پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۱۷۳۴
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۰
معاون نهضت سوادآموزی گیلان گفت: در حال حاضر حدود 96.9 درصد جمعیت گیلان در گروه سنی 10 تا 49 سال باسواد و 3.1 درصد هم بی سواد هستند.

شعارسال: معاون نهضت سوادآموزی گیلان گفت: در حال حاضر حدود 96.9 درصد جمعیت گیلان در گروه سنی 10 تا 49 سال باسواد و 3.1 درصد هم بیسواد هستند.

غلامرضا مدبریفر در نشست با خبرنگاران به مناسبت فرارسیدن سالروز تاسیس نهضت سوادآموزی، اظهار کرد: نهضت سوادآموزی 7 دی ماه سال 58 با دستور امام(ره) با هدف آموختن سواد خواندن و نوشتن به بیسوادان تشکیل شد زیرا 45 درصد مردم بعد از انقلاب بیسواد بودند.

معاون نهضت سوادآموزی گیلان افزود: در حال حاضر حدود 96.9 درصد جمعیت گیلان در گروه سنی 10 تا 49 سال باسواد و 3.1 درصد هم بیسواد هستند. مهارت سواد آموزی شامل سه دوره «سوادآموزی»، «تحکیم» و «انتقال» است.

وی گفت: دوره سواد آموزی شامل 400 ساعت و معادل سوم ابتدایی است، دوره تحکیم هم شامل 200 ساعت است تا آنچه را که سوادآموزان در دوره قبل آموختهاند، فراموش نکنند؛ همچنین دوره انتقال شامل 600 ساعت آموزشی است که با پایان دوره ابتدایی برابری میکند و کسانی که این دوره را بگذرانند میتوانند در اول متوسطه ثبتنام کنند.

مدبریفر بیان کرد: کسانی که بتوانند دوره انتقال را با موفقیت به پایان برسانند، 144 هزار تومان پاداش دریافت میکنند. گیلان رتبه چهارم باسوادی کشور را در رده سنی 10 تا 49 سال دارد و استانهای مازندران، تهران و سمنان در جایگاههای اول تا سوم قرار دارند.

معاون نهضت سوادآموزی گیلان با بیان اینکه تا قبل از سال 91 آموزشیاران نهضت جذب شدند، ادامه داد: از سال 91 به بعد هم تصمیم بر این شد تا آموزش سوادآموزی به موسسات و نهادها و مراکز آموزشی واگذار شود که حق الزحمه و بیمه هم از طریق موسسات مربوطه به آموزش‌دهندگان تعلق میگیرد.

وی افزود: در گیلان هزار و 505 نفر آموزشدهنده داریم، یک دوره توانمندساز طی با مشارکت جهاددانشگاهی برای آنان برگزار شد و آزمونی هم در سه مرحله از آموزشدهندگان اخذ شد و کسانی که توانستند با موفقیت آزمون را پشت سر گذاشتند، همکاری آنان ادامه یافت.

مدبریفر با بیان اینکه شهرستانهای انزلی، رشت و لاهیجان با سوادترین شهرستانهای استان گیلان هستند، تصریح کرد: نهضت سوادآموزی علاوه بر برنامههای خود فعالیتهای جانبی نظیر مسابقه انشانویسی، خواندن با خانواده، حلقههای کتابخوانی، مهارت استفاده از تبلت، آموزش رایانه، طرح آموزش نماز به بی سوادان را هم در برنامه دارد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 10 دی 1396، کدخبر: 96101005335، www.isna.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین