شعار سال: فرشاد اسماعیلی: رومینا فقط ۲ سالش بود که لایحه حمایت از کودکان تدوین شد، رومینا ۱۳ سالش شد و به قتل رسید. لایحه “حمایت از حقوق کودکان”، ولی هنوز قانون نشده.
سیدنظامالدین موسوی: در ماجرای قتل #رومینا_اشرفی برخی جاهلانه یا مغرضانه تلاش دارند پای تعصب دینی پدر را پیش کشند.
در حالیکه یکی از مهمترین نهیبهای قرآن به عصر جاهلیت، مسئله دخترکشی است.
آیه مشهور “بای ذنب قتلت” (به کدامین گناه کشته شدند؟) دقیقا درباره دخترانی است که توسط پدران زنده به گور میشدند.
محمود صادقی: وقتی برای رفع توقیف از خانه پدری پیگیری میکردیم میگفتند صحنه قتل دختر را خیلی فجیع به تصویر کشیده است. بااینکه ماجرای فیلم مربوط به قدیم است، اما خانواده مذهبی در جامعه امروز را سیاه نمایی کرده است.
راضیه ابطحی: اگر شما و امثال شما با برنامههای تخریبی تان قبح خیلی اعمال رو حتی در سنین پایین و در مدارس از بین نمیبرید اگر از بودجه بیت المال فیلمهایی با بد آموزی مطلق مثل خانه پدری تولید و پخش نمیشد این طور الگو سازی غلط شکل نمیگرفت و ترویج جنایت
صادق زیباکلام: شاید اگر مسئولین اینقدر نسبت به “سیاه نمایی” از ایران اسلامی حساسیت نداشتند و اجازه میدادند امثال “خانه پدری” کیانوش عیاری واقعیتهای تلخ جامعه را نشان میدادند، امروز رومینای سیزده ساله ممکن بود توسط پدرش اینگونه سلاخی نمیشد. #قتل_ناموسی، یک واقعیت هولناک جامعه ایران است.
معصومه ابتکار: قوانین محکم در قبال جنایات بازدارنده هستند. کاش تلاش دلسوزان زودتر نتیجه میداد.
با پیگیری و درخواست دولت و مجلس لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان در اخرین مراحل است.
کبری خزعلی: خون #رومینا_اشرفیها بر گردن مسئولانی است که با آموزشهای نامناسب (۲۰۳۰) و رها کردن فضای مجازی باعث شده اند نوجوانان به بلوغ جنسی زودرس برسند!
و اگر جوان بخواهد از راه درست ازدواج کند به او برچسب کودک همسری میزنند، و جامعه را بر علیه آن میکنند تا جایی که پدر قاتل فرزند خود میشود!
م. حسومیان: مرثیهسرایی برای #رومینا و رومیناها تا زمانی که تبدیل به یک حرکت و خواست عمومی برای اصلاح قانون و تصویب و اجرای قوانین کارآمد حمایت از کودکان و نوجوانان نشه صرفا یک عزاداری عمومی بیارزش خواهد بود. (هرچند حتی در مورد عمومی بودن این عزاداری هم شک دارم)
شهیندخت مولاوردی: رومینا نه اولین قربانی قتلهای ناموسی است و نه آخرین آن؛ تا زمانی که قانون، رویه قضایی و فرهنگ حاکم و مسلط بر جوامع محلی و جهانی بازدارندگی لازم را نداشته و با تشویق و ترویج آن در خدمت این جنایت بشری باشند!
#لایحه_تامین_امنیت_زنان_در_برابر_خشونت
#لایحه_حمایت_از_کودکان_و_نوجوانان
آقای اصفانی: یه بار کمپین نه اعدام راه میندازید یه بار قتل را با غرض به دین تعمیم میدید؟
نون به نرخ روز میخورید از خون طفل بیگناه کاسبی هم میکنید؟
زهرا کشوری: از نوشتهها چنان برمیآید که مرد ۳۵ ساله بعد از بازگشت #رومینا برای پدر رومینا عکس میفرستد و پدر را تحریک میکند. چرا این مرد، بیرون از زندان است؟ آیا مردی که قبلا ازدواج کرده و شهرت خوبی هم در شهر نداشته به جرم اغفال یک کودک، نباید بازخواست شود؟ مردی که۶روز یک بچه را اغفال میکند!
یا حسین۹۹: کسانی که امروز داعیه دار کشته شدن #رومینا_اشرفی هستند، آیا هنوز هم با قصاص مخالفت دارند یا نه الان دیگه قصاص خوبه؟
شماها همون افرادی هستید که معتقدید دختر ۲۰ ساله هم هنوز بچه است و برای ازدواجش زوده و باید عاشقی کنه…
دوست عزیز این عشق نیست، هوسه
زری: رومینا اگه از محبت سیراب بود با اون پسره فرار نمیکرد
رومینا اگه پناه داشت فرار نمیکرد
رومینا خیلی وقت پیش توسط پدرش کشته شده
رقیه فطری: عامل این فاجعه آیا کسی یا کسانی نیستند که به ولنگاری فرهنگی وترویج زندگی غربی در کشورکمک کرده اند؟
امید توشه: مردکی که از او به عنوان جوان عاشق نام میبرند، ۲۲ سال از #رومینا بزرگتر بوده. مرد ۳۵ سالهای که سراغ دختر ۱۳ ساله میرود پدوفیل است. اگر مانند دیگر کشورهای جهان قانون درست و حسابی حقوق کودکان داشتیم این مردک هم مانند پدر قاتلش باید به صلابه کشیده میشد.
نسیبه مقدم: در بستهی دینی عفاف گرایی در محیط، پوشش، روابط، تخیل، نگاه والبته ازدواج آسان و بهنگام بوداما در فرهنگ غربی آزادی روابط، بلوغ زودرس وتعیین کف برای سن ازدواج. قتل رومینا حاصل بی دینی و ترویج فرهنگ غربیست.
کاش دین حاکم بود تا شاهد قتلهای این چنین نبودیم
کاف_الف: آره همهی ما روشنفکریم و پدر #رومینا_اشرفی رو محکوم میکنیم.
ولی در حقیقیت هر روز احساسات خواهر، مادر و همسر خودمونو سر میبریم بخاطر عقاید و تربیت غلط چندین سالمون، آره آقای قاضی درون هر مرد ایرانی یک پدر رومینا خفته است.
یلدا: #کاسبان_خون