پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۶۸۹۵۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۳
معاون معماری و شهرسازی شهر تهران می گوید اگر هیچ کاری هم در تهران نکرده باشیم، تدوین طرح تفصیلی ویژه منطقه ۲۲ اقدام مهم و بزرگ است.

شعارسال: ساخت و سازهای منطقه ۲۲ را به قطاری تشبیه کرده بودند که از ریل خارج شده و رکورد دار تخلف تراکم‌فروشی است.به تازگی پیروز حناچی معاون معماری و شهرسازی شهردار تهران از نهایی شدن طرح تفصیلی این منطقه خبر داده است.

به گفته او می‌توانست منطقه ۲۲ به بزرگترین معضل شهر تهران تبدیل شود. اگر هیچ کاری در حوزه شهرسازی نکرده بودیم همین یک اقدام می‌توانست گامی مهم و بزرگ قملداد شود که در این دوره انجام شد.

هنوز جزییات طرح تفصیلی که برای این منطقه تدوین شده است مشخص نیست، محمد سالاری رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران در این رابطه می گوید : این طرح چندین بار در کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران مورد بررسی قرارگرفته است. هرچند با ساخت و سازهایی که در این منطقه انجام شده است این طرح نوش دارو بعد از مرگ سهراب است. این منطقه با توجه به دریاچه چیتگر و اقلیم کوهستانی می توانست یک فرصت تفرجگاهی کم نظیر باشد که ساخت و سازهای گذشته این فرصت را از تهران گرفت.

او ادامه می دهد : در اراضی بزرگ مقیاس نیز که قرار بود بر اساس قانون ۳۰، ۷۰ ساخت و ساز شود و در آن تامین سرانه های هفت گانه پیش بینی شده بود ساخت و ساز شده است.

این عضو شورای شهر تهران با بیان این که بر اساس طرح جامع برای این منطقه ۳۰۰ هزار نفر جمعیت پیش بینی شده بود که با توجه به بارگزاری ها و ساخت و سازهای انجام شده این جمعیت پذیری به ۵۰۰ هزار نفر رسید.در حال حاضر ۱۵۰ هزار نفر در این منطقه زندگی می کنند که این یک پیام دارد و آن این است که مردم تمایلی برای زندگی در این منطقه ندارند و ان هم به دلیل نود سرانه های خدماتی، بهداشتی، آموزشی و ... است. این منطقه از عدم وجودسامانه حمل و نقل عمومی رنج می برد، نبود سرانه های آموزشی یکی دیگر از مشکلات ساکنان است.

سالاری با اشاره به این که دیدگاه مدیران شهری این است که جمعیت پذیری منطقه را تا ۶۰۰، ۷۰۰ هزار نفر هم افزایش دهد. عمده زمین های این منطقه در پهنه های S, M قرار دارند و پیشنهاد داده شده بود که به دلیل اشباع شدن واحد های خدماتی اداری و تجاری، پهنه های S هم به پهنه M تبدیل شود. در حالی که جمعیت پذیری خط قرمز شهر تهران است به خصوص در منطقه ۲۲ و این طرح با این رویکرد به شورای عالی شهرسازی ارسال شده است.

پیش‌تر قرار بود این منطقه به قطب گردشگری تهران تبدیل شود و پروژه‌های بسیاری از‌جمله آبشار تهران، پروژه ‌هزارویک شهر و... در آن پیش‌بینی شده بود که به‌دلیل ساخت‌وسازهای بی‌رویه این رویا برای منطقه ۲۲ به فراموشی سپرده شد.

ساخت و ساز های بی رویه مشکلات بسیاری برای ساکنان منطقه ۲۲ ایجاد کرده است، به گفته ساکنان قدیمی این منطقه یکی از مهم ترین چالش های این منطقه کم آبی است که در سال های گذشته درختان زیادی را در پارک جنگلی چیتگر قربانی کرد.

او ادامه می دهد: یک‌پنجم ساخت‌وسازها در شهر تهران، در منطقه ٢٢ صورت گرفته است و این در حالی است که حمل‌ونقل عمومی هنوز هم در این منطقه وضعیت بدی دارد. شهرک‌های مناطق ٢٢ مشکلات زیادی را از جمله افت فشار آب، نبود فاضلاب، نبود روشنایی مناسب در معابر و... دارند.

مشکلات این منطقه قدیمی است ،بارها در صحن شورا مطرح شده است و در بازدید هایی که از منطقه شده به این موضوع اشاره و قول پیگیری داده شده ،به نظر می رسد در اولویت قرار دادن طرح تفصیلی این منطقه می تواند نشان از بازگشت قطار منطقه 22 به ریل قانون باشد .

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت اسکان نیوز، تاریخ انتشار: 21آبان 1397 ، کدخبر: 15470: www.eskannews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۶
0
0
س.ح75
راست میگه بابا طرح بزرگی بوده
چی هست اصلا؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین