سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
انتقادات فلاحت پیشه از پایین آوردن سطح نمایندگی و در رأس امور نبودن مجلس
چه کردند که مجلس از راس امور پائین کشیده شد؟

انتقادات فلاحت پیشه از پایین آوردن سطح نمایندگی و در رأس امور نبودن مجلس

حشمت الله فلاحت پیشه، نماینده ادوار مجلس، با اشاره به سیطره برخی نهادهای فراقانونی مانند شورایعالی فضای مجازی و شورایعالی انقلاب فرهنگی بر مجلس، تاکید کرد: افرادی که می خواستند مجلس در رأس امور نباشد، سطح نمایندگان را پایین آوردند. علاوه بر صحبت های فلاحت پیشه ، بنظر می رسد که آسیب های وارده بر تائید صلاحیت ها و انتخابات ، ضعف نظارت بر رفتار نمایندگان و مطالبه گری از انها ، گرایش سلیقه محور نمایندگان در بحث نظارت ، ضعف احزاب و کم توانی نظام پشتیبانی تصمیم در نمایندگان ، نفوذ و جهت دهی مجلس توسط نهادهای خاص برون از مجلس و مواردی همانند باعث شده است که مجلس از رسالت و کارکرد واقعی خود فاصله گرفته و شاهد پایین آمدن سطح نمایندگی و در رأس امور نبودن مجلس باشیم.
احضار ۷ وزیر رئیسی به مجلس و کارت زرد مجلس به دو وزیر در سال ۱۴۰۲ + گمانه ها درباره توانمندی نظارتی مجلس دوازدهم در سال ۱۴۰۳
چلچلی وزرای دارای کارت زرد:

احضار ۷ وزیر رئیسی به مجلس و کارت زرد مجلس به دو وزیر در سال ۱۴۰۲ + گمانه ها درباره توانمندی نظارتی مجلس دوازدهم در سال ۱۴۰۳

در سال گذشته ۷ وزیر دولت سیزدهم با حضور در صحن علنی مجلس به سوالات تعدادی از نمایندگان پاسخ دادند و ۲ وزیر از مجلس کارت زرد گرفت. کارت زرد مجلس یا اخطار، به قانع نشدن نمایندگان مجلس از توضیحات وزیر در حین بررسی سؤال در صحن و رأی به وارد بودن سؤال نمایندهٔ سؤال‌کننده اطلاق می شود.هرچند تعدد کارت زردها به یک وزیر موجب استیضاح وی نمی‌شود و الزامی برای استیضاح وزیر به وجود نمی‌آورد ،اما زمینه‌ساز استیضاح است(از مجلس هشتن به بعد، عده‌ای از نمایندگان معتقدند در صورتی که کارت زردها به عدد سه برسد وزیر استیضاح خواهد شد).زمانی طرح استیضاح به جریان می‌افتد که با امضای حداقل ۱۰ نماینده تحویل هیئت رئیسه مجلس شود. سوال اینجاست که آیا مجلس تازه تاسیس دوازدهم، دارای توان نظارتی و اشرافیت سیاسی برای توسعه نظارت ها بر کار وزرا و طرح سوال و ارایه کارت زرد می باشد یا خیر؟ آیا سال ۱۴۰۳ ، سال چلچلی وزرای کابینه سیزدهم محسوب می شود؟
تائید صحت انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان در کل کشور و ۱۸۹ حوزه انتخابیه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس + ادامه بررسی ها در ۱۹ حوزه انتخابیه
بررسی صحت انتخابات توسط شورای نگهبان:

تائید صحت انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان در کل کشور و ۱۸۹ حوزه انتخابیه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس + ادامه بررسی ها در ۱۹ حوزه انتخابیه

هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان بیان داشت که صحت انتخابات در همه حوزه های انتخابیه مجلس خبرگان به تایید شورای نگهبان رسید.سرجمع تاکنون ۱۸۹ حوزه انتخابیه مجلس دوازدهم تعیین تکلیف شده و صحت انتخابات آنها مورد تائید قرار گرفته است. ۱۹ حوزه انتخابیه هم در حال بررسی بوده و در صورت تائید صحت انتخابات ، اعلام خواهند شد. لازم به توضیح است که در مرحله اول ۱۳۳ حوزه انتخابیه مجلس صحت سنجی شده و در مرحله دوم وضعیت ۵۶ حوزه (سرجمع ۱۸۹ حوزه انتخابیه) مشخص گردیده است. برخی تغییرات در میزان رای یا ابطال آرای بعضی از صندوق ها در ۵۶ حوزه مورد بررسی ( سری دوم) بشرح زیر می باشد.
۲۱ اردیبهشت؛ مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۱ حوزه
دور دوم انتخابات مجلس:

۲۱ اردیبهشت؛ مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۱ حوزه

محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اعلام اینکه مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد، گفت: ۸ حوزه انتخابیه از جمله تهران به صورت تمام الکترونیک خواهد بود. لازم به توضیح است کهانتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد.
شورای نگهبان اجازه نداد رقابت انتخاباتی مدنظر رهبر انقلاب شکل بگیرد + پارادوکس فرزندان لاریجانی و قالیباف
محسن کوهکن، نماینده ادوار مجلس و عضو جبهه پیروان:

شورای نگهبان اجازه نداد رقابت انتخاباتی مدنظر رهبر انقلاب شکل بگیرد + پارادوکس فرزندان لاریجانی و قالیباف

از سال گذشته شاهد هستیم که رهبر معظم انقلاب با نوعی آینده نگری، مکررا چهار عبارت یعنی مشارکت، سلامت، امنیت و رقابت در انتخابات را مطرح نموده و تاکید داشتند که سلامت انتخابات زیر سوال نرود. این حجم تاکیدات به این دلیل است که مطلبی وجود دارد و متاسفانه ما خیلی به آن توجه نکردیم. کم توجهی به بیانات رهبر انقلاب سبب شد که نفوذ تندرو‌ها به مجلس آینده نه فقط اعتدال گرایان و اصلاح طلبان که حتی خود اصولگرایان را نیز نگران کند. آنقدر که حتی دفاع تمام قد از شورای نگهبان را کنار بگذارند و اعتراف کنند که آن فضای رقابتی مدنظر رهبری با عملکرد شورای نگهبان رقم نخورد. خیلی‌ها در ماجرای پسر و دختر قالیباف همه مشاهده کردند که شورای نگهبان چگونه برخورد می‌کند، خود قالیباف هم پاسخ روشنی نداد و مشاورین هم به فکر توجیه افتادند. لاریجانی را بخاطر دخترش ردصلاحیت می‌کنند، اما قالیباف به خاطر پسرش ردصلاحیت نشد.
هفت نامزد بالقوه برای تصاحب کرسی ریاست بر مجلس + اسامی رقبای قالیباف
جاذبه های کرسی ریاست مجلس:

هفت نامزد بالقوه برای تصاحب کرسی ریاست بر مجلس + اسامی رقبای قالیباف

تا این لحظه، نام های محمدباقر قالیباف ، منوچهر متکی، مرتضی آقاتهرانی ، حمیدرضا حاجی بابایی، سیدمحمود نبویان، علی نیکزاد، مجتبی ذوالنور و حمید رسایی برای ریاست مجلس مطرح شده است.پزشکیان در این رابطه گفته است که، برای تصمیم گیری در رابطه با ریاست مجلس دوازدهم، باید از همه نظرات و دیدگاه‌ها استفاده کرد و نمی‌شود یکجانبه به مسئله نگاه کنیم . اگر قرار باشد افرادی که در روز‌های گذشته، اظهارات غیراخلاقی و غیرمنطقی مطرح کردند در قامت ریاست مجلس قرار بگیرند، قطعا ریاست آقای قالیباف منطقی‌تر بنظر می‌رسد.
پیگیری پس گرفتن اموال بیت المال از مدیران مصادره به مطلوب کننده و  اختلاس گر ، توسط مجلس آینده
وعده سیداحسان قاضی‌زاده هاشمی :

پیگیری پس گرفتن اموال بیت المال از مدیران مصادره به مطلوب کننده و اختلاس گر ، توسط مجلس آینده

سیداحسان قاضی‌زاده هاشمی، نماینده مجلس یازدهم مدعی شد، پیگیری پس گرفتن اموال بیت المال از دست کسانی که به نام مسئولیت، مال و ثروت عموم مردم را برای منافع خود به کار گرفته‌اند وظیفه اولیه مجلس تحول‌ خواه و همه مسئولان کشور است. مبنای عملکرد ما در دور آینده مجلس عمل به گفتمانی است که آن را آغاز کرده‌ایم، پاک باش و خدمتگزار.برخی از منتقدین بیان می دارند که این صحبت های قاضی زاده هاشمی بدلیل عدم اشاره به ظرفیت های قانونی ،عدم اشاره به شیوه همگرایی ساخت ها و نهادهای بازرسی و نظارتی ، عدم اشاره به گروه های هدف اولویت دار ، عدم اشاره به شیوه ها و تجارب داخلی و خارجی اجرایی کردن این صحبت، نوعی تعارف بوده و فاقد ضمانت اجرایی است.
آیا نمایندگی مجلس برای بعضی ها شغل محسوب می شود؟
رکورد داران نمایندگی:

آیا نمایندگی مجلس برای بعضی ها شغل محسوب می شود؟

بعضی از نمایندگان مجلس گویا وارد شغل نمایندگی شده و ده‌ها سال نماینده هستند. واقعا کسی نمی‌پرسد که عملکردتان در سه بحث قانونگذاری، نظارت و رسیدگی به امور شهروندان حوزه انتخابیه چه بوده است؟ محمد مهدی مفتح، سید محمد موحد و حمیدرضا حاجی بابایی منتخبان مجلس دوازدهم از حوزه‌های انتخابیه تویسرکان، دهدشت و همدان بیشترین سابقه حضور در مجلس را دارند.
مجلس یازدهم وظیفه اش را انجام نداده است + قالیباف تئوریسین اسلام نبوده و چیزی نمی داند
محمد هاشمی،فعال سیاسی :

مجلس یازدهم وظیفه اش را انجام نداده است + قالیباف تئوریسین اسلام نبوده و چیزی نمی داند

گویا دل پری از عملکرد مجلس یازدهم و مدیریت قالیباف و همچنین قانون محدود کننده سن برای نامزدی افراد، دارد. معتقد است که فضای انتخاباتی کشور از دو منظر رسانه‌ها (خصوصا رسانه ملی و مسئولان) و از منظر مردم قابل بررسی است. در بخش رسانه خیلی فضا گرم است و بر ضرورت مشارکت مردم تاکید دارند و به فرمایشات و صحبت‌های رهبری استناد می‌کنند. اما به لحاظ مردمی و رقابتی به دلیل عملکرد‌های شورای نگهبان، شرایط اقتصادی جامعه، تحلیل برخی از ائتلاف‌ها و انتخاب‌ها و انتصاب‌ها و برخی کم حساسیتی ها، جریان موثری مطابق تاکیدات رهبری هنوز شکل نگرفته است. می‌گوید، نمی‌توان چند روز مانده به انتخابات مشکلات اقتصادی مردم را حل کرد و نباید هم وارد وعده درمانی و شعارگرایی شد. در خصوص قالیباف مهتقد است که قالیباف هیچ سابقه دینی و علمی ندارد! یک پاسدار بوده در حد یک پاسدار ما ایشان را می‌شناسیم، ایشان تئوریسین اسلام نبوده و چیزی نمی‌داند. مجلس دو وظیفه دارد؛ یک وظیفه نظارتی و یک وظیفه تقنینی و قانونگذاری. مجلس وظیفه‌اش را انجام نداده است. اگر ما قوانین مان را همان‌طور که تصویب می‌شدند اجرا می‌کردیم این مشکلات را نداشتیم. مشکلات کشور به این معناست که یا قانون نداشتیم یا اگر داشتیم خوب اجرا نشده است. با توجه به وضعیت بحرانی کشور، وضعیت خوب نیست،۳ کشور در دنیا بودند که شرایطشان مناسب بود، یکی ایالات متحده آمریکا، اتحاد جماهیر شوروی و ایران. این سه کشور نفت، معدن و نیروی انسانی داشتند. کاهش ارزش پول ملی یعنی از بین رفتن دارایی و ثروت مردم، شب مردم می‌خوابند نصف پولشان رفته، چرا؟ چون دلار ۵۵، ۶۰ هزار تومان شده است.
اسامی نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس + فایل
نامزدهای تائید صلاحیت شده به تفکیک شهرستان:

اسامی نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس + فایل

به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور، اسامی نامزدهای انتخاباتی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به تفکیک هر استان و شهرستان همراه با تصویر هر نامزد در لینک‌های زیر قابل دسترس است.آن دسته از نامزدهای انتخاباتی که تصویر آنها وجود ندارد، برای دریافت کارت ملی هوشمند اقدام نکرده‌اند. این اسامی ، بعنوان اسامی نهایی بوده و انتخابات بر اساس لیست پیوست انجام خواهد شد.
مجلس یازدهم بشکل کیلویی به وزرا رای داد + میدان داری نمایندگان بعد از انتخاب ساداتی نژاد را یادتان هست؟
انتقادات خوش چهره از انتخابات و عملکرد مجلس یازدهم:

مجلس یازدهم بشکل کیلویی به وزرا رای داد + میدان داری نمایندگان بعد از انتخاب ساداتی نژاد را یادتان هست؟

محمد خوش چهره درباره انتخابات و عملکرد مجلس یازدهم دلی پر خون دارد و انتقادات زیادی را متوجه مجلس یازدهم کرده است. البته که از نظر ما هم، حق می‌گوید و تحلیل درست از سو عملکرد‌های نمایندگان، ارایه کرده است. خوش چهره می‌گوید با وجود آنکه «قحط الرجال نداریم، جهل الرجال داریم». مجلس یازدهم که شروع به کار کرد، گفتند مجلس انقلابی و جوان روی کار آمد. از یک لحاظ خوشحال بودم، اما چون نگاه کلان و جامع نگر دارم می‌دانستم که این شرط لازم است و کافی نیست. انقلابی لازم و عقلانیت ضروری و کافی است. مقام معظم رهبری اشاره کردند، که در آن عتاب از نظر من لطافت هم بود که فرمودند شما انقلابی هستید، ولی عقلانیت تان مهم است. برای منی که سعی می‌کنم ته قضیه را نگاه کنم، به این دوستان می‌گویم شما در انتخاب وزرا کوتاهی کرده بودید، خدایی نکرده با بده بستان رأی داده اید یا بازی خورده اید و اگر بازی خورده اید باید جبران کنیدو.. نکته جالب اینکه، چقدر پایگاه تحلیلی خبری شعار سال درباره این اقایان مثلا وزرا، هشدار داد. ساداتی نژاد را یادتان هست که چقدر درخصوص عاقبت شومش هشدار دادیم؟ اگر جای حاکمیت بودیم، کلیه نمایندگانی که بعد از رای اعتماد، کارناوال حمایت از ساداتی نژاد را در مجلس راه انداخته بودند را به سیخ و سلابه می‌کشیدیم. بروید حال کنید که با نمایندگان بعضا کیلویی مجلس یازدهم، با مدارا و شفقت اسلامی برخورد می‌شود.
هک و انتشار اسنادی در مورد دریافتی‌های ۲۵۰ میلیونی نمایندگان مجلس+ تصاویر ادعایی درباره حقوق خرداد ماه ۱۴۰۲ نمایندگان
پس لرزه‌های یک هک سیاسی:

هک و انتشار اسنادی در مورد دریافتی‌های ۲۵۰ میلیونی نمایندگان مجلس+ تصاویر ادعایی درباره حقوق خرداد ماه ۱۴۰۲ نمایندگان

نظام‌الدین موسوی، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس درباره هک سایت مجلس و انتشار اسنادی در مورد دریافتی های ۲۵۰ میلیونی نمایندگان گفت: آنچه که تحت عنوان اطلاعات هک شده در فضای مجازی و توسط برخی رسانه‌های خارج از کشور منتشر شده، بعضا مخدوش است.موسوی سخنگوی هیات رئیسه مجلس نیز توضیح داد که «من با پیگیری که از معاونت اجرایی و اداره کل بودجه مجلس انجام دادم، فهرست پرداختی نمایندگان حدود ۲۵ میلیون تومان است و اعدادی که بیش از این در فضای مجازی منتشر می شود دروغ پردازی علیه نمایندگان و مجلس است.»
کارنامه ادعایی حضور و غیاب نمایندگان مجلس یازدهم + غیبت در بالای ۵۰ درصد جلسات رای گیری چه معنایی دارد، قضاوت با مردم
ورود به مجلس یا وظیفه مندی برای ایفای نقش نمایندگی؟

کارنامه ادعایی حضور و غیاب نمایندگان مجلس یازدهم + غیبت در بالای ۵۰ درصد جلسات رای گیری چه معنایی دارد، قضاوت با مردم

نمایندگانی با ۵۰ درصد غیبت در مجلس و به قول روابط عمومی مجلس، غیبت در رای گیری بدلیل «مرخصی استعلاجی، مرخصی استحقاقی، مرخصی بدون حقوق، مأموریت یا شرکت در جلسات کمیسیون» و غیره. موضوعی که تنها و تنها متبادر کننده نوعی پلشتی به ذهن خواننده است (با هر توجیه موجه و غیر موجه‌ای که باشد). اسامی و لیست کاملا شفافی که خوانندگان را به مطالعه ان دعوت می‌کنیم. رای دادیم که نماینده وظیفه نمایندگی انجام دهد یا دنبال فرمایشات ریز و درشت باشد. وقتی بحث از سفت کردن نظارت‌ها می‌کنیم، بعضی از دوستان خرده گیری می‌کنند. این هم نتیجه خرده گیری هایتان. بفرمائید و تعارف نکنید. لیست منوی افراد کاملا شفاف است. فقط یک کلام، صدهزار بار متاسفیم از نام بعضی‌ها و متنفریم از ادعا‌ها و ادا‌های بعضی ها. دینت به تو اجازه این کار را می‌دهد یا قانون موجود؟ عرف به تو اجازه این کار را می‌دهد یا جایگاه نمایندگیت؟ نه برادر و خواهر گرامی، تنها و تنها ضعف نظارت‌های موثر و کم توجهی به شفافیت همه جانبه باعث می‌شود که بخود اجازه این نوع رفتار‌ها را بدهی. منتظر دریافت توضیحات مجدد روابط عمومی محترم مجلس هستیم.
واکنش قالیباف و جمعی از نمایندگان به ادعای رائفی پور + پاسخ تند رائفی پور به انتقادات!
بازی جدید دوقطبی سیاسی یا دعوای جناحی ؟

واکنش قالیباف و جمعی از نمایندگان به ادعای رائفی پور + پاسخ تند رائفی پور به انتقادات!

اینکه برخی از نمایندگان مجلس واقعا دارای حاشیه‌های ریز و درشت هستند را نمی‌توان کتمان کرد. اینکه نقدی بر نماینده‌ای شود و یا فسادی بر اساس شنیده‌ها افشا شود و طرف را یقه کنیم نیز، کار درستی نیست. در مقابل این تحلیل، گروهی دیگر معتقدند که با نوعی تضعیف شان مجلس و نمایندگان مجلس طرف هستیم. همچنین برخی هم مسئله را از این زاویه تحلیل می‌کنند که با نوعی دعوای دو قطبی ساختگی مواجه هستیم. ورای راستی و درستی کدام سناریو، رائفی پور در پاسخ نماینده یزد بیان داشته که یقه شما را رها نمی‌کنم. این بار فرق می‌کند. انتخابات.
دادن وعده‌های خارج از اختیارات قانونی نامزدها جرم است + وعده های مدیریتی بدون پشتوانه چطور؟
سخنگوی شورای نگهبان:

دادن وعده‌های خارج از اختیارات قانونی نامزدها جرم است + وعده های مدیریتی بدون پشتوانه چطور؟

هادی طحان‌نظیف، عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان، در نشست دوره‌ای دبیران و اعضای اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور، گفت، طبق قانون، دادن وعده‌های خارج از اختیارات قانونی نمایندگی توسط نامزدها جرم است و مرتکبان به مجازات درجه ۶ موضوع ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی به استثنای حبس و محرومیت از داوطلبی در دو دوره نمایندگی مجلس محکوم می‌شوند. اگر یک نامزد انتخاباتی وعده‌هایی می‌دهد که از آن جایگاه برنمی‌آید، باید نسبت به شناخت و آگاهی وی از جایگاه نمایندگی مجلس تردید کرد. باید از جناب سخنگوی حقوقدان پرسید ، دادن وعده مدیریتی و شعارگرایی های احمقانه و پست فطرتانه برخی مدیران دولتی دون همت اجرایی چطور؟ چرا نباید در این خصوص جرم انگاری صورت پذیرد؟ مشتی کم خاصیت علاف محتاج و منتظر فیش آخر ماه که هم جای دیگر افراد صلاحیتدار را غصب کرده اند و هم ، نبود وجود کثیف شان بشدت کاهنده بار مشکلات اداری کشور خواهد بود. لازم به توضیح است که دکتر هادی طحان‌نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان روز شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۲ همزمان با روز پژوهش میهمان نشست دوره‌ای دبیران و اعضای اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور بود که این نشست در دانشگاه خوارزمی تهران برگزار شد.
از نامه قرائت نشده نادران در مجلس و جلسه غیرعلنی چه می دانید؟
نطق استعفای الیاس نادران که قرائت نشد:

از نامه قرائت نشده نادران در مجلس و جلسه غیرعلنی چه می دانید؟

الیاس نادران نماینده تهران در مجلس استعفا داده بود، اما مجلس با استعفای وی موافقت نکرد. همچنین جلسه بررسی استعفای نادران غیرعلنی برگزار شد و در نتیجه متنی که وی آماده کرده بود قرائت نشد.اصل ماجرا چیست؟ نادران دچار شده به تیر غیب پایدارچی ها، برخلاف محمد باقر قاليباف و بسياري از چهره‌هاي ديگر تسويه شده در جبهه اصولگرايي، مسير رويارويي مستقيم با خالص‌سازان را در پيش گرفت و با نوشتن استعفانامه خود از نمايندگي تلاش كرد، روياروي جبهه پايداري و جريان خالص ساز در مجلس بايستد. نادران بر خلاف محمد باقر قاليباف كه معتقد بود روش مقابله با جبهه پايداري از طريق صبر استراتژيك و رويارويي چريكي مقدور است، تمام قد در برابر جبهه پايداري، جريان خالص ساز و گروه‌هايي كه خود را انقلابي معرفي مي‌كنند، ايستاد تا به زعم خود اگر قادر به شكست آنها نيست، ضربات محكمي بر پيكره شان وارد سازد.
به پنج دلیل سخنانت انحرافی و خلاف است + هشدار به آینده خطرناک در انتظار کشور در صورت عدم حساسیت به انتخابات
انتقادات تند روزنامه جمهوری اسلامی به صادق محصولی:

به پنج دلیل سخنانت انحرافی و خلاف است + هشدار به آینده خطرناک در انتظار کشور در صورت عدم حساسیت به انتخابات

روزنامه جمهوری اسلامی به اظهارات اخیر صادق محصولی که خواستار خالص سازی بیشتر در دولت شده بود واکنش نشان داد و نوشت ، این سخن، حداقل به ۵ دلیل سخنی انحرافی و خلاف است.اول آنکه یکدست ‌سازی با روح قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی در تضاد است.دوم آنکه وجود اصول متعدد مربوط به آزادی بیان، قلم، اجتماعات و عقیده که در قانون اساسی وجود دارند، درصدد ایجاد تنوع و ترویج و تحکیم جریان یافتن سلایق و دیدگاه‌های مختلف سیاسی در جامعه هستند.سوم آنکه مجلس شورای اسلامی ذاتاً جای کنار هم قرار گرفتن نقطه ‌نظرهای گوناگون است تا زمینه‌ای برای تضارب آرا باشد.چهارم آنکه دولت نیز برای آنکه در بخش اجرا بتواند کارآئی قابل قبولی داشته باشد باید مجمعی از صاحبان توانمندی‌های فکری با آراء و نقطه ‌نظرهای متنوع باشد.پنجم آنکه انقلابی بودن اگر بطور دقیق مفهوم شود، با یکدست ‌سازی در تضاد آشکار است.
چرا نماینده تهران در مجلس دست به تحصن زد؟
تحصن الیاس نادران در مجلس:

چرا نماینده تهران در مجلس دست به تحصن زد؟

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان اعتراض یکی از نمایندگان مجلس گفت: در دستور قبلی که برنامه هفتم توسعه نبود، هم تذکر و هم اخطار قانون اساسی باز بوده و هر دو آن ها استفاده و این فرصت داده شده است. ️الیاس نادران پس از آنکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی با کلیات و جزئیات طرح اصلاح بند ۱ ماده ۸۳ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی موافقت کردند، برای لحظاتی در جایگاه خبرنگاران حضور پیدا کرد و انتقاد خود را از شیوه رسیدگی به این طرح و عدم اجازه برای مطرح شدن نظرات مخالفان در کلیات و جزییات اعلام کرد.
اسامی ۳۰ نماینده مجلس یازدهم که تائید صلاحیت نشده اند + این لیست در حال اضافه شدن است یا کم شدن؟
نمایندگان راه نیافته به مجلس دوازدهم:

اسامی ۳۰ نماینده مجلس یازدهم که تائید صلاحیت نشده اند + این لیست در حال اضافه شدن است یا کم شدن؟

با پایان یافتن بررسی صلاحیت‌های داوطلبان انتخابات مجلس دوازدهم در هیات‌های اجرایی، از صبح روز جمعه ۱۹ آبان نتایج صلاحیت داوطلبان مجلس شورای اسلامی ابلاغ شد.بنابر اعلام برخی از نمایندگان مجلس، تاکنون ۳۰ نماینده مجلس یازدهم از رد صلاحیت خود توسط هیات های اجرایی وزارت کشور خبر داده اند و این لیست در حال افزایش است.در مرحله پیش ثبت‌نام انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی مجموعا ۴۸۸۴۷ متقاضی در این مرحله پیش‌ثبت‌نام خود را نهایی کردند که به گفته مسئولان وزارت کشور حدود ۲۵۰ نفر از نمایندگان مجلس یازدهم در پیش ثبت‌نام شرکت کردند.
صفر تا صد جنجال توهین نماینده مجلس به فرهنگیان  + پیش خودت، خودت را چند کیلو حساب کردی جناب نماینده مجلس؟
ضدیت افکار عمومی با منادی و رفتارهای منادیسم گونه:

صفر تا صد جنجال توهین نماینده مجلس به فرهنگیان + پیش خودت، خودت را چند کیلو حساب کردی جناب نماینده مجلس؟

علیرضا منادی سفیدان نماینده مردم تبریز در مجلس با رفتار بی ادبانه باعث رنجش خاطر فرهنگیان بخصوص معلمان خوزستانی شد. نکته تاثر برانگیز این داستان ، نوع رفتارهای صورت پذیرفته است (اسمش را گذاشته ایم، رفتارهای منادیسم گونه) و نکته قابل عبرت برای نمایندگان، همگرایی افکار عمومی و به زودی ورود عملی برای گذر از چنین افرادی و کنار نهادن دائمی انهاست. شهروندان با کنار نهادی ترس و طمع به خیر احتمالی برخی از مقامات ، به قدرتی دست یافته اند که چون سیلاب ، جوب های فرعی گرفته شده را پاکسازی می کند. از دوستان نزدیک این پایگاه خبری بپرسید که چندبار در خصوص رفتارهای احتمالی خارج از چارچوب آقای منادی هشدار داده بودیم. در اخرین مورد ، بیان مخالفت حضور ایشان در مراسم شورای انجمن های علمی کشور بود که با وجود اعلام محالفت، عزیزان متمایل به حضورشان در مراسم بودند و البته که ایشان مدعی شدند که روز دعوت را متوجه نشده و حضور نیافتند. آیا مجلس خاطره نماینده اردبیل در دور پیشین ، خاطره نماینده سبزوار در دور حاضر ، نماینده یکی از شهرهای استان سیستان و بلوچستان در یکی از سازمان های تابعه وزارت اقتصاد و غیره را از یاد برده است؟ وقتی اهرم نظارت مردمی بر نمایندگان مجلس ضعیف می شود، خروجی بروز رفتارهای ضد حیثیت ملی است.
نظرات و گلایه ها
پرطرفدارترین