پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۳۱۶۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۰:۵۸
محققان پژوهشگاه رویان در راستای تولید پروژه تولید اعضای بدن، درصدد هستند که پانکراس انسان را ابتدا در بدن حیوان به تولید برسانند. «دکتر مهدی حاجیان» مدیرگروه پژوهشکده زیست فناوری پژوهشگاه رویان در خصوص پروژه تولید اعضای بدن اظهار داشت: پروژه تولید اعضای بدن یک پروژه طولانی است و چندین فاز مختلف دارد.
شعار سال:محققان پژوهشگاه رویان در راستای تولید پروژه تولید اعضای بدن، درصدد هستند که پانکراس انسان را ابتدا در بدن حیوان به تولید برسانند.

 «دکتر مهدی حاجیان» مدیرگروه پژوهشکده زیست فناوری پژوهشگاه رویان در خصوص پروژه تولید اعضای بدن اظهار داشت: پروژه تولید اعضای بدن یک پروژه طولانی است و چندین فاز مختلف دارد.

وی در خصوص مراحل تولید اعضای بدن در پژوهشگاه رویان گفت: در فاز اول که قصد داریم این ارگان ها را در داخل بدن حیوان ایجاد کنیم به همین دلیل لازم است که ابتدا حیوانی داشته باشیم که این ارگان را نداشته باشد و از همین رو پانکراس انسانی را در بدن بز ایجاد می کنیم.

مدیرگروه پژوهشکده زیست فناوری پژوهشگاه رویان با بیان اینکه بر آن هستیم که این پانکراس را در بدن بز ایجاد کنیم، خاطرنشان کرد: در همین راستا درصدد هستیم که اجازه ایجاد پانکراس در بدن بز را ندهیم؛ در حال حاضر سلول های آن آماده است و قرار است این سلول ها به پروسه شبیه سازی وارد شود.

حاجیان خاطر نشان کرد: در ادامه این اقدام باید جنینی تولید کنیم که ژن های تولید پانکراس را ندارند و این جنین ها را به بزهای گیرنده انتقال دهیم؛ این مرحله تا شش ماه آینده انجام می شود و سلولهای آن آماده است.

این محقق عنوان کرد: ما شبیه سازی را انجام می دهیم و مطمئن هستیم که سلول های مد نظر (سلول هایی که پانکراس گونه بز را ندارند) آماده کنیم و جنین آن را به تولید برسانیم.

وی با بیان اینکه ابتدا باید این مراحل انجام شود تا به مراحل تولید ارگان در بدن انسان برسیم، گفت: این اقدام کاری مشترک بین دو گروه مشترک پروتئین های نوترکیب و جنین شناسی پژوهشکده زیست فناوری پژوهشگاه رویان است

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر،تاریخ انتشار:16شهریور1398،کدخبر:51834،hakimemehr.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۵
0
0
بحث تیشوکالچر و پیوند پذیری سلول های بنیادی است
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین