پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۸۷۴۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۹
یک رسانه صهیونیستی مدعی شده که مسلمانان جهان درباره تزریق واکسن کرونای شرکت‌های خارجی به دلیل استفاده احتمالی از «ژلاتین خوکی» در آن‌ها ابراز نگرانی کرده‌اند.
شعار سال: همزمان که شرکت‌های واکسن‌سازی در سراسر جهان در تلاشند واکسن کرونا را با دُز کافی تولید کنند، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» مدعی شده برخی مسلمانان جهان در خصوص تزریق این واکسن‌ها به دلیل استفاده احتمالی از «ژلاتین خوکی» در آن‌ها ابراز نگرانی کرده‌اند.

به نوشته پایگاه روزنامه هاآرتص، مسلمانان کشوری که در این باره ابراز نگرانی کرده از اندونزی بوده‌اند که در ماه اکتبر دیپلمات‌ها و روحانیون مسلمان آن به چین سفر کردند و در آستانه امضای یک توافق برای دریافت میلیون‌ها دُز واکسن کرونا قرار گرفتند، اما در این باره تردید کردند.

این روزنامه صهیونیستی نوشته ژلاتین خوکی به طور گسترده به منظور ایمن و مؤثر ماندن واکسن کرونا در جریان حمل و نقل و نگهداری به کار گرفته می‌شود.

هاآرتص نوشته برخی شرکت‌های واکسن‌سازی سال‌ها تلاش کرده‌اند که واکسن‌هایی عاری از ژلاتین خوکی تولید کنند. شرکت دارویی «نووارتیس» در سوئیس واکسنی عاری از ژلاتین خوکی را برای بیماری مننژیت تولید کرده است و برخی شرکت‌های دارویی در عربستان و مالزی نیز در تلاشند این گونه واکسن‌ها را تولید کنند.

دکتر «سلمان وقار» دبیر کل «انجمن پزشکی اسلامی انگلیس» گفته تقاضا برای واکسن، زنجیره‌های موجود تأمین، هزینه و ماندگاری کمتر واکسن‌هایی که حاوی ژلاتین خوکی نیستند، به این معنی است که این ماده برای سال‌ها در اکثر واکسن‌ها همچنان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این در حالی است که سخنگو‌های شرکت‌های آمریکایی «فایزر» و «مُدرنا» و همچنین شرکت بریتانیایی-سوئدی «آسترازنکا» نیز مدعی شده‌اند که محصولات گوشت خوکی در واکسن‌های کرونای آن‌ها وجود دارد.

انگلیس اولین کشوری بود که ۴۰ میلیون دُز از واکسن کرونا را از شرکت فایزر- بیوان تک دریافت کرد. چندی نگذشت که بعد از تزریق این واکسن‌ها توسط برخی افراد از جمله کادر درمان، مقام‌های بهداشتی انگلیس تصریح کردند که افرادی که سابق واکنش شدید آلرژیک دارند، نباید این واکسن را تزریق کنند.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از مشرق نیوز، تاریخ انتشار: ۴دی۱۳۹۹، کدخبر: mashreghnews.ir، ۱۱۵۹۳۸۶
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۴
0
0
چرا باید تو عصری که زندگی میکنیم مسملمان ها این همه دغدغه حیات و معیشت داشته باشن؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۴
0
0
مسلمان ها تا تاریخ تاریخ بوده همیشه در محرومیت بودن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۵
0
0
بنظرم نیاز به حکم یکی از علمای کار بلد دینی در این زمینه داریم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین