سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۶۱۹۶
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰
آیفون تاریخچه مکان‌هایی که شما به طور منظم بازدید کرده‌اید را نگه‌ داشته و اطلاعات آن را برایتان ذخیره می‌کند. چگونه این اطلاعات را از گوشی حذف کنیم؟

شعارسال: شاید برای بسیاری از کاربران غافلگیر کننده باشد که آیفون آن‌ها سابقه دقیقی از مکان‌هایی که آن‌ها بازدید می‌کنند، جمع‌آوری می‌کند. در این مطلب نحوه یافتن این اطلاعات و همچنین روش‌هایی برای مدیریت و یا حذف کامل آن را برایتان شرح خواهیم داد.

این قابلیت، که مکان‌های ویژه (Significant Locations) نامیده می‌شود، توسط اپل به این صورت توضیح داده شده است:

«با استفاده از این ویژگی، آیفون شما این امکان را دارد تا موقعیت‌های مکانی خاص شما را پیدا کند تا با استفاده از آنها بتواند اطلاعات مفید موقعیت‌محور در نقشه، تقویم، عکس‌ها و غیره را به شما ارائه دهد. اطلاعات موجود در قسمت مکان‌های ویژه رمزگذاری شده‌اند و توسط اپل قابل خواندن نیست

مثل بسیاری از موارد دیگر در سیستم عامل iOS، «مکان‌های ویژه» به راحتی دیده نمی‌شود و بعید است آن را تصادفی پیدا کنید. این قابلیت در مسیر زیر قرار داده شده است:

Settings > Privacy > Location Services > System Services > Significant Locations

برای دستيابی به این داده‌ها نیازمند تایید هویت شما با استفاده از رمز عبور آیفون، تاچ آی‌دی و یا شناسایی چهره است.

یکبار که به "Significant Locations" بروید، با لیستی از مکان‌هایی که شما بازدید کرده‌اید، تاریخ دقیق و تمام جزئیات مربوط به آن روبرو خواهید شد. روی هر کدام که بزنید، نقشه باز شده و لوکیشن دقیق آنجا همراه بامدت زمانی که در آن مکان حضور داشته‌اید نشان داده می‌شود.

ممکن است این اطلاعات برایتان ارزشمند باشد و بخواهید سابقه‌های هفته‌ها و ماه‌های گذشته را ببینید اما از طرفی شاید این قابلیت برایتان اهمیتی نداشته باشد. اگر به هر دلیلی نمی‌خواهید این داده‌ها را نگه‌ دارید، اپل چندین روش برای حذف آن‌ها پیشنهاد می‌دهد.

اول از همه، شما می‌توانید این قابلیت را با جابجایی سوئیچ Significant Locations در قسمت تنظیمات، به طور کامل خاموش کنید. این کار از جمع‌آوری اطلاعات جدید خودداری می‌کند اما لازم است بدانید با این کار داده‌های قبلی پاک نمی‌شوند.

برای حذف دو روش وجود دارد:


می‌توانید محل‌های دلخواه را به صورت تک‌به‌تک با استفاده از گزینه Edit، که در گوشه بالا سمت راست نمایشگر دیده می‌شود، انتخاب و پاک کنید.

در پایین صفحه لیست موقعیت‌های ویژه با زدن Clear History تمام محل‌های ذخیره شده طور کامل پاک خواهند شد.

سایت شعار سال، با تلخیص و اضافات برگرفته از سایت کالایاب، تاریخ انتشار 14 خرداد 97، کد مطلب: 42635، www.gsm.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی:
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین