پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۶۱۹۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۳
شهریار حیدری گفت: در سال گذشته تعداد زائران اربعین حسینی به مرز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسید و برنامه ریزی‌های ستاد اربعین برای سال جاری به گونه‌ای است که آمادگی پذیرش بیش از ۳ میلیون نفر را در مرز‌ها داشته باشد

شعارسال:شهریار حیدری گفت: در سال گذشته تعداد زائران اربعین حسینی به مرز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسید و برنامه ریزی‌های ستاد اربعین برای سال جاری به گونه‌ای است که آمادگی پذیرش بیش از ۳ میلیون نفر را در مرز‌ها داشته باشد.

سخنگوی ستاد مرکزی اربعین در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان در خصوص لغو روادید اربعین در سال جاری گفت: ستاد اربعین همواره طی دو سال گذشته آمادگی خود را برای لغو روادید به دولت عراق اعلام کرده و امسال نیز این آمادگی به اطلاع مسئولین اربعین عراقی رسیده، اما متاسفانه هنوز این کشور آمادگی خود را در این زمینه اعلام نکرده است.

شهریار حیدری افزود: باتوجه به اینکه لغو روادید یک توافق دو طرفه است، تا زمانی که دولت عراقی آمادگی خود را برای لغو روادید در ایام اربعین اعلام نکند کماکان زائران باید از روادید استفاده کنند.

وی ادامه داد: در سال گذشته تعداد زائران اربعین حسینی به مرز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسید و برنامه ریزی‌های ستاد اربعین برای سال جاری به گونه‌ای است که آمادگی پذیرش بیش از ۳ میلیون نفر را در مرز‌ها داشته باشد.

سخنگوی ستاد مرکزی اربعین با اشاره به پیشنهاد دو مرز سومار و چیلات برای عبور زائران از سوی ایران بیان داشت: طبق توافق طرفین ایرانی و عراقی در حال حاضر مرز‌های شلمچه، چزابه، مهران و خسروی برای عبور زائران مجاز هستند، ولی ستاد اربعین براساس بررسی‌هایی که انجام داده دو مرز سومار در استان کرمانشاه و چیلات در استان ایلام را نیز به دولت عراق پیشنهاد داده تا در صورت نیاز و ضرورت برای عبور زائران از آن‌ها استفاده شود ولی تاکنون دولت عراق این پیشنهاد را نپذیرفته است.

وی یادآور شد: از گذشته به مرز چیلات در استان ایلام مجوز بازارچه چیلات داده شده و در حال حاضر زمینه برای فعالیت این مرز در قالب بازارچه چیلات فراهم شده و ستاد اربعین به وزارت خارجه کشورمان، دولت عراق و استاندار ایلام پیشنهاد داده تا در صورت نیاز از این مرز برای عبور زائران اربعین حسینی استفاده شود، اما هنوز توافقی در این زمینه صورت نگرفته و دولت عراق تمایلی به بازگشایی این مرز به عنوان مسیر عبوری زائران ندارد.

وی افزود: در حال حاضر وزارت خارجه کشورمان در حال رایزنی با دولت عراق برای بازگشایی این مرز است و در صورتی که دولت عراق با این پیشنهاد موافقت کند مرز چیلات می‌تواند به عنوان بازارچه فعالیت کند و بازگشایی شود.

حیدری با اشاره به مرز‌های کنونی برای عبور زائران اربعین حسینی خاطرنشان کرد: همچون سالیان گذشته مرز شلمچه و چزابه در استان خوزستان، مرز مهران در استان ایلام و مرز خسروی در استان کرمانشاه چهار مرز زمینی هستند که زائران در ایام اربعین می‌توانند از آن‌ها عبور کنند؛ علاوه بر این مرز دریایی بندر خرمشهر و مرز‌های هوایی بغداد و نجف نیز به دولت عراق اعلام شده تا برای عبور زائران از آن‌ها استفاده شود.

وی ادامه داد: ۱۲ کمیته زیرمجموعه ستاد اربعین در این ایام فعالیت دارند که برنامه‌ها و فعالیت تخصصی این کمیته‌ها طبق سیاست گذاری‌ها و برنامه ریزی‌های ستاد اربعین در حال انجام است.

سخنگوی ستاد مرکزی اربعین افزود: امسال برای اولین بار ستاد اربعین اقدام به تعمیم برنامه‌های اجرایی خود برای برگزاری اربعین حسینی به کلیه استان‌ها و شهرستان‌های کشور کرده است و در چارچوب سیاست‌های ابلاغی ستاد، برنامه ریزی‌ها انجام شده و امیدواریم امسال روان‌تر از سال‌های قبل برنامه اربعین حسینی ۹۷ برگزار شود.

شعار سال ، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری میزان، تاریخ انتشار 1 تیر 97، کد خبر: 429790 ، www.mizanonline.com

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۳
0
0
خدایا به حق امام حسین هرگکی که حاجت داره برای کربلا بهش بده
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین