پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۲۳۵
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۳
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از کاهش استفاده از نمک در نان‌ها براساس مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور خبر داد و گفت: برخی دستگاه‌های پخت نان غیراستاندارد هستند.

شعار سال: محسن فرهادی با اشاره به اینکه در اسفند ماه 94 در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور که به‌ریاست رئیس جمهور تشکیل شد، مصوبه‌ای درخصوص ارتقای وضعیت کیفی نان، خصوصاً نان سنتی تصویب شد، اظهار داشت: براساس این مصوبه مقرر شد که سازمان ملی استاندارد، استاندارد اجباری استفاده از نمک در نان را که یک 1.8 درصد است به یک درصد کاهش دهد.

فرهادی گفت: در این راستا کلیه امور مرتبط با نظارت‌ها بر نان سنتی به‌عهده مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گذاشته شد و در این خصوص یک کمیته تخصصی ذیل دبیرخانه شورا تشکیل شد و سازمان‌های ذی‌ربط برون‌بخشی از جمله سازمان ملی استاندارد و سازمان‌های درون‌بخشی مرتبط وزارت بهداشت در این کمیته شرکت می‌کنند.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از تهیه پیش‌نویس برنامه عملیاتی در این باره خبر داد و گفت: مقرر است که بر اساس این برنامه بتوانیم مصوبه‌ای را که شورای عالی سلامت و تغذیه به تصویب رسانده اجرا کنیم و تکالیفمان را انجام دهیم.

فرهادی از آماده شدن پیش‌نویس تفاهم‌نامه‌ای بین معاونت بهداشت وزارت بهداشت و ریاست سازمان ملی استاندارد خبر داد و به وبدا گفت: این تفاهم‌نامه به‌زودی امضا می‌شود و براساس آن تکالیف و توافقات طرفین کاملاً چارچوب‌بندی می‌شود.

وی گفت: براساس این تفاهم‌نامه وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد از توان و ظرفیتهای یکدیگر استفاده خواهند کرد. آزمایشگاه‌های سازمان ملی استاندارد در اختیار بهداشت محیط کشور قرار می‌گیرد و کمک می‌کند تا نظارت‌های آزمایشگاهی ما بر نان سنتی افزایش یابد.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: در مجموع کلیه اقدامات مرتبط با عملیاتی کردن مصوبه مهم شورای عالی سلامت و امنیت غذا مبنی بر "نظارت بر استاندارد نمک نان‌ها" توسط کمیته کارشناسی عملیاتی کردن مصوبه در حال انجام است.

وی افزود: این مصوبه با 4 محور اساسی شامل؛ بهداشت فردی نانوا، رعایت بهداشت مواد غذایی واحد نانوایی، ابزار و تجهیزات و همچنین سازه و ساختمان نانوایی‌ها توسط همکاران بهداشت محیط و کار در حال پیگیری و انجام است.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان با اشاره بر غیراستاندارد بودن برخی دستگاه‌های پخت نان گفت: نظارت و کنترل بر این دستگاه‌ها نیز در دستور کار همکاران بهداشت محیط قرار داده شده است.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري تسنيم، تاریخ انتشار: 17 شهریور 1395، کد مطلب: 1180846:www.tasnimnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین