پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۲۱۰۵۷۵
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۳
اسدالله عباسی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس معتقد است به دلیل نبود برنامه‌ریزی لازم در آموزش و پرورش، ایران در زمینه میانگین کیفیت آموزشی و تربیتی از استاندارد منطقه بسیار پایین‌تر است.
شعار سال :عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس معتقد است به دلیل نبود برنامه‌ریزی لازم در آموزش و پرورش، ایران در زمینه میانگین کیفیت آموزشی و تربیتی از استاندارد منطقه بسیار پایین‌تر است.

اسدالله عباسی با اشاره به بازنشستگی دو سوم از معلمان تا سال 1404 گفت: این موضوع را دو سال پیش کمیسیون آموزش مجلس به وزیر آموزش و پرورش گفته و اعلام شده بود نیروهای خود را تربیت کنند تا ناچار به استفاده از خرید خدمات آموزشی یا حق‌التدریس و رویکردهای مشابه نشوند و کیفیت آموزشی و تربیتی پایین نیاید.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کشور ما در زمینه میانگین کیفیت آموزشی و تربیتی از سطح استاندارد در منطقه بسیار پایین‌تر است؛ به این دلیل که در بحث تربیت معلم، آموزش معلمان و جذب معلمان در یک دهه گذشته موفق نبوده‌ایم.

گامی مثبت در جهت ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی برداشته نشده است

عضو هیئت رییسه مجلس با بیان اینکه این امر دستخوش روزمرگی و سلیقه‌های سیاسی بوده، تاکید کرد: گامی مثبت، مهم و سازنده در جهت ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی و جذب معلمان کارآمد در آموزش و پرورش برداشته نشده است.

این نماینده مجلس در دوره دهم ادامه داد: با توجه به اینکه معلمانی زبده، کاربلد، تحصیل‌کرده و متخصص از وزارت آموزش و پرورش خارج می‌شوند، نیروهای جایگزین آنها باید حساب‌شده و بابرنامه تربیت و پذیرش شوند؛ اما آموزش و پرورش در این زمینه با دقت برنامه‌ریزی نکرده است.

دو راهکار حل مشکل نیروی انسانی در آموزش و پرورش

وی دو راهکار برای این امر پیشنهاد و توضیح داد: آموزش و پرورش با استفاده از دو راه می‌تواند مشکل را برطرف کند؛ یکی استفاده از ظرفیت دانشگاه فرهنگیان و دیگری جذب معلمان از طریق آزمون زیرا فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بسیاری در رشته‌های مرتبط با آموزش و پرورش وجود دارند که می‌توان افراد کارآمدتر و باهوش‌تر آنها را جذب و استخدام کرد.

عباسی با بیان اینکه مشکلات آموزش و پرورش از این طریق قابل حل است، ادامه داد: آموزش و پرورش باید نیروهای باانگیزه را جذب کند؛ نه پذیرش‌های باری به هر جهت و افرادی را وارد آموزش و پرورش کند که کیفیت آموزشی و تربیتی پایین بیاید.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس گفت: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بارها بر این موضوع تأکید کرده و امیدواریم وزارت آموزش و پرورش، سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی به فکر باشند تا آموزش و پرورش از چالش‌های پیش‌رو نجات پیدا کند.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خانه ملت،تاریخ انتشار:8خرداد1398،کدخبر:426766،www.icana.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین