پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۷۹۷۴
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۸
‌استاندار کردستان از ایجاد بزرگترین شهرک صنعتی استان در بخش چهاردولی شهرستان قروه خبر داد.

شعار سال: به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ عبدالمحمد زاهدی در سفری یک روزه به شهرستان قروه علاوه بر شرکت در کارگروه رفع موانع تولید شهرستان قروه در جمع پرشور مردم شهرهای دلبران و دزج حاضر شد و از نزدیک در جریان بخشی از خواسته‌ها و نیازهای مردم قرار گرفت.

وی با بیان اینکه مساحت این شهرک صنعتی در دست احداث 264 هکتار و کل زمین‌های شهرک صنعتی استان تاکنون یک هزار هکتار است، اضافه کرد: زمین این شهرک صنعتی هم اکنون در اختیار شرکت شهرک‌های صنعتی استان کردستان قرار گرفته است.

زاهدی همچنین با اشاره به اینکه اقدامات اساسی در زمینه توسعه معادن در استان در حال انجام است، گفت: در گذشته 5 درصد از کل استان مطالعه شده بود و در حال حاضر هشت هزار و 500 کیلومتر مربع، یعنی 30 درصد کل مساحت استان در دست مطالعه اکتشافی است که این اکتشافات بخش چهاردولی را نیز در بر می‌گیرد که این مهم تاثیر بسزایی در توسعه معادن منطقه دارد.

وی به لزوم صزفه جویی در مصرف آب نیز اشاره و اظهار کرد: جهاد کشاورزی باید به نحوی برنامه‌ریزی کند که با سیستم‌های نوین و تغییر الگوی کشت وضعیت بخش کشاورزی بهبود پیدا کند.

زاهدی به نحوه ی برنامه‌ریزی برای مقابله با خشکسالی برای جلوگیری از تبدیل آن به بحران اشاره کرد و افزود: همه پیش بینی‌های علمی حاکی از تداوم خشکسالی به مدت 20 سال است و ما باید برای مقابله با آن تمهیدات لازم را بیندیشیم.

استاندار کردستان در ادامه به مشکل خام‌فروشی در معادن نیز اشاره کرد و افزود: در گذشته به هر دلیل عرف بود که معادن خام‌فروشی شود، ولی از بدو ورود به استان، واگذاری معادن را بدون فرآوری ممنوع کرده‌ام و هرکس فرآوری معادن را در برنامه داشته باشد، در واگذاری معدن به وی مشکلی نداریم.

زاهدی خاطرنشان کرد: مشکل فاضلاب شهرها در نخستین سال برنامه توسعه ششم حل خواهد شد که شهر دزج نیز یکی از این شهرها خواهد بود.

وی اضافه کرد: مشکل راه‌ها به ویژه راه‌های روستایی بخش چهاردولی ظرف دو سال آینده رفع و همچنین در بحث درمانگاه و نبود پزشک به صورت ویژه در دستور کار قرار خواهد گرفت.

مقام عالی دولت در کردستان همچنین در جمع مردم شهر دلبران، اظهار کرد: مردم این شهر از تدین و اخلاص بالایی برخوردار هستند و از اینکه خدمتگزار این مردم هستم، افتخار می‌کنم.

وی با اشاره به بازدیدی که از قنوات این شهر داشت، گفت: باید کار مطالعاتی انجام دهیم و اعتبارات لازم را برای افزایش اراضی آبی در این شهر اختصاص دهیم.

زاهدی با بیان اینکه باید نهایت صرفه‌جویی در مصرف آب‌های زیرزمینی را داشته باشیم، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه فرونشست زمین داریم و سفره‌های زیرزمینی به سرعت در حال پایین رفتن است باید به صورت ویژه در زمینه جلوگیری از مصرف آب‌های زیرزمینی اقدام و فرهنگسازی شود.

وی همکاری متقابل مردم و مسئولان را در این راستا ضروری دانست و گفت: برای رفع مشکلات شهر دلبران تمام توان و ظرفیت‌ها را بکار خواهیم گرفت و برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام خواهیم داد.

زاهدی با بیان اینکه بهسازی جاده باباگرگر به غار علیصدر در دستور کار قرار خواهد گرفت، اضافه کرد: شهر دلبران با احداث این جاده از بن‌بست خارج می‌شود چراکه معتقدیم توسعه گردشگری هم به احداث و ترمیم این راه بستگی دارد.

استاندار کردستان ضمن بیان این کهبرای رفع مشکل فاضلاب شهر دلبران اعتبار در نظر گرفته شده که تخصیص داده خواهد شد، بر شناسایی ظرفیت‌های این شهر تاکید کرد و گفت: باید با شناسایی ‌ظرفیت‌ها تصمیمات لازم برای بهره‌گیری بهتر از آن به نفع توسعه دلبران صورت بگیرد و نیازهای اساسی در زمینه ایجاد اشتغال شناسایی و بحث آموزش نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی به وجود برنامه‌های گسترده در حوزه آب اشاره کرد و اظهار کرد: باید سیستم جدید برای ارتقای سطح کیفیت آب دلبران تامین شود و مقدمات کار برای شبانه‌روزی کردن درمانگاه این شهر فراهم شده که و به زودی اجرایی می‌شود.

زاهدی عدم قرار گرفتن شهر دلبران در تصمیمات گذشته به عنوان شهر کمتر توسعه یافته را عجیب دانست و افزود: این موضوع باید به صورت جدی مورد توجه قرار گرفته بگیرد و راه حل‌های اساسی برای توسعه منطقه پیدا شود‌.

استاندار کردستان بر رفع مشکل بین منابع طبیعی و کشاورزان، که اراضی کشاورزی را منابع طبیعی به عنوان منابع ملی قلمداد می‌کند، تاکید کرد و افزود: با توجه به اینکه مردم سال‌ها روی این زمین‌ها کشاورزی و زحمت کشیده‌اند، باید راهکاری مناسب برای رفع این مشکل ارائه شود.

به گفته وی، هر فعالیت کشاورزی و اقتصادی که مفید است باید مورد استفاده قرار گیرد و اراضی دارای اختلاف باید در کوتاه‌ترین زمان تعیین تکلیف شوند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار 06بهمن 1395، کد مطلب:95110603864 : www.isna.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین