پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۶۶۷۳
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۵
یک کارشناس جرم با بیان اینکه درگذشته توهین جز جرائم کثیرالوقوع نبود، گفت: متاسفانه اکنون در اکثر نقاط کشور پرونده‌های قضایی بسیاری به دلیل فحاشی و عدم کنترل عصبانیت تشکیل شده‌است.
شعارسال: حسین میرمحمد صادقی درباره افزایش وقوع جرم در برخی استانها به ویژه در ایلام و افزایش استفاده از سلاح برای ارتکاب جرائم گفت: به طور کلی هر جرمی که در منطقه‌ای اتفاق می‌افتد، ناشی از یک سری از عوامل جرم‌زاست و بودن آن عوامل باعث تحقق آن جرائم می‌شود.

او با بیان اینکه برای ارتکاب به هر جرم ممکن است؛ دلایل مختلفی وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: در افزایش این جرائم خشن مانند ضرب و جرح و قتل مسئله عدم توانایی مردم برای مهار خشم در زمان درگیری است که یکی از مهمترین موضوعات در کنار بقیه عوامل مانند مشکلات اقتصادی و خانوادگی است که می‌تواند به برآشفتگی مردم کمک کند و باعث بروز این گونه جرائم شود.

این کارشناس جرم تاکید کرد: نکته مهم در کشور ما این است که مردم توانایی کنترل خشم را ندارند و بسیار زود از کوره در می‌روند.

او با بیان اینکه درصد کمی از قتل‌ها از پیش تعیین شده است، خاطرنشان کرد: درصد کمی از قتل‌هایی که اتفاق می‌افتد با برنامه‌ریزی از پیش‌ تعیین شده است و بیشتر آن‌ها در نتیجه درگیری و عصبانیت‌های آنی است که موجب بروز خشم می‌شود و بنابراین باید از این جهت کار فرهنگی بسیار عمیقی صورت گیرد تا این مسئله کنترل شود.

صادقی تاکید کرد: همچنین یکی دیگر از عوامل بروز قتل در برخی از استان‌ها دسترسی آسان مردم به سلاح است. وقتی دسترسی به سلاح آسان‌تر باشد، امکان تحقق قتل و صدمات جسمانی نیز بیشتر خواهد شد. بنابراین باید جلوی دسترسی مردم به سلاح نیز گرفته شود از سوی دیگر نیز آموزش‌ها و کار فرهنگی لازم باید انجام شود تا مردم در هر درگیری و نزاع کوچکی دست به اسلحه نشوند.

او همچنین در خصوص افزایش‌های نزاع‌های فردی نیز گفت: متاسفانه در استان‌های مختلف درصد بالایی از جرائم شامل فحاشی‌ها می‌شود، در حالی‌که چند سال پیش وقتی آمار جرائم کیفری را بررسی می‌کردیم، توهین جز جرائم کثیرالوقوع نبود و این ناشی از این است که مردم خیلی کمتر عصبانیت خود را کنترل می‌کنند و خیلی زود عصبانیت آنها منجر به درگیری لفظی، بدنی و مسلحانه می‌شود و همه این موارد رو به افزایش و تزاید است.

این حقوقدان با بیان اینکه متاسفانه در برخی موارد شاهد هستیم که دعوا بر سر جای پارک باعث قتل می‌شود، گفت: از این موارد در کشور ما زیاد دیده می‌شود و در کمتر کشوری ما شاهد چنین رفتارهایی هستیم. باید بررسی‌های دقیق روانشناسی، حقوقی و جامعه‌شناسی شود تا با شناسایی عوامل موثر در این نوع رفتارها سریعتر بتوانیم این معضلات را برطرف کنیم.

صادقی با بیان اینکه جو خشن حاکم بر کشور نیز در بروز این رفتارها از طرف مردم موثر است، خاطرنشان کرد: وقتی میان برخی مسئولان درگیری‌های لفظی اتفاق می‌افتد و برخی از آنها دقت نمی‌کنند؛ این ادبیاتی که درباره مخالفان خود به کار می‌گیرند، باعث شده تا جو خشن در جامعه حاکم شود.

                                                                              

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازخبرگزاری خبرآنلاین، تاریخ انتشار: 26اسفند 1396، کدخبر:   763462،www.khabaronline.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۷
0
0
به جای اینکه فضایی دوستانه در کشور برای زندگی همه فراهم کنیم و همه در اینجا در کنار یکدیگر با صلح زندگی کنیم برخی فرهنگ های نا صحیح باعث به وجود آمدن همچین مشکلاتی میشود
ا.ح75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۷
0
0
عصبانی ترین مردم جهان...
ن.ف83
ناشناس
United States
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۲
0
0
مردم از هر طرف درگیرن و این فشار ها زیاد و زیاد و زیاد میشه تا یک جا مثل خیابون خالی بشه حالا این وسط اگه اسیبی به کسی وارد بشه تا اخر عمر همه درگیر هستند
س.د۷۶
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین