پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۵۳۹۵
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۴
مدیر کل ثبت احوال سیستان و بلوچستان گفت: 23 هزار نفر از فاقدان شناسنامه در استان از ابتدای سال 92 تا کنون سجل دریافت کردند.

شعارسال: رضا راحت دهمرده اظهار داشت: یکی از مشکلات ثبت احوال در سیستان و بلوچستان افراد فاقد شناسنامه مدعی ایرانی بودن هستند که مهم ترین علت آمار زیاد فاقدان شناسنامه در استان حضور اتباع بیگانه و مشکوک التابعه است.

وی افزود: بر اساس قانون و دستورالعمل های اجرایی برای تعیین تکلیف فاقدان شناسنامه، افرادی که مدارک نَسَبی دارند براساس قانون باید مدارک نسبی از پدر و جد پدری خود ارائه دهند تا مامور ثبت احوال در اجرای دستورالعمل نسبت به تشکیل پرونده فاقد شناسنامه اقدام کند.

وی تصریح کرد: در این راستا مدارک لازم اثبات نسب شامل مدارک پدر و مادر و بستگان نسبی تکمیل و در نهایت از طریق مراجع مربوطه هویت و تابعیت فرد استعلام می شود و پس از تکمیل پرونده برای بررسی تابعیت به شورای تامین شهرستان مربوطه ارسال می شود.

وی ادامه داد: در سال های گذشته روند رسیدگی به پرونده های مشکوک التابعین در سیستان و بلوچستان با کندی صورت می گرفت اما با دستور استاندار به شوراهای تامین و فرمانداران برای تعیین تکلیف مشکوک التابعین این موضوع از سال 92به صورت جدی در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: قبل از سال 92 چهار هزار و884 پرونده بدون اقدام و از این سال به بعد تاکنون 6 هزار و 934 پرونده در این رابطه تشکیل و بررسی شد که از این تعداد برای 23هزار سرپرست خانوار و افراد زیر مجموع شناسنامه صادر شده است.

مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان گفت: این استان همچنین در سال 93 از نظر بررسی وضعیت فاقدان شناسنامه در کل کشور رتبه نخست را کسب کرد.

 جمعیت سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود 187 هزار و 502 کیلومترمربع (معادل 5/11 درصد مساحت کشور) بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال 95 با 19 شهرستان به 2 میلیون و 775 هزار و 14 نفر شامل 704 هزار و 888 خانوار رسیده است.

این استان از 2 حوزه سیستان در شمال استان شامل شهرستان های زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز و بلوچستان در جنوب با شهرستان های خاش، ایرانشهر، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، دلگان، فنوج، قصرقند، نیکشهر، سرباز، چابهار و کنارک تشکیل شده است.

شهرستان های زاهدان و میرجاوه نیز در مرکز این استان واقع شده اند.

این استان دارای 19 شهرستان و حدود 9 هزار روستا و آبادی است که 6 هزار و 500 روستای آن دارای سکنه هستند و افزون بر 1100 کیلومتر مرز خشکی با کشورهای پاکستان و افغانستان و 310 کیلومتر مرز دریایی در دریای عمان دارد.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار: 25مرداد1396، کدخبر: 82633703: www.irna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین