پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۰۴۶۹۲
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۴
ریواس گیاهی از تیره ترشک ها (هفت بندها) می باشد که به رنگ قرمز روشن و دارای ساقه‌بلند است. این گیاه شباهت بسیاری به کرفس دارد و همین باعث شده جایی در میان دسرهای لذیذ داشته باشد.

شعار سال: ریواس منبع شگفت‌انگیزی از ویتامین C و مخزنی از مواد معدنی مختلف مانند کلسیم، آهن، پتاسیم و منگنز است. این گیاه بومیآسیا است. ریواس در فصل بهار در نواحی گوناگون ایران، دامنه کوه ها، کنار رودخانه ها و مناطق برخوردار از آب های راکد رشد می کند. این گیاه که دارای طبیعت سرد است، خواص و فوایدی برای بدن دارد. در ادامه با گوشه ای از خواص ریواس آشنا می شویم.

خواص ریواس برای بدن:

ریواس برای سلامت پوست و مو مفید است.

ریواس مانند یک ملین عمل‌می‌کند و برای درمان یبوست مفید است.

به دلیل وجود فیبرهای رژیمی در ریواس، برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند مفید است.

ریواس قرمز در مقایسه با انواع سبز آن، مقادیر قابل‌توجهی فلاونوئید پلی‌فنولیک مانند زئاگزانتین، بتاکاروتن و لوتئین دارد. بنابراین ریواس قرمز به افزایش بینایی کمک می کند.

ریواس سرشار از آنتی‌اکسیدان است. بنابراین با رادیکال‌های آزاد که باعث آسیب سلول و درنتیجه سرطان می‌شوند،مقابله می کند. اما توجه داشته باشید که بیماران مبتلا به سرطان‌های حساس به هورمون باید از خوردن ریواس اجتناب‌کنند.

ریواس باعث سم‌زدایی از بدن می شود.

ریواس حاوی ویتامین C است و سلامت رگ‌های خونی را افزایش‌می‌دهد.

ریواس به سلامت مغز کمک می کند و شروع زوال عقل را به تاخیر می‌اندازد.

ریواس علائم یائسگی را کاهش‌می‌دهد.

ساقه ریواس به داشتن مقادیر زیاد فیبر و استر گالویل که یک ماده شیمیایی ضدکلسترول است، کلسترول را کاهش‌می‌دهد.

ریواس با کنترل سطوح کلسترول به حفظ سلام استر گالویل ت قلب کمک‌می‌کند.

ریواس حاوی ویتامین C است که باعث تقویت سطوح ایمنی بدن می شود. برای جلوگیری از سرماخوردگی، سرفه و دیگر عفونت‌ها، به‌طورمنظم ریواس بخورید.

ریواس دارای منگنز است که توانایی تنظیم قندخون را دارد.

ساقه ریواس، منبع خوبی از آهن، کلسیم، منیزیم، ویتامین C، ویتامین‌های گروه B، کولین و فولات است. کولین نقشی اساسی در تعیین سلامتی مغز جنین دارد.

ریواس به کنترل سطح فشارخون کمک‌می‌کند.

ریواس با دارابودن کلسیم، سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها را حفظ می کند. همچنین وجود مقدار زیاد ویتامین K در ریواس به ساخت و تقویت استخوان‌ها کمک‌می‌کند.

عوارض جانبی ریواس:

از آنجایی که ریواس دارای مقدار زیادی اکسالیک اسید است (۴۶۰ میلی گرم در هر ۱۰۰ گرم)، مصرف بیش از حد آن می‌تواند سبب آسیب به دستگاه گوارش و کلیه‌ها و جلوگیری از جذب کلسیم و منیزیم شود. بنابراین خطر پوکی استخوان را بالا می‌برد.

افراد مبتلا به سنگ کلیه، ناراحتی‌های مثانه، درد سینه و سرفه بهتر است قبل از خوردن ریواس با پزشک خود مشورت داشته باشند.

مصرف ریواس توسط مادران شیرده نیز ممکن است باعث ایجاد اسهال در نوزادان شود.

مبتلایان به نارسایی‌های قلبی هم نباید در خوردن آن زیاده‌روی کنند زیرا حاوی مقادیر قابل توجهی سدیم است و باعث افزایش احتباس آب در بدن می‌شود.

برگ ریواس نیز بهتر است به صورت خوراکی استفاده نشود زیرا حاوی ترکیبات سمی برای بدن است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از وبسایت گل من و تو، تاریخ 22 فروردین 98، کد مطلب: -: www.golemanoto.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین