پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۷۲۴۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۳
دعوت عبدالله المعلمی، نماینده عربستان سعودی در سازمان ملل، از همتای سوری اش، بشار الجعفری، شروع انقلابی در سیاست عربستان در قبال سوریه و نشان دهنده ایجاد یک روزنه دیپلماتیک در روابط بین عربستان و سوریه است، که مبتنی بر بررسی های دقیق سعودی در راستای تلاش برای حل اختلافات بین دو کشور است.

شعارسال:رای الیوم نوشت: دعوت عبدالله المعلمی، نماینده عربستان سعودی در سازمان ملل، از همتای سوری اش، بشار الجعفری، شروع انقلابی در سیاست عربستان در قبال سوریه و نشان دهنده ایجاد یک روزنه دیپلماتیک در روابط بین عربستان و سوریه است، که مبتنی بر بررسی های دقیق سعودی در راستای تلاش برای حل اختلافات بین دو کشور است.

در ادامه این مطلب آمده است: در عربستان سعودی هیچ حرکت دیپلماتیکی در قبال دولتهای عربی، بدون هماهنگی با عالی ترین مقامات سیاسی و بدون بررسی های عمیق و دقیق، صورت نمی گیرد و بعید نمی دانیم که موسسه سعودی حاکم، به دنبال رفع محاصره دیپلماتیک و سیاسی خود، از طریق گشایش در روابط با سوریه باشد، تا به این وسیله، زمینه را برای ورود به ائتلافی فراهم کند که بتواند با ائتلاف قطری ترکی، مقابله نماید. بویژه آنکه حالت آتش بس موقتی که در روابط بین ریاض و دوحه برقرار بود، با انتقاداتی که شبکه قطری الجزیره ار عربستان و سیاستهای آن کرد، فروپاشیده و بار دیگر اختلافات بین عربستان و قطر، اوج گرفته است.

نمی دانیم این غزلسرایی بین عربستان و سوریه به کجا می رسد؛ بویژه آنکه سه سال پیش، بن سلمان در جدّه، دیداری با بالاترین مسئول امنیتی در سوریه، علی المملوک داشت، که تحت نظارت ولادیمیر پوتین بود؛ اما منجر به نزدیکی واقعی بین این دو کشور عربی نشد. با این حال، با توجه به تغییر شرایط، بعید نمی دانیم که تحول اخیر، که قطعا با نظارت روسیه است، موجب نزدیکی بین سوریه و عربستان شود؛ به این دلیل که هر دو طرف به یکدیگر نیاز داشته و دشمن مشترکی دارند، که همان ائتلاف قطری ترکی است. علاوه بر این، سوریه برای شروع عملیات بازسازی، به اموال سعودی نیاز دارد و عربستان، با توجه به روابط متشنجی که با ایران دارد، شکست در جنگ یمن و از دست دادن حمایت آمریکا، به عمق عربی سوریه نیازمند است.

نباید این ارتباط دیپلماتیک بین عربستان و سوریه در سازمان ملل را کم اهمیت بدانیم؛ بویژه انکه سوریه در حال پس گرفتن نقش قدرتمند خود در جهان عرب است و احتمالا در روزهای آینده، کرسی خود در اتحادیه کشورهای عربی را باز پس می گیرد. این در حالی است که سعودیها نیز با معارضان سوری قطع رابطه کامل کرده اند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه تحلیلی خبری انتخاب، تاریخ انتشار:4بهمن ماه 1398، کدخبر:www.entekhab.ir،525582

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۵
0
0
قطعا یه نخ این قضیه برمیگرده به ایران
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین