پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۶۰۱۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۹
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: کمبود آب بخش صادرات استان را به شدت تهدید می کند.رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: حدود 85 واحد فرآوری مواد معدنی با ظرفیت فعلی 55درصد در استان فعالیت می‌کنند، این واحدها در زمینه فرآوری مواد معدنی نظیر سنگ گچ، سنگ تزئینی، سنگ آهک، شن و ماسه، فلورین، فلدسپات پتاسیک، خاک رس، خاک روی و سنگ مس و با 55 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند.

شعار سال: بهروز اسودی افزود: سهم صنعت استان سمنان از حدود یک میلیارد و 300 میلیون مترمکعب آب تولیدی سالانه در این استان، تنها چهار درصد در بخش صنعت استان مصرف شده است. مواد معدنی برای فرآوری به آب زیاد نیاز دارد و اگر آب وجود نداشته باشد، فراوری و در نتیجه، صادرات این مواد با مشکل مواجه می شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: حدود 85 واحد فرآوری مواد معدنی با ظرفیت فعلی 55درصد در استان فعالیت می‌کنند، این واحدها در زمینه فرآوری مواد معدنی نظیر سنگ گچ، سنگ تزئینی، سنگ آهک، شن و ماسه، فلورین، فلدسپات پتاسیک، خاک رس، خاک روی و سنگ مس و با 55 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند.

اسودی ادامه داد: زمانی که صحبت از معدن می شود همه به دنبال اکتشاف و استخراج مواد معدنی هستند، در صورتی که فرآوری مواد معدنی، دانش بنیان کردن و صادرات آن مغفول مانده است.

وی، یکی از دلایل اصلی فرآوری نشدن مواد معدنی در استان سمنان را ضعیف بودن ساختارهای زیربنایی عنوان کرد و گفت: ساختارهای زیربنایی استان مانند برق، گاز و آب در ارایه خدمات به معادن استان بسیار ضعیف است که پراکندگی معادن یکی از دلایل اصلی آن عنوان می شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان اظهار کرد: با فرآوری مواد معدنی می‌توان ارزش افزوده آن را بسیار بالا برد، به طوری که اگر برخی از مواد معدنی استان سمنان فرآوری شود، بیش از 50 برابر ارزش افزوده آن ماده افزایش می یابد، اما تا کنون حتی رشد یک برابری در ارزش افزوده مواد معدنی استان سمنان اتفاق نیفتاده است.

اسودی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از دلایل فرآوری نکردن مواد معدنی در استان سمنان را فاصله زیاد معادن عنوان کرد و گفت: بیشتر معادن استان سمنان در مناطق دورافتاده و دست نیافتنی قرار دارد و دسترسی به آنها آسان نیست.

وی با اشاره به اینکه‌ این استان با استخراج سالانه بیش از 23 میلیون تن انواع مواد معدنی یک استان مستعد از نظر منابع معدنی از قبیل سیلیس، آهک، گچ، سولفات سدیم، نمک، منگنز، آهن و غیره است، افزود: حدود 593 معدن در استان دارای پروانه بهره برداری است که 60 درصد آن فعالیت استخراجی، 10 تا 15 درصد بصورت تجهیز شده و بقیه به صورت فصلی فعالیت می‌کنند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته خبرگزاری دانشجویان ایران تاریخ انتشار 24 آذر 97، کدخبر: 97092412024، www.isna.ir


اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
0
0
من هیچ نظری در رابطه با این خبر ندارم در حیطه تخصص من نیست
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین