پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۰۳۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۴
‌فرماندار زابل گفت: سیستان با سه معضل «بی آبی، خاک و مواد مخدر» دست و پنجه نرم می کند و خشکسالی 2 دهه اخیر مشکلات زیادی را برای مردم این منطقه به وجود آورده است.
شعار سال: ‌فرماندار زابل گفت: سیستان با سه معضل «بی آبی، خاک و مواد مخدر» دست و پنجه نرم می کند و خشکسالی 2 دهه اخیر مشکلات زیادی را برای مردم این منطقه به وجود آورده است.

هوشنگ ناظری افزود: مشکلات ناشی از خشکسالی منطقه سیستان به دلیل وابستگی به منابع آب خارجی، بیشتر از سایر نقاط سیستان و بلوچستان است، به طوری که از سال 76 خشکسالی در این منطقه آغاز و اکنون تالاب هامون به طور کامل خشک شده است.

فرماندار زابل بیان کرد: با توجه به این وضعیت خشکسالی امسال در سیستان به شدت نمود پیدا کرده، تبعات منفی آن همراه با مشکلات زیاد برای مردم تا پایان سال زراعی ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه با اشاره به اینکه، دولت تدبیر و امید اقدامات بسیار خوبی در سیستان انجام داده است گفت: اجرای طرح 46 هزار هکتار آبیاری با لوله زمین‌های کشاورزی دشت سیستان از دیگر طرح های دولت با هدف استفاده حداکثری از حداقل آب و تخصیص آب زراعی مطمئن به کشاورزان و باغداران است.

ناظری تصریح کرد: 850 میلیون دلار برای اجرای طرح انتقال آب به 46 هزار هکتار از اراضی دشت سیستان با لوله تاکنون تخصیص یافته است‌.

فرماندار زابل ادامه داد: اجرای این طرح مشکل تبخیر آب را تا رسیدن به زمین بر طرف می‌کند‌.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: شغل 80 تا 90 درصد مردم سیستان کشاورزی است و این خشکسالی‌ها صدمات زیادی به آنان وارد کرده است‌.

وی گفت: همچنین می‌توانیم علاوه بر تغییر الگوی کشت، با توجه به محدود بودن منابع آبی از ظرفیت سایر بخش‌ها که نیاز به آب ندارد مانند انرژی‌های نو، مرز، ترانزیت کالا، توسعه گردشگری و صنایع برای بهبود وضعیت معیشتی مردم بهره گیریم.

وی خاطرنشان کرد: در بحث دام نیز با مشکلات زیادی مواجه شدیم، در گذشته وقتی که علوفه را نمی‌توانستیم تامین کنیم، بخشی از کشت‌ها صرف مصرف دام‌های منطقه می‌شد اما با توجه به خشکسالی اکنون دام‌ها همان محصولات خشک شده روی زمین را هم نمی‌خورند چون تغییر مزه داده و به سمت تلخی رفته و دیگر قابل استفاده برای دام‌ها نیست.

فرماندار زابل افزود: 76 واحد مرغداری و 80 واحد صنعتی در سیستان دچار معضل هستند و باید برای جلوگیری از تعطیلی و کند شدن فعالیت آنها اقدامات لازم انجام شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران، تاریخ انتشار: 19 تیر 1397، کدخبر: 97041910006 ، www.isna.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۲
0
0
ا.ف75
سیستان و بلوچستان واقعا یکی از استان هایی بوده که بعد از انقلاب زیاد به وضع معیشتی مردمش رسیدگی نشده!
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین