پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۲۲۹۰۵۰
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۶
اعمال مالیات بر روی دستگاه‌هایی مانند سیگار الکتریکی تاکیدی بر "مضرر بودن" این ابزارها برای سلامتی است.

شعار سال: امارات اعلام کرد که سیگارهای الکترونیکی و دستگاه‌های استعمال تنباکو از ابتدای سال آینده میلادی (2020) - 11 دی 1398 - با اعمال مالیات 100 درصدی به فروش می‌رسند. این کشور همچنین نوشابه‌ها را نیز مضر دانسته و برای ارتقای سلامت جامعه بر آنها مالیات اعمال می‌کند.

به گزارش عصر ایران به نقل از وبسایت امارتی "نچنال"، پزشکان در امارات متحده عربی از افزایش مالیات بر مواد مصرفی مضر حمایت کردند. آنها اعلام کردند که تمامی انواع سیگار و کلیه مواد حاوی شکر و قند بالا برای سلامت مردم ضرر دارد.

از اول ژانویه سال آینده، مالیات 50 درصدی بر روی نوشیدنی‌ها، پودرهای شیرین، دسرهای مایع و موادی که دارای حجم زیادی از شیرین‌کننده‌ها باشند، اعمال خواهد شد.

مالیات 100 درصدی نیز روی تمامی دستگاه‌های نیکوتینی یا تنباکویی سیگار الکترونیک اجرا خواهد شد.

پزشکان امیدوارند قیمت بالا برای مواد غذایی و نوشیدنی‌هایی با شکر زیاد، مردم را به سمت مواد غذایی سالم‌تر سوق دهد.

مصرف بیش از حد نوشیدنی و مواد غذایی شیرین بر روی اضافه وزن، بیماری دیابت و افزایش ریسک سرطان موثر است.

"چریان تمپی" پزشک متخصص در بیمارستان تخصصی NMC گفت: براساس یک مطالعه 5 ساله "ژورنال پزشکی بریتانیا" نوشیدنی‌های پر شکر خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند که مساله‌ای بسیار نگران کننده است.

وی افزود: نقش چاقی در افزایش ابتلا به برخی از سرطان‌ها مانند روده و سرطان‌های مربوط به زنان موثر است.
تمپی افزود: رژیم غذایی مناسب و فعالیت‌های ورزشی تا حد زیادی از خطر ابتلا به سرطان می‌کاهند.

"ویکرام هوندیا"، متخصص غدد درون‌ریز بیمارستان "الزهرا"ی دبی در این باره گفت: افزایش مالیات هزینه‌ای برای پرداخت منابع بزرگتر در جامعه است و این موضوع باید درک شود.

او گفت: یک بیمار دیابت یا افراد مبتلا به عارضه حمله قلبی آسیب‌های زیادی را از بیماری خود تحمل می‌کنند. آنها همچنین هزینه‌های مالی و اقتصادی زیادی را به سیستم سلامت وارد می‌کنند. بخش بزرگی از این آسیب‌ها به دلیل انتخاب و سبک زندگی خود داریم.


از سوی دیگر، اعمال مالیات بر روی دستگاه‌هایی مانند سیگار الکتریکی تاکیدی بر "مضرر بودن" این ابزارها برای سلامتی است.

"شریف فاید" متخصص سیستم تنفسی در بیمارستان "الزهرا" دبی گفت: سیگار الکترونیک راهی برای ترک سیگار نیست و نوع دیگری از وابستگی را شکل می‌دهد.

یافته‌های انجام شده در امارات متحده عربی، رابطه مستقیم بین سیگار الکترونیک و بیماری‌های صرع و تورم لثه را تائید می‌کنند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت تحلیلی خبری عصرایران، تاریخ 1 شهریور 98، کد مطلب: 685492: www.asriran.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین