پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۲۰۵۲
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۳

۹۳ دختر مجرد، مادر شدند

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور در پاسخ به این سوال که بیشتر تقاضای فرزندخواندگی برای پذیرفتن چه گروه سنی از دختران است، گفت: بیشترین تقاضای سرپرستی مربوط به دختر بچه‌های ۵ تا ۶ ساله و در نهایت ۱۶ ساله است.

 شعارسال: مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور در پاسخ به این سوال که بیشتر تقاضای فرزندخواندگی برای پذیرفتن چه گروه سنی از دختران است، گفت: بیشترین تقاضای سرپرستی مربوط به دختر بچه‌های ۵ تا ۶ ساله و در نهایت ۱۶ ساله است.

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور از واگذاری فرزندخوانده به ۹۳ دختر مجرد در سال گذشته خبر داد.

محمد نفریه (مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور) در گفت‌وگو با ایلنا، آمار واگذاری کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست به دختران مجرد بالای ۳۰ سال در سال ۹۶ را اعلام کرد. مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در سال گذشته ۹۳ دختر مجرد بالای ۳۰ سال موفق به دریافت فرزندخوانده شدند، گفت: همچنان زنان مجرد تنها نیز می‌توانند، سرپرستی فرزندان دختر سازمان بهزیستی را عهده‌دار شوند. مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور در رابطه با شرایط دختران متقاضی بالای ۳۰ سال برای فرزندخواندگی گفت: عدم سوء پیشینه و نداشتن محکومیت کیفری، عدم اعتیاد، دریافت تاییدیه جسمی و روانی از مراجع مربوطه، داشتن تمکن مالی، ادای فرائض دینی و شرایطی از این دست از جمله شرایط مورد نیاز دختران مجرد برای تقاضای فرزندخواندگی است.

او تاکید کرد: دختران متقاضی بالای ۳۰ سال از آنجا که باید از عهده تامین مخارج نگهداری و نیازهای فرزندخوانده برآیند، باید شغل ثابت و بیمه داشته باشند و در صورتی که شغل آزاد داشته باشند نیز با ارائه جواز کسب و تحقیق بازرسان بهزیستی و تایید آن‌ها در سایر موارد، مراحل اعطای فرزند به آنها صورت می‌گیرد. وی در پاسخ به این سوال که بعد از فرزندخواندگی شریط زندگی این کودکان و نوجوانان چگونه نظارت می‌شود، بیان داشت: بازرسان و ناظران کلینیک‌های مددکاری سازمان بهزیستی کشور حداقل دو بار در سال از این فرزند و شرایط زندگی او بازدید می‌کنند. مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور در پاسخ به این سوال که بیشتر تقاضای فرزندخواندگی برای پذیرفتن چه گروه سنی از دختران است، گفت: بیشترین تقاضای سرپرستی مربوط به دختر بچه‌های ۵ تا ۶ ساله و در نهایت ۱۶ ساله است.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازسایت فرارو، تاریخ انتشار 26تیر 97، کدخبر: 367659، www. fararu.com

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۱۸:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۷
0
0
ا.ف75
خداروشکر که با اومدن اقای روحانی این امارها در فضای باز بهتر و بیشتری دارن منتشر میشن
ملت با شنیدن این درد ها بیشتر مراقب بچه های خودشون میشن
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
0
0
ا.ف75
راست میگه خداییش ! با بی خبری همه چی بدتر میشه
ناشناس
Germany
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۸
0
0
جا داره این تعداد بیشتر بشه چون دختران سالم از لحاظ روانی و جسمی و متمول زیادن که سرپرستان خوبی میتونن باشن
ا.ف۷۵
آخرین اخبار
پربازدیدترین