پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۸۱۹۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۷:۳۹
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: اقدام های پیشگیرانه در برابر مخاطرات طبیعی و کاستن خسارات آن، مهم ترین اقدام عملی برای حفظ منابع ملی و تحقق اقتصاد مقاومتی است.

شعارسال: به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد شکرچی‌زاده گفت: کارگروه مخاطرات زلزله، لغزش لایه‌های زمین، ابنیه، ساختمان و شهرسازی به مسئولیت مرکز تحقیقات، کارگروه حمل و نقل به مسئولیت معاونت حمل و نقل وزارتخانه و کارگروه تامین مسکن به مسئولیت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از جمله کارگروه‌هایی هستند که مسئولیت آنها با وزارتخانه است و کارهایی را در این راستا انجام می‌دهند.

او با تاکید بر اینکه در استان‌ها، مسئولیت کارگروه‌های زلزله و حمل و نقل برعهده مدیران کل راه و شهرسازی است، در مورد اهمیت مسئولیت کارگروه مخاطرات زلزله، لغزش لایه‌های زمین، ابنیه، ساختمان و شهرسازی، خاطرنشان کرد: وجود مخاطرات طبیعی گوناگون در کشور ایران همچون زلزله، فرونشست، رانش زمین و ریزش سنگ، فروریزش، سیل و یافتن راهکارهای مناسب برای مدیریت‌بحران هریک از آن مخاطرات در کشور، یکی از دلایل اهمیت این کارگروه و فعالیت‌هایی است که در این راستا انجام می‌شود.

شکرچی‌زاده ادامه داد: پراکندگی المان‌های مختلف تحت‌مسئولیت وزارتخانه در سرتاسر سرزمین ایران، نظیر جاده‌ها، راه‌آهن، بنادر، فرودگاه‌ها و نقش دو سویه این المان‌ها از دیگر مواردی است که اهمیت این کارگروه را نشان می‌دهد. زیرا از سویی خود در برابر مخاطرات آسیب‌پذیرند و از سویی دیگر در زمان بحران باید خدمات مناسب ارایه دهند.

رئیس کارگروه مخاطرات زلزله، لغزش لایه‌های زمین، ابنیه، ساختمان و شهرسازی تصریح کرد: ریسک مخاطرات طبیعی در حیطه‌های مسئولیتی وزارت راه و شهرسازی بسیار بالا است و در عین حال، مخاطرات طبیعی، سالیانه خسارت‌های اقتصادی قابل‌ملاحظه‌ای را بر پیکره مستحدثات، ابنیه‌ها و المان‌های متنوع تحت‌اختیار وزارت راه و شهرسازی وارد می‌کنند.

او همچنین گفت: اقدام‌های پیشگیرانه در برابر مخاطرات و کاستن خسارت‌های آن، مهمترین اقدام حفاظت منابع ملی و ملموس‌ترین اقدام عملی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی است. اهمیت کارگروه زلزله و لغزش لایه‌های‌زمین، ابنیه، ساختمان و شهرسازی نیز دقیقا از این منظر، قابل‌توجه ویژه است.

شکرچی‌زاده در بیان ضرروت تشکیل ساختار وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: برقراری ارتباط ملموس و تنگاتنگ بین مرکز و کلیه نهادهای تابعه وزارت راه و شهرسازی در زمینه مخاطرات زمین‌شناختی همچون زلزله، زمین لغزش، ریزش سنگ، فرونشست زمین، فروریزش زمین علت تشکیل این گروه است.

رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی پنج هدف عمده تشکیل این کارگروه را اینگونه عنوان کرد: اقدامات یکپارچه و هماهنگ و اجتناب از کارهای تکراری، مستندکردن و ارائه گزارش‌های کارشناسی فوری به وزیر محترم و هیات دولت در زمان مخاطرات، در اختیار قراردادن نتایج مطالعات انجام شده به ادارات کل و سایر نهادهای تابعه، ضرورت پایش وضعیت المان‌های تحت‌مسئولیت وزارت و بررسی تاثیرپذیری آنها از مخاطرات رخ داده و میزان استحکام آنها در برابر مخاطرات و در نهایت انجام سامان یافته وظایف محوله کارگروه‌های زلزله در سرتاسر بدنه وزارت از حیث نوع مخاطرات تهدیدکننده، میزان آسیب‌پذیری ساختمان‌ها، ابنیه، تاسیسات و ... و ارائه روش‌های کاهش ریسک و افزایش تاب‌آوری از جمله اهداف کلانی است که انتظار می‌رود این کارگروه در راستای تحقق آنها گام بردارد.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت ایسکانیوز، تاریخ انتشار: 23اردیبهشت1397 ، کدخبر: 948920: www.iscanews.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۷
0
0
دیگه الان که ساختمونا ساخته شده کاری نمی تونید انجام بدید
ن.ف83
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
0
0
بهترین راه نظارت بیشتر روی پیمانکاران و از همه مهم تر بازشازی بافت فرسوده شهریه
س.د۷۶
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین