پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۹۴۴۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۴
به نوشته واشنگتن تایمز هدف ظریف از این دیدار‌ها تضعیف و به شکست کشاندن سیاست فشار حداکثری دولت ترامپ علیه ایران بوده است.
شعار سال: روزنامه واشنگتن تایمز آمریکا در گزارشی نوشت ۳ مقام ارشد سابق آمریکایی که مرتبط با بایدن بودند در دوره ترامپ با ظریف دیدار داشته اند.

بر اساس گزارش این روزنامه آمریکایی "محمد جواد ظریف" وزیر امور خارجه ایران در دوره ترامپ با چندین مقام فعلی دولت بایدن دیدار کرد تا سیاست فشار حداکثری ترامپ علیه ایران را تضعیف کند.

بنا به گزارش روز یکشنبه "واشنگتن تایمز"، یکی از این دیدارها، دیدار ظریف و رابرت مالی بود که اکنون نماینده ویژه ایالات متحده آمریکا در امور ایران است. این دیدار پس از خروج ترامپ از توافق هسته‌ای ایران (برجام) و در سال ۲۰۱۹ انجام شد.

همچنین ظریف در ماه‌های نخست ریاست جمهوری ترامپ با جان کری وزیر خارجه سابق آمریکا نیز دیدار کرد؛ دیداری که هر ۲ دیپلمات ارشد ایرانی و آمریکایی تایید و از آن دفاع کردند.

ظریف همچنین با "ارنست مونیز" وزیر انرژی سابق آمریکا (دولت اوباما) نیز در همین مدت دیدار و گفتگو کرده است. هر ۳ مقام سابق آمریکایی از معماران اصلی توافق هسته‌ای با ایران بوده اند و نقش مهمی در انعقاد برجام داشتند.

پیشتر ترامپ و وزیر خارجه او پمپئو با اشاره به دیدار کری و ظریف، وزیر خارجه سابق آمریکا را به کارشکنی در کار دولت ترامپ و نقض قانون "لوگان" متهم کرده اند.

بر اساس قانون لوگان هر گونه دیدار و مذاکره مقامات سابق آمریکا با مقامات خارجی باید با هماهنگی و اطلاع دولت مستقر انجام شود تا اخلالی در سیاست‌های دولت مستقر نداشته باشد.

در حالی که جزئیات دقیق آنچه که در این دیدار‌ها مورد بحث و گفتگو قرار گرفته، مشخص نشده؛ اما یک مقام ارشد سابق آمریکایی به روزنامه واشنگتن تایمز گفت که هدف ظریف از انجام این دیدار‌ها "طراحی یک استراتژی سیاسی برای تضعیف دولت ترامپ" بوده است.

این منبع آگاه آمریکایی افزود که ظریف به دنبال جلب حمایت از برجام بود - یا توافق مشابهی که در صورت شکست ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ بتوان با رییس جمهوری دموکرات بعدی آمریکا انجام داد.

ترامپ در سال ۲۰۱۸ از توافق برجام کناره گیری کرد و تحریم‌های اقتصادی ایران را دوباره اعمال کرد.

واشنگتن تایمز به نقل از منابع خود نوشت که رابرت مالی در دیدار خود با ظریف از مقامات ایرانی خواسته است تا سال ۲۰۲۱ که انتظار می‌رفت دولت دموکرات جانشین ترامپ شود، از برجام خارج نشوند. او به ظریف وعده داده بود که در صورت راه یابی یک رییس جمهوری دموکرات به کاخ سفید، ایالات متحده آمریکا دوباره به برجام بازخواهد گشت.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از عصر ایران، تاریخ انتشار ۵ اسفند ۱۳۹۹، کد خبر: ۷۷۲۱۹۶، www.asriran.com.
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۶
0
0
به نظر من ايران براي روي كار اومدن بايدن هم تلاش زيادي در خود امريكا كرده
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین