پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۱۰۶۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۳
فرماندار شهرستان تربت حیدریه گفت: عرضه زعفران در بورس کالا و خرید توافقی آن دست واسطه‌ها را کوتاه کرد و به سود کشاورزان انجامید. علی رستمی افزود: با توجه به اینکه کشاورزان می‌توانند زعفران خود را به کمک قراردادهای آتی بورس کالا، قبل از برداشت، پیش فروش کنند دیگر نیازی نیست محصول خود را در قبال چک یا دریافت سفته به قیمت ارزان به واسطه‌ها بفروشند. وی اظهار کرد: با اجرای طرح خرید توافقی زعفران به کمک بورس کالای ایران طی سال گذشته تجربه خوبی به دست آمد و با حمایتی که صورت گرفت، در مسیر واقعی شدن قیمت زعفران قدم برداشته شد.

شعار سال: فرماندار شهرستان تربت حیدریه گفت: عرضه زعفران در بورس کالا و خرید توافقی آن دست واسطه‌ها را کوتاه کرد و به سود کشاورزان انجامید. علی رستمی افزود: با توجه به اینکه کشاورزان می‌توانند زعفران خود را به کمک قراردادهای آتی بورس کالا، قبل از برداشت، پیش فروش کنند دیگر نیازی نیست محصول خود را در قبال چک یا دریافت سفته به قیمت ارزان به واسطه‌ها بفروشند. وی اظهار کرد: با اجرای طرح خرید توافقی زعفران به کمک بورس کالای ایران طی سال گذشته تجربه خوبی به دست آمد و با حمایتی که صورت گرفت، در مسیر واقعی شدن قیمت زعفران قدم برداشته شد.

وی گفت: این تجربه باعث شد صادرکنندگان و تولیدکنندگان وارد بورس شده و حتی برای فروش محصول خود قبل از زمان برداشت، در معاملات زعفران در بورس نیز فعال شوند. فرماندار تربت حیدریه افزود: شفافیت معاملات، استاندارد و کیفیت مطلوب محصول، قیمت واقعی و بستر امن برای مبادله از جمله مزایای بورس کالا است که این موارد از خواسته‌های قدیمی فعالان بازار زعفران به شمار می‌رود. وی اظهار کرد: در اولین سال تجربه عرضه زعفران در بورس کالا، این بازار به شفافیت در عملکرد مورد انتظار خریداران و کیفیت محصول بسیار کمک کرد. وی گفت: ورود زعفران به بورس موجب شد امسال زعفران با قیمت بیشتری نسبت به سال گذشته فروخته شود. رستمی افزود: امیدواریم با فرهنگ‌سازی و آموزش مکانیزم‌های معاملاتی بورس و برگزاری همایش‌های حوزه زعفران برای کشاورزان، بهره برداران و عمده مالکان حوزه زعفران، به تدریج فعالان بازار زعفران برای خرید و فروش وارد بورس شده و به‌صورت مستقیم به معامله در این بازار شفاف بپردازند.

وی با بیان اینکه به کمک بورس شرایط بازار و قیمت‌ها به ثبات لازم رسیده و معاملات گواهی سپرده کالایی و قراردادهای آتی در بورس در جریان است، اظهار کرد: خرید توافقی دولت و نهادهای وابسته متناسب با شرایط بازار و به کمک بورس قابل اجراست. سطح زیر کشت زعفران در خراسان رضوی ۸۶ هزار هکتار است که پیش بینی می‌شود امسال حدود ۳۰۰ تن محصول از این سطح برداشت شود. فعالیت در حوزه تولید زعفران برای ۱۳۱ هزار نفر در خراسان رضوی به‌صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است. بیش از ۹۰ درصد زعفران تولیدی ایران محصول مزارع استان‌های خراسان رضوی و خراسان جنوبی است.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت روزنامه دنیای اقتصاد، تاریخ انتشار 1 آذر 97، کد مطلب: 3466482، www.donya-e-eqtesad.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۲
0
0
ع.ق74
چقدر این کار خوب و عالیه
ایشالا دست دلالا از بازار میوه و سبزیجات و محصولات کشاورزی هم کاملا قطع شه
البته اینکار مدیر جهادی میخواد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۴
0
0
س.ح75
خوبه به نفع کشاورزان زحمتکش مشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین