پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۸۰۰۳۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۴
بانک پاسارگاد بر اساس صورت‌های مالی منتشر شده در سامانه کدال (اطلاعات مالی تلفیقی و حسابرسی نشده بانک در جهت شفاف‌سازی و رعایت ضوابط سازمان بورس و نظامات بانکی برای دوره مالی ۱۲ ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۰) سود ۱۶.۱۰۹ میلیارد تومانی را ثبت نموده است. این رقم در سال ۱۳۹۹ نزدیک به ۹.۸۶۸ میلیارد تومان محاسبه گردیده و بر اساس ارقام اعلامی، رشد ۶۳ درصدی در عملکرد مالی و میزان سودآوری این بانک قابل تشخیص است. اهمیت این رقم زمانی بیشتر می‌شود که متوجه شویم، بانک پاسارگاد در تراز نخست سودآوری در بین بانک‌های کشور قرار گرفته (بر اساس مستندات ارایه شده توسط بانک‌ها در سامانه کدال برای سال ۱۴۰۰) و رشد کشور در شرایط تحریمی و کرونا نیز منفی بوده است. پاسخگویی به تعهدات تکلیفی در نظام‌های برنامه‌ای، بانکی و پولی - مالی کشور، همراهی و کمک به دولت‌ها در شرایط خاص تحریمی کشور، پاسخگویی شایسته به مشتریان و رفع نیاز‌های واقعی آن‌ها در حداقل زمان ممکن، سرمایه گذاری منجر به افزایش توان توسعه صنعتی کشور و همراستا با الزامات اقتصاد مقاومتی و مسئولیت پذیری‌هایی همانند، از شاخص‌های منجر به موفقیت، در بانک حرفه‌ای پاسارگاد است.
شعار سال: بر اساس انتشار گزارش عملکرد بانک پاسارگاد با نماد "وپاسار" درتاریخ ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ در کدال، این‌طور به نظر می‌رسد که این شرکت سودی خالص در عملکرد سال ۱۴۰۰ خود به ثبت رسانده است که این سود نسبت به سال ۱۳۹۹ رشد ۶۳ درصدی را نشان می‌دهد.

گزارش منتشر شده اطلاعات مالی تلفیقی و حسابرسی نشده از سوی بانک پاسارگاد درجهت شفاف‌سازی و ضوابط سازمان بورس و بانک بوده است تا این اطلاعات در کم‌ترین زمان بویژه قبل از برگزاری مجامع و اوایل سال مالی بعدی به اطلاع سهامداران برسد. این گزارش تلفیقی منتشر شده در حوزه ارائه صورت‌های مالی حسابرسی نشده برای دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ است.
رشد ۶۳ درصدی سود بانک پاسارگاد مستند به صورت‌های مالی منتشر شده در کدال
گزارش عملکرد سالانه بانک پاسارگاد با نماد "وپاسار" در گروه بانک و موسسات اعتباری، نشان می‌دهد این بانک همچنین رشد قابل توجهی در دیگر بخش‌های خالص درآمد تسهیلات و سپرده‌گذاری، خالص درآمد کارمزد، درآمد عملیاتی، سود انباشته داشته است.

بر اساس این گزارش، سود خالص "وپاسار" در سال ۱۴۰۰ در حدود ۱۶.۱۰۹ میلیارد تومان بوده و این رقم در سال ۱۳۹۹ نزدیک به ۹.۸۶۸ میلیارد تومان برآورد می‌شود که با توجه به این ارقام رشد ۶۳ درصدی را نشان می‌دهد.

درآمد تسهیلات اعطایی و سپرده‌گذاری و اوراق‌بدهی در دوره منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ در حدود ۳۹.۴۸۳ میلیارد تومان بوده و این رقم در مدت مشابه سال قبل ۲۲.۲۱۸ میلیارد تومان بوده که تغییر ۷۸ درصدی را نشان می‌دهد.

خالص درآمد تسهیلات و سپرده‌گذاری با رشد ۹۶ درصدی به رقم ۱۲.۸۶۸ میلیارد تومان بالغ گردید. همچنین خالص درآمد کارمزد وپاسار رشد ۷۶ درصدی داشته و به حدود ۲.۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

جمع درآمد عملیاتی وپاسار رشد ۱۲ درصدی را نسبت به دوره مشابه قبل نشان می‌دهد، همچنین سود انباشته شرکت نیز با تغییرات ۶۵۶ درصدی در سال ۱۴۰۰ در مقایسه با ابتدای سال ۱۳۹۹ گزارش شده است.

سود انباشته بانک در سال ۱۴۰۰ در حدود ۱۴.۹۶۷ میلیارد تومان است درحالی‌که این رقم در سال ۱۳۹۹ در حدود ۹.۶۲۱ میلیارد تومان به ثبت رسیده است.

بانک پاسارگاد در ۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۴۰۰، برای هر سهم ۱۲۲۹ ریال سود محقق کرده است.

نکته قابل توجه، کاهش ۴۷ درصدی مطالبات مشکوک الوصول بانک پاسارگاد بوده که در این گزارش منعکس شده است.

مالیات بر درآمد سال جاری وپاسار نیز که در گزارش عنوان شده، افزایش و تغییر ۱۱۵ درصدی را نسبت به سال ۱۳۹۹ نشان می‌دهد به‌طوری که این رقم در دوره منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ نزدیک به ۱۸۲۱ میلیارد تومان رسیده است.

خالص سود مبادلات و معاملات ارزی در این گزارش کاهش ۶۷ درصدی را نشان می‌دهد. سود مبادلات و معاملات ارزی در گزارش حسابرسی نشده وپاسار در سال ۱۴۰۰ در حدود ۲.۶۴۹ میلیارد تومان اعلام شده است، درحالی‌که در گزارش عملکرد حسابرسی شده سال ۱۳۹۹ این سود معاملات ارزی ۷.۹۹۸ میلیارد تومان بوده است. این میزان کاهش معاملات ارزی می‌تواند ناشی از تبعات مالی تحریمی و یا نوسانات نرخ ارز باشد. اما رشد خالص درآمد بانک در سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد که این کاهش معاملات ارزی تاثیری در روند رشد این نماد نداشته است و در همین دوره نیز رشد ۶۳‌درصدی "وپاسار" به ثبت رسیده است.

افزایش بدهی به دیگر بانک‌ها و موسسات اعتباری در این گزارش حسابرسی نشده قابل توجه است به‌طوری که در دوره یک ساله ۱۴۰۰ این رقم به ۴۳.۴۰۹ میلیارد تومان به ثبت رسیده است درحالی‌که در مدت مشابه ۱۴.۴۲۸ میلیارد تومان اعلام می‌شود. مطالبات بانک نیز می‌تواند یکی دیگر از دلایل افزایش بدهی به دیگر بانک‌ها باشد که با توجه به اهداف درآمدزایی بانک در دوره‌های آتی به نظر می‌رسد این میزان از بدهی رو به کاهش باشد.

بر طبق گزارش منتشر شده، بانک پاسارگاد اهدافی را نیز برای سال ۱۴۰۱ (سال جاری) پیش‌بینی کرده است. به‌طوری که اعلام می‌شود برنامه‌های بااهمیت شرکت در دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ بر مبنای افزایش بهره وری دارایی، درآمدزایی بانک و کاهش بهای تمام شده منابع جذب شده، خواهد بود. همچنین برآورد "وپاسار" از تغییرات هزینه‌های مالی در دوره منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ بر مبنای کنترل هزینه‌های اداری و عمومی مانند دوره مشابه سال ۱۴۰۰ خواهد بود. تاکید به تغییرات خالص سایر درآمد و هزینه‌ها در دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۱ نشان می‌دهد بانک پاسارگاد در صدد بهبود سایر درآمد‌ها نسبت به سال ۱۴۰۰ است.
 
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری بانک پاسارگاد، تاریخ انتشار:۳۱ خرداد ۱۴۰۱، کدخبر:۱۲۹۹، www.bpi.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۱
0
0
آینده یک جورایی تعطیله ها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین