پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۷۸۵۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۹
معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی، گفت: بر اساس برآوردهای اولیه خسارات ناشی از سرمازدگی به بخش باغبانی بیش از شش هزار میلیارد تومان بوده است که به‌ هیات دولت فرستاده شده است.

شعار سال: محمدعلی طهماسبی درخصوص میزان خسارت سرمازدگی به باغات و احتمال کمبود برخی محصولات در بازار، اظهار داشت: اگر بخواهیم میوه‌ها را تقسیم کنیم برخی از آنها نوبرانه هستند مانند توت و گوجه سبز و برخی دیگر گلخانه‌ای تولید می‌شوند که خارج از فصل هستند مانند توت فرنگ و برخی دیگر میوه‌ها تابستانه هستند که با توجه به تنوع اقلیمی کشور تولیدات آن نیز متنوع است.

400 اقلیم کوچک و بزرگ در کشور وجود دارد

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه حدود 400 اقلیم کوچک و بزرگ در کشور داریم که باعث می‌شود دامنه وسیعی از تولیدات کشاورزی را داشته باشیم، گفت: میوه‌های تابستانه شامل میوه‌هایی مانند هندوانه، خربزه، ملون‌ها و گیلاس است و مرکبات، سیب و انار نیز برخی از میوه‌های پاییزه محسوب می‌شوند.

خسارات سرمازدگی بخش باغی بیش از شش هزار میلیارد تومان است

وی با اشاره به اینکه حوادثی مانند سرمازدگی هر ساله وجود دارند و تولید نیز در نوسان بوده است، ادامه داد: در سال جاری در 28 استان مشکلات سرمازدگی را شاهد بوده‌ایم که این موضوع در چندین استان‌ شدت بیشتری را داشته است، در برآورد اولیه خسارت سرمازدگی در بخش باغات که وزیر جهاد کشاورزی آن را به‌منظور خروج تولیدکنندگان از این وضعیت به هیات دولت برده بیش از شش هزار میلیارد تومان بوده است.

خسارت به بخش کشاورزی درآمد یک سال کشاورز را صفر می‌کند

طهماسبی با تاکید بر اینکه خسارت شش هزار میلیارد تومانی در زیر بخش باغی برآورد اولیه بوده است، عنوان کرد: ریسک‌پذیری و آسیب‌پذیری بخش کشاورزی به دلیل گردش مالی سالی یکبار آن است، زمانی که یک کشاروز آسیب می‌بیند سرمایه و دارای یک‌ساله او صفر می‌شود به همین دلیل نیازمند کمک و توجه هستند.

بیمه کشاورزی تاکنون پوشش همگانی نداشته است

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی در پایان با تاکید بر اینکه در زمینه بیمه نیز نمایندگان مجلس تبصره‌ها را 100درصد تخصیص یافته تلقی کردند، خاطرنشان کرد: بیمه کشاورزی یک بیمه حمایتی است که بایستی بیش از این‌ها در صندوق آن پول باشد تا به‌موقع و به‌اندازه اقدام و روز به روز دامنه بیمه وسعت پیدا کند، بیمه کشاورزی تاکنون پوشش همگانی نداشته است.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خانه ملت، تاریخ انتشار 21 اردیبهشت 97، کد مطلب: 382554، www.icana.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۴
0
0
باید از کشاورزای عزیز که از خاک برای ما ثروت تولید میکنن بیشتر حمایت بشه
ا.ف75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۶
0
0
متاسفانه جای فصل هامون انگار جابجا شده
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین