پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۶۳۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس گیلان گفت: تنها راه ماندگاری فضاهای آموزشی، مشارکت مردم در بحث نگهداری از فضاهای آموزشی است.

شعار سال: علی اکبر اوسط‌مقدم در جلسه شورای آموزش و پرورش صومعه‌سرا که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، ضمن قدردانی از توجه و تلاش‌های فرماندار صومعه‌سرا به فضاهای آموزشی و نظام آموزشی، اظهار کرد:اداره کل نوسازی مدارس دستگاهی سیاست‌گذار نیست بلکه دستگاهی اجرایی است و سیاست‌های اداره کل آموزش و پرورش را در بحث سخت‌افزاری و تامین فضاهای آموزشی به مرحله اجرا در می‌آورد.

وی با بیان اینکه کسب موفقیت در حوزه فضاهای آموزشی نیازمند تامین منابع خوب مالی از حوزه‌های مختلف منابع ملی و شهرستانی است، افزود: در این خصوص نیز می‌توان از ظرفیت خیرین مدرسه‌ساز نیز بهره برد.

اوسط‌مقدم به تفکر وجود آغاز پروژه‌ها در گذشته بدون در نظر تامین منابع مالی اشاره و خاطرنشان کرد:متاسفانه این تفکر باعث شده همواره با گذشت ۱۸سال عملیات ساخت این پروژه‌ها به اتمام نرسد.

وی به وجود چهار پروژه آموزشی در شهرستان صومعه‌سرا اشاره کرد و گفت:سه پروژه به عنوان پروژه‌ نیمه‌تمام و یک پروژه در قالب مقاوم‌سازی در این شهرستان در حال پیگیری و اجرا می‌باشد.

اوسط‌مقدم با بیان اینکه ساخت کتابخانه‌های محله‌محور در اولویت ساخت واحدهای آموزشی در مسیرهای اصلی تردد است،افزود:گیلان در ساخت کتابخانه‌های محله‌محور و دانش‌آموز محور اولین استان در سطح کشور است و به عنوان الگو در سایر استانها نیز در حال اجرا است.

وی به ساخت اولین کتابخانه محله‌محور در شهرستان صومعه‌سرا اشاره کرد و گفت:بیش از نه کتابخانه محله‌محور در سطح استان در دست اجرا است.

اوسط‌مقدم با بیان اینکه فضاهای آموزشی به همه تعلق دارد،تصریح کرد:مطلوب است در ساعات غیراداری نیز از این فضاها استفاده شود.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس گیلان با اشاره بر اینکه ۴۰درصد فضاهای آموزشی در سطح استان بلااستفاده است،ادامه داد:این فضاهای بلااستفاده نوعا در اثر عدم استفاده و نگهداری، به مروز زمان فرسوده می‌شوند.لازم است از این فضاها با مدیریت و برنامه‌ریزی به بهترین شکل استفاده کرد.

وی به پروژه مقاوم‌سازی دبیرستان شهید پورنصیری گوراب‌زرمیخ اشاره و اضافه کرد:متاسفانه این پروژه بدلیل عدم تامین منابع مالی راکد ماند و در موعد مقرر به بهره‌برداری نرسید.

اوسط‌مقدم با بیان اینکه در حال حاضر پیشرفت فیزیکی این پروژه ۵۰درصد است،افزود: تمام تلاشمان بهره‌برداری از این پروژه در پاییز ۹۷ است.

وی با بیان اینکه شهرستان صومعه‌سرا با توجه به پتانسیل بالا، در بحث جلب و جذب خیرین خوب ظاهر نشده است،متذکر شد: تامین منابع مالی پروژه‌ها با مشارکت خیرین امکان‌پذیر است.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس گیلان در پایان با بیان اینکه نگهداری از فضاهای آموزشی ما مطلوب نیست،اظهار کرد: تاکنون نتوانستم مشارکت اولیاء و دانش‌آموزان را در بحث نگهداری از فضاهای آموزشی داشته باشیم.تنها راه ماندگاری فضاهای آموزشی، مشارکت مردم در بحث نگهداری از فضاهای آموزشی است.

سایت شعار سال، با تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار 31 خرداد 97، کد مطلب: 97033114974، www.isna.ir


اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۶
0
0
بحث نگهداری در استان گیلان بسیار جدی تر از سایر نقاط کشور است. چون رطوبت همه چیز را در این استان نابود می کند
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین