پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۷۰۱۱
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۵
هر‌ساله در پیام نوروزی مقام معظم رهبری شعاری برای سال جدید اعلام می‌شود تا با تمرکز و هدایت تلا‌ش‌های نظام، دولت و مردم در آن مسیر، پیشرفت کشور تسریع شود. ‌شعارهای سال‌های گذشته خوب و مناسب حال و زمان بود؛ پیشنهاد می شود که سال ٩٧ سال «شنیدن حرف‌های مردم و کارشناسان توسط مسئولان» نام‌گذاری شود.

شعارسال: هر‌ساله در پیام نوروزی مقام معظم رهبری شعاری برای سال جدید اعلام می‌شود تا با تمرکز و هدایت تلا‌ش‌های نظام، دولت و مردم در آن مسیر، پیشرفت کشور تسریع شود. ‌شعارهای سال‌های گذشته خوب و مناسب حال و زمان بود؛ اما افسوس که مسیر انجام کارها کمتر در جهت شعار سال سیر می‌کرد و نتیجه آن عملکردهای نامناسب در همه زمینه‌های زندگی اقتصادی و اجتماعی ما مشاهده می‌شود. اگر بخشی از آن شعارها تحقق می‌یافت، هم‌اکنون کشور ما رشک بهشت برین بود! روند جریان امور در دستگاه‌های اجرائی، قانون‌گذاری و قضا و دیگر نهادها، ابدا با معضلات و مشکلات روزمره، میان‌مدت و بلندمدت کشور و مردم همخوانی ندارد و به نظر می‌رسد ارتباط ارگانیک بین مردم، کارشناسان و مسئولان اجرائی در حداقل ممکن قرار دارد. حقیقت آن‌ است که مقامات کشور ما بیشتر اهل سخنرانی و گفتن و کمتر اهل شنیدن هستند. با نگرش و مرور سخنان آنان، این احتمال بیشتر می‌شود که اهل خواندن هم نیستند و نوشته‌های اهل فن و کارشناسان در رسانه‌های مختلف نیز خوانده نمی‌شود.

بنابراین پیشنهاد می‌شود سال ٩٧ سال «شنیدن حرف‌های مردم و کارشناسان توسط مسئولان» نام‌گذاری شود. پیشنهاد می‌شود مقامات کشور در سال جدید کمتر سخن بگویند و بیشتر حرف‌های مردم و کارشناسان کشور را بشنوند و به فکر چاره گرفتاری‌های متعدد کشور و مردم باشند. در نمازهای جمعه، امامان جماعت با مدیران و مسئولان هر منطقه در صف نمازگزاران بنشینند و به حرف‌های کارشناسان و درد مردم گوش کنند. رئیس محترم جمهور و وزرا کمتر سخنرانی کنند و حرف مردم و کارشناسان را بشنوند و یادداشت بردارند. ان‌شاءالله که بزرگان و مدیران محترم کشور با شنیدن بیشتر حرف مردم و کارشناسان (نه اطرافیان خاص) شناخت عمیق‌تر و واقع‌بینانه‌تری از مشکلات و معضلات اقتصادی و اجتماعی و راهکارهای برون‌رفت از وضعیت دشوار کنونی بیابند و برای اوضاع نابسامان کشور و مردم تمهیدی بیندیشند.

نوشته: لطفعلی بخشی (اقتصاد دان و عضو انجمن اقتصاد دانان ایران)

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از روزنامه شرق، تاریخ انتشار: 27 اسفند 1396، کدخبر: 174478، www.sharghdaily.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین