پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۲۸۸۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۰۵:۳۹
مدیرکل دفتر ارتقای سلامت و خدمات بالینی معاونت پرستاری وزارت بهداشت گفت: تاکنون اطلاعات کامل و دقیقی از پراکندگی و تعداد پرستاران در کشور وجود نداشت و این مشکل همواره هنگام برنامه ریزی ها احساس می شد؛ از این رو، سامانه ثبت ملی پرستاران راه اندازی شد.

شعارسال: مدیرکل دفتر ارتقای سلامت و خدمات بالینی معاونت پرستاری وزارت بهداشت گفت: تاکنون اطلاعات کامل و دقیقی از پراکندگی و تعداد پرستاران در کشور وجود نداشت و این مشکل همواره هنگام برنامه ریزی ها احساس می شد؛ از این رو، سامانه ثبت ملی پرستاران راه اندازی شد.

احمد نجاتیان درباره طرح ملی ثبت پرستاران افزود: این طرح ملی بعد از اجرای آزمایشی در سه دانشگاه علوم پزشکی و بعد از ولادت پیامبر (ص) به صورت کشوری آغاز شد و در دو ماه آذر و دی امسال ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: تعداد پرستاران در کشور بین 120 تا 200 هزار نفر اعلام می شود و این اختلاف عدد منجر به ایجاد مشکلاتی در برنامه ریزی ها شده است. در کشورهای دیگر نیز طرح های مشابهی انجام شده و نتایج مثبتی داشته و سازمان جهانی بهداشت نیز در توصیه نامه های مکرر خود بر انجام این کار و ایجاد بانک اطلاعاتی کامل از همه نیروهای حوزه سلامت و به خصوص نیروهای پرستاری تاکید کرده است.

نجاتیان گفت: برای انجام این کار، سامانه ملی طراحی شده تا پرستاران کشور طی دو ماه وارد سامانه شوند و اطلاعات خود را وارد کنند. این اطلاعات شامل مواردی همچون سن، شغل، سابقه بیمه و محل اقامت است. در حال حاضر فقط قرار است آمار دقیقی از نیروهای پرستاری شکل بگیرد تا تعداد بیکاران و شاغلین در حوزه های مختلف سلامت و به خصوص پرستاری مشخص شود. حتی پرستاران خارج از کشور نیز می توانند در این سامانه ثبت نام کنند.

مدیرکل دفتر ارتقای سلامت و خدمات بالینی معاونت پرستاری بیان کرد: این سامانه بعد از انجام مرحله اول، به سامانه صلاحیت حرفه ای تبدیل شده و اطلاعات کامل تری از پرستاران کسب می شود. این سامانه به صورت آنلاین در اختیار سیاست گذاران خواهد بود و پرستاران نیز باید هر چهار سال یک بار اطلاعات خود را در سامانه صلاحیت حرفه ای که تا پایان سال راه اندازی می شود، به روز کنند. البته در مرحله اول فقط اطلاعات شخصی از پرستاران کسب می شود. برنامه ریزی های وزارت بهداشت در حوزه پرستاری بعد از ثبت اطلاعات، بر اساس این سامانه انجام می شود.

* بانک اطلاعاتی با سازمان نظام پرستاری به اشتراک گذاشته می شود

نجاتیان درباره به اشتراک گذاشتن این بانک اطلاعاتی با سازمان نظام پرستاری اظهار داشت: دقیقا مشخص نیست چند درصد از پرستاران در سازمان نظام پرستاری عضو هستند و به این علت که الزام برای عضویت وجود نداشته، نمی توان ادعا کرد تمام پرستاران کشور در این سازمان عضویت دارند. البته بانک اطلاعاتی پس از تشکیل با سازمان نظام پرستاری به اشتراک گذاشته می شود.

* جذب پرستار برای سال آتی

وی درباره جذب پرستار برای سال آتی نیز گفت: در این زمینه کارهای خوبی در مجلس انجام شده و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به این موضوع پرداخته است و طی روزهای اخیر جلسه هایی با حضور مسئولان سازمان برنامه و بودجه برگزار شده است و امیدواریم تصمیم هایی حداقل برای هفت سال آینده در زمینه جذب پرستار گرفته شود. جذب مستمر پرستار برای هفت سال آتی می تواند بخشی از کمبود جدی نیروهای پرستاری را که طی سال های اخیر ایجاد شده است، جبران کند.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار: 10آذر1397 ، کدخبر: 83118078،www.irna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۱
0
0
م.آ75
یه سوال مگه پرستار حقوق نمیگره که اسمش معلومنیست
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین