وی ادامه داد: با توجه به اینکه قیمت دام زنده، کیلویی حدود ۳۵ هزار تومان است، قیمت منطقی هر کیلوگرم گوشت گوسفندی تازه نباید بیش از ۷۵ هزار تومان باشد و در این زمینه تشکلهای تولیدکننده گوشت قرمز و بخش خصوصی میتواند ایفای نقش مناسبی کند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام درباره تولید بازار گوشت اظهار کرد: ماهانه بیش از ۲۲۵ هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید میشود که حداکثر ۲۰۰ هزار تن آن برای نیاز داخلی مصرف میشود و در همین راستا، اجازه صادرات گوشت مرغ را البته به شکل محدود و کنترل شده دادهایم و امیدواریم روند تعادل قیمت در محصولات پروتئینی مانند گوشت قرمز و گوشت مرغ ادامه داشته باشد.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری خبرآنلاین ، تاریخ انتشار: 4 تیر 1398 ، کدخبر: 1273607 ، www.khabaronline.ir