سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
تحزب محوری منجر به رای آوری برنامه‌ها در مقابل وعده‌ گرایی و پول‌پاشی نامزدهای مستقل در انتخابات ایران
سیاست‌ورزی برره‌ای!

تحزب محوری منجر به رای آوری برنامه‌ها در مقابل وعده‌ گرایی و پول‌پاشی نامزدهای مستقل در انتخابات ایران

حسین انتظامی در یادداشتی بیان داشته است که کاش قانون انتخابات اصلاح شود و نامزدی نمایندگی مجلس ‌و ریاست جمهوری عمدتا از طریق احزاب باشد و منفردین نتوانند خیلی وارد رقابت شوند. انتخابات پرشورتر و معنادارتر می‌شود. برنامه‌ها رأی می‌آورد، نه وعده‌ و پول‌پاشی. دیوار حاشا بلند نیست و حزب نمی‌تواند عملکرد گذشته خود را منکر شود. زد و بندهای داخل مجلس هم به حداقل می‌رسد چون انضباط حزبی بر فراکسیون‌ها حاکم است.رنکینگ احزاب به‌سهولت انجام می‌گیرد.بازی تحزب، قواعد خودش را دارد و نمی‌شود با مدل شطرنج برره انجام بگیرد.یک فعال سیاسی در نظام حزبی نمی‌تواند همزمان در دو جا پخت و پز کند چون پروژکتورها روشن است!در نظام حزبی، یک نماینده مجلس اساسا نمی‌تواند با وزیرِ در آستانه‌ی استیضاح معامله کند و به‌زعم خود برای جاپانگذاری، سکه و اسکناس دلار و چند سهمیه هیات مدیره‌ شرکت‌های تحت امر وزیر را بگیرد.
قالیباف برای رسیدن به ائتلاف با جبهه پایداری چه باج‌هایی داد؟
قالیبافی بدون یاران صمیمی و تسویه شدگان به شیوه ای قدیمی:

قالیباف برای رسیدن به ائتلاف با جبهه پایداری چه باج‌هایی داد؟

محمدباقر قالیباف از هر زمان دیگری به لحاظ سیاسی ضعیف‌تر است؛ چه شد که قالیباف در موضع ضعف قرار گرفته است؟ قالیباف برای رسیدن به ائتلاف با پایداری چه باج‌هایی داد؟هفته‌های اخیر هجمه‌های سنگینی توسط نیرو‌های نزدیک به پایداری و سایر جریان‌های تندرو به قالیباف وارد شد؛ از ماجرای درخواست اقامت دائم اسحاق قالیباف در کانادا گرفته تا مدیریت مجلس و مطرح شدن نقاط ضعف او، همه و همه دست به دست یکدیگر دادند تا محمدباقر قالیباف را بیش از پیش زیر ضرب ببرند. جریان‌های وابسته به علی‌اکبر رائفی‌پور و سعید محمد و جریان پشت این دو چهره در اقدامی مشترک، با تمام توان علیه قالیباف فعال شده‌اند.از دست دادن سرلیستی، کنار نهادن نیروهای صمیمی با توجیهاتی قدیمی و پذیرش برخی از آرای پایدارچی ها، کمترین امتیاز قالیباف به این گروه بود. هرچند که قالیباف خیلی سریع در اتمسفر سیاسی ایران رشد کرد، اما کم توجهی مفرط وی به تیم سازی تخصصی و گرایش بالای او به محفل گردانی، مجالی برای ریشه دوانی قالیباف بر جای نگذاشت.
کشور را به هر طریق ممکن می بایست از دست افراطی ها نجات داد
نجات کشور از مداخلات تندروها یک الزام شرعی و عقلی است:

کشور را به هر طریق ممکن می بایست از دست افراطی ها نجات داد

بارها و بارها تذکر دادیم که انقلاب باید بشدت مراقب پنج گروه متعصبین و سنت گراهای افراطی، منتفعین و دلال ها ، منافقین چند چهره و ریاکار و معاندین باشد.از بین این پنج گروه از دیدگاه ما در کمتر از پنج سال ، خوارجی بیرون می آیند که روی علی زمان هم تیغ می کشند( تکرار داستان تاریخی صدر اسلام را دنباله گیری می کنند). تئوری سه مرحله ای برای غارت دارند. فشار می آورند، فرصت ها را می گیرند و در نهایت توجیه گری می کنند. این گروه همان هایی هستند که با برهم زدن تعاول سه گانه جمهوریت نظام، اسلامیت و انقلابی گری، فضا را برای تندروی خود مهیا می کنند. این گروه با فقه پویا ، دشمنی آشکار دارند و به اسم بدعت ، آن را بر نمی تابند. ان شاالله که تحلیل های ما نادرست باشد، اما وظیفه شرعی و حرفه ای خود می دانیم که برای تامین منافع ملی مان، هشدار بدهیم.
حضور انتخاباتی اصولگرایان، حداقل با ۴ لیست در تهران + تنوع دیدگاه سیاسی یا سلیقه محوری منفعت گرایانه؟!
عدم وحدت نظر در جبهه اصولگرایی:

حضور انتخاباتی اصولگرایان، حداقل با ۴ لیست در تهران + تنوع دیدگاه سیاسی یا سلیقه محوری منفعت گرایانه؟!

وحدت جریان اصولگرایی با مسیری که طی می‌کنند، افسانه‌ای بیش نیست (هرچند که همین نقیصه به گونه‌ای دیگر در جریان اصلاح طلب هم مشاهده شده و خواهد شد). اصول گرا‌ها با خط فرمان فعلی، زمانی به سمت وحدت گرایش پیدا می‌کنند که دو شرط وجود دشمن مشترک و مجاز بودن به ارایه نگاه و اقدام پوپولیستی، پذیرفته شده باشد. جریان اصول گرایی ایران (همانند جریان اصلاح طلب)، متاسفانه فاقد مبانی فکری و منظومه شناختی- تحولی بوده و غالب قیل و قال ها، حول تامین سلیقه و منفعت است (موضوعی که پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، بار‌ها درخصوص آن هشدار داده و حساسیت حاکمیت را به مخاطرات پنج گروه سنت گرایان و متعصبین، منفعت طلب‌ها و غارت گر‌ها، منافقین و چند چهره‌های ریاکار، نفوذی‌ها و معاندین داخلی و خارجی، جلب کرده است). وقتی یک دستی در نظام مدیریتی و سیاسی مطرح می‌شود و سایه دشمن مشترک کاهش سافته و پای تحول و اثبات تغییر توسعه‌ای پیش کشیده می‌شود، عجوج و مجوج اصولگرایی را می‌توان به راحتی مشاهده کرد. حضور حداقل چهار لیست اصولگرایی برای انتخابات تهران؟ دوستی بین منتقدین آنهم بدون ایجاد زبان مشترک و تنها برای فراهم سازی فرصت حضور، محفل گرایی سلیقه محور کوتوله پرور برای تامین منافع و گور بابای منافع ملی (به اعضای برخی از لیست‌ها نگاه کنید. گویا بشکل شانسی از لوپ لوپ درامده اند. ما از برند لوپ لوپ برای این مقایسه، عذرخواهی می‌کنیم)، خجالت بکشید از سن تان. بعضی از شما‌ها واقعا باعث وهن دین، انقلاب و جمهوریت کشور هستند. اف بر حیات بی خیر و زنده بودن تان.‌ای کاش در دوره جنگ تیر غیبی به برخی از شما اثبات می‌کرد و حداقل از بار بی تعهدی هایتان می‌کاست و فشار کمتری به جامعه وارد می‌کرد و یک اجر معنوی و اخروی هم نصیب شما می‌شد.
شورای وحدت و شانا به وحدت نرسیدند + به درک ، خاصیت شان برای مردم چیست و چقدر پاسخگویی در آینده دارند؟
اسامی دم دستی با مصرف صرفا انتخاباتی، اف بر شما :

شورای وحدت و شانا به وحدت نرسیدند + به درک ، خاصیت شان برای مردم چیست و چقدر پاسخگویی در آینده دارند؟

نظام تحزب در ایران، به دلایلی چند قابلیت فعالیت موثر ندارد. در چنین شرایطی شاهد قطب بندی سیاسی در کشور به دو طیف چپ و راست (بعد‌ها تبدیل به اصلاح طلب و اصول گرا شدند) بودیم. اما در سه دوره اخیر انتخابات، شاهد هستیم که این شیوه فعالیتی نیز رنگ باخته و جای خود را به سرواژه ها، جبهه‌ها و کانون‌ها و شورا‌ها و ... داده است. تجمعاتی که در واقعیت عموما در حد یک واژه بیشتر نیستند و صرفا قصد پر کردن میدان بازی سیاسی را دارند. شورای ائتلاف، شریان، شانا و غیره. دعوای اصلی روی شناسنامه سازی برای خود جهت کسب قدرت است و فکر می‌کنند که این کار برای مردم هم جذابیت دارد؟ وعده می‌دهیم که ان شاالله در آینده‌ای نزدیک، دروتان می‌کنیم. یا با صلاحیت و تعهد خدمت، به میدان سیاست و مدیریت در جمهوری اسلامی ایران گام می‌گذارید، یا آنقدر هزینه حضور را برایتان بالا می‌بریم که خودتان فراری شوید و جا را به اهلش بسپارید. ما درباره تهدید حرف نمی‌زنیم، ما از تکلیف می‌گوییم. تشکل، گروه، حزب و جمعیتی برای ما ارزش و احترام دارد که عملا در خدمت مردم باشد نه کاسب قدرت با زندگی شبه قارچی و روئیده از چند هفته قبل از انتخابات و ناپیدا تا دوره بعدی. لاله افتخاری عضو شورای ائتلاف می‌گوید که غیر از شورای وحدت همه گروه‌ها و طیف‌های حاضر در جریان اصولگرا با شورای ائتلاف لیست واحد می‌دهند.
مشکل وجود شورای نگهبان نیست جناب سید کمال الدین سجادی ،مشکل کم توجهی به تعریف نظارت موثر و همه جانبه بر عملکرد شورا است + فرانسه هم شورای نگهبان دارد
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری:

مشکل وجود شورای نگهبان نیست جناب سید کمال الدین سجادی ،مشکل کم توجهی به تعریف نظارت موثر و همه جانبه بر عملکرد شورا است + فرانسه هم شورای نگهبان دارد

خوانش و تحلیل منظومه فکری بعضی از سیاسیون فعال در جامعه ( اهم از خواب زده های شب های انتخابات یا فعال در طول دوره) ما را دچار تاسف می کند که با چه وزنی و کیفیتی مواجه هستیم؟ سید کمال الدین سجادی سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری از جریانی خیالی صحبت می کند که توان دو قطبی سازی انتخابات را دارد.آقای سجادی، احتمالا به عمد خود را به تغافل می زند. چرایی اش را از خودش بپرسید. معتقد است که فرانسه هم شورای نگهبان دارد ( ایشان را به خواندن چند واحد حقوق اساسی و حقوق اساسی تطبیقی دعوت می کنیم). سوال اینجاست که مگر ما با فعالیت نمودن شورای نگهبان مخالفتی داریم؟ ما از کم توجهی به تعریف نظارت های قانونی روی عملکرد شورای نگهبان گلایه مندیم. یک کلام که این خاک پاک و دین هدایت کننده،از دست جریانات سیاسی چپ و راست منفعت اندیش محافظه کار کم اطلاع ، رنج ها کشیده است. موضوعی که ان شاالله در آینده نزدیک با دستان سربازان کوچک علی، جمع خواهد شد و افراد به وزن جایگاه می گیرند ،نه به زور و وزنه. سربسته عرض شد، خودشان خوب می دانند موضوع چیست و مخاطب کیست.
پایداری روشن کند که نطق عصبی اخیر نوباوه ، اقدام تشکیلاتی بود یا عصبانیت ناشی از محکومیت؟
افشاگری نماینده نزدیک به قالیباف درباره محکومیت بیژن نوباوه در نامه به محصولی:

پایداری روشن کند که نطق عصبی اخیر نوباوه ، اقدام تشکیلاتی بود یا عصبانیت ناشی از محکومیت؟

مجتبی توانگر، نماینده مجلس از محکومیت نوباوه نماینده پایداری، در دادگاه خبر داد و در نامه ای خطاب به محصولی ، نوشت: چرا نوباوه به‌دروغ مدعی شده که در دادگاه تبرئه شده است؟ این دروغ‌گویی چه نسبتی با عضویت در جبهه پایداری و التزام عملی به اسلام دارد؟ اگر نطق پر از تهمت و دروغ ایشان در یک هماهنگی تشکیلاتی صورت گرفته است شما به‌عنوان دبیرکل جبهه پایداری که این افراد در لیست تهران منتسب به شما هستند، توضیح دهید که این دست مواردِ غیراخلاقی آیا محلی از اعراب برای شما دارد؟
در انقلاب اسلامی نتوانستیم با
دبیرکل جبهه پایداری:

در انقلاب اسلامی نتوانستیم با "نفوذ" مقابله کنیم

صادق محصولی، دبیرکل جبهه پایداری گفت: یکی از مشکلاتی که در عالم سیاست وجود دارد، موضوع نفود است و متاسفانه در انقلاب اسلامی نتوانستیم با این موضوع به خوبی مقابله کنیم. یک نمونه همین نفوذ این است که دشمنان به گونه ای عمل می‌کنند که مسئولین کشور دچار اشتباه محاسباتی شوند. به طور مثال برجام یک اشتباه محاسباتی مسئولین آن دوره بود و ... . خدمت آقای محصولی باید عرض شود که در جمهوری اسلامی نتوانستیم با نفوذ ، نفاق و رانت مقابله کنیم که ان شاالله در گام دوم انقلاب، سربازان کوچک علی ، تا جای ممکن ، ریشه هر سه را خواهند کند . بگو آمین آقای محصولی.
رد صلاحیت‌ها خلاف توصیه‌ها بود +چه کسانی فکر می کنند که خودشان دلسوزند و مابقی دلسوز نیستند؟
گفت‌وگوی تفصیلی مسعود پزشکیان درباره نامزدها و صلاحیت ها:

رد صلاحیت‌ها خلاف توصیه‌ها بود +چه کسانی فکر می کنند که خودشان دلسوزند و مابقی دلسوز نیستند؟

مسعود پزشکیان، نماینده مردم تبریز در مجلس در گفت‌وگوی تفصیلی روایت خود را از اعتراض رهبری به ردصلاحیت‌ها از جمله ردصلاحیت خودش بیان کرد. به اعتقاد او، ردصلاحیت‌ها در هیات‌های اجرایی با دستورات و تاکیدات رهبری منافات دارد.
عذرخواهی سخنگوی جبهه پایداری از نوبخت + عذرخواهی که نیازمند عذرخواهی مجدد است با این شیوه گفتار
یکی به نعل و یکی به میخ و مثلا اسمش هم شده عذرخواهی؟ جمع کن بابا:

عذرخواهی سخنگوی جبهه پایداری از نوبخت + عذرخواهی که نیازمند عذرخواهی مجدد است با این شیوه گفتار

مجید متقی فر سخنگوی جبهه پایداری نسبت به اتهامات بی اساس وارده به محمد باقر نوبخت خصوصا بحث انتصاب همسرش در منطقه آزاد، رسما عذرخواهی کرد. نکته جالب در این عذرخواهی ، زدن همزمان به نعل و میخ و بنوعی رفع تکلیف اخلاقی - قانونی است. هرچند از هر دو گروه اصلاح طلب و جبهه پایداری دل خوشی نداریم و هر دو از دیدگاه ما دارای عملکرد تخریبی هستندو حتی از دیدگاه ما( تاکید می گردد از دیدگاه ما)، ضد نظام فعالیت می کنند، اما اخلاقیات قابل مماشات نیست. زمانی که مجید متقی اقدام به بیان ان سخنان تخریبی و در بعضی موارد سخیف نمود، اولین رسانه هایی که وارد نقد موضوع ، بیان هشدار و زشت انگاری و ضد اخلاقی بودن روند در پیش گرفته شده گردید، پایگاه تحلیلی خبری شعار سال بود.
رییسی با ۵۰ نفر از سران احزاب و گروه‌های سیاسی دیدار کرد
دیدار رئیس جمهور با فعالان حزبی:

رییسی با ۵۰ نفر از سران احزاب و گروه‌های سیاسی دیدار کرد

محمد مهدی رحیمی مدیرکل روابط عمومی ریاست جمهوری از برگزاری نشست رییس جمهور با ۵۰ نفر از سران احزاب و گروه‌های سیاسی خبر داد.این جلسه از حدود ساعت ۱۹ عصر دوشنبه آغاز شد و تا بعد از ساعت ۲۲ شب به طول انجامید.
فرصت کمی برای کمک به کشور داریم ، ایران دیگر طاقت تکرار اشتباه ندارد
سید حسین مرعشی:

فرصت کمی برای کمک به کشور داریم ، ایران دیگر طاقت تکرار اشتباه ندارد

حسین مرعشی در کنفرانس خبری خود بیان داشت که، شرایط کشور خوب نیست و کشور با ابرچالش‌هایی چند مواجه است. امسال پنجمین سالی است که کشور تورم بالای ۴۰ درصد را تجربه می‌کند. مشکلاتی از قبیل کسری بودجه، ناترازی بانک ها، عدم تعادل بین درآمد و مصارف صندوق‌های بازنشستگی، مشکلات مربوط به خشکسالی و آب، کمبود گاز (مصرف ۷ درصد بیشتر شده و تولید سه درصد کمتر)، مازوت سوزی، توقف بخشی از تولید به دلیل عدم تعادل تولید و مصرف برق وجود دارد. از دیدگاه ما راه حل مسائل کشور، راه حل انقلابی نیست، راه حل مسائل کشور قهر با مسائل سیاسی، تن دادن به راهکار‌های انقلابی و دعوت مردم به خیابان نیست، بلکه مسیر تغییر در راه حل‌های اصلاحی بوده و کشور به اصلاحات در ساختارها، مدیریت، سیاست‌ها نیاز دارد. باید از امور فنی و اجرایی کشور سیاست زدایی شود. ظلمی بزرگی است که برخی دولت‌ها همه مسائل فنی و اجرایی را سیاسی کرده اند. اگر پست‌های سیاسی از پست‌های اجرایی و فنی تفکیک نشوند، نمی‌توان انتظار داشت کشور در مسیر بهبود قرار گیرد.
تعارفات قالیباف و رئیسی را باید باور کرد یا زدوخوردهای رسانه‌ هایشان را؟  + از شب هایِ دربی تا همایش دولت و مجلس!
دعواهای رئیسی و قالیباف در پشت پرده :

تعارفات قالیباف و رئیسی را باید باور کرد یا زدوخوردهای رسانه‌ هایشان را؟ + از شب هایِ دربی تا همایش دولت و مجلس!

محمدباقر قالیباف و ابراهیم رئیسی درحالی روز گذشته زیر سقف پارلمان از وحدت و همراهی بین دو قوه مقننه و مجریه سخن گفتند و هرگونه اختلاف را انکار کردند، که درگیری بین رسانه‌های حامی دو رئیس قوه خاصه طی روز‌های اخیر شدت گرفته است. دعوا‌هایی که بوی گفتمانی نداشته و بنظر، متمرکز بر موضع، ساخت و اراده به کسب و هژمونی قدرت است. سلام و درود خدا بر انقلاب سال ۱۳۵۷ و آرمان‌ها و اهداف تمدن سازی که تا به این حد، برداشت به مطلوب شده اند؟!
پوست اندازی نظام حزبی در ایران + از حزب حاکم تا نظام چند حزبی، تک حزبی و حاکمیت غیر معتقد به احزاب
سیمین حاجی پور ساردویی ، جامعه‌شناس سياسي:

پوست اندازی نظام حزبی در ایران + از حزب حاکم تا نظام چند حزبی، تک حزبی و حاکمیت غیر معتقد به احزاب

تحليل وضعيت حزبي موجود نشانه‌هايي از تغيير ماهيت نظام حزبي ايران، از نظام، در واقع، «دوحزبي» به «نظام حزب مسلط» دارد. به نظر مي‌رسد با حاشيه‌نشيني تدريجي جريان اصلاح‌طلبي، اكنون فقط جريان اصولگرايي با حضور در سه قوه و ساير عرصه‌هاي قدرت، به وضوح بر راي‌دهندگان، ساير احزاب سياسي، تشكيل دولت و برنامه سياست عمومي تسلط دارد و نقش حزب مسلط را ايفا مي‌كند. حزب مسلط (در اينجا، جريان اصولگرايي) در اكوسيستم سياسي وجود دارد كه اجازه رقابت انتخاباتي را مي‌دهد اما از آن، حزب مسلط در چرخه‌هاي متعدد انتخاباتي پيروز بيرون مي‌آيد و با ايجاد رابطه نزديك با قوه مجريه به «حزب قدرت» تبديل مي‌شود. نظام حزبي ايران به نظام تك‌حزبي مبدل نمي‌شود، زيرا ميان نظام تك‌حزبي و نظام حزب مسلط تفاوت وجود دارد. تفاوت نظام تك‌حزبي با نظام حزب مسلط در اين است كه در نظام تك‌حزبي، احزاب ديگر ممنوع هستند، اما در نظام‌هاي حزب مسلط، احزاب سياسي ديگر تحمل مي‌شوند و بدون مانع قانوني آشكار عمل مي‌كنند، اما شانس واقعي براي پيروزي ندارند.
درخواست حقیقت پور برای بررسی تعداد برج های ساخته شده توسط محصولی در جماران، کامرانیه و فرمانیه ؟! + ادعای در اختیار داشتن اسامی آدم های جبهه پایداری در پتروشیمی ها
پی لرزه های ادعاهای متقی فر پایدارچی:

درخواست حقیقت پور برای بررسی تعداد برج های ساخته شده توسط محصولی در جماران، کامرانیه و فرمانیه ؟! + ادعای در اختیار داشتن اسامی آدم های جبهه پایداری در پتروشیمی ها

منصور حقیقت پور درباره ثروت صادق محصولی گفت: محصولی آدمی بود که خالص سازی را در ارومیه راه انداخت و باعث انزوای شهیدان بزرگ ما مهدی و حمید باکری شد. وقتی ایشان به تهران آمد، به دلایلی که دلایل آن را نیز به موقع خواهم گفت در یک خانه ۷۰ متری در سلسبیل مستاجر می‌شود. پس از این دوره، سوآپ یک رانت خیلی بزرگی بود که باعث ثروتمند شدن محصولی شد.
ای دوست بدتر از دشمن،دروغ نگفتی اما چرا راست نمی گویی؟
نقدی بر ادعاهای مجید متقی فر پایدارچی:

ای دوست بدتر از دشمن،دروغ نگفتی اما چرا راست نمی گویی؟

صحبت های اخیر مجید متقی فر، سخنگوی حزب پایداری ، حاشیه های زیادی را سبب شده است. صحبت هایی که بخش زیادی از انها دروغ نیست، اما راست نیز نمی باشد و جناب متقی فر، اقدام به پاره گویی از حقیقت و عدم ارایه کل داستان با برداشت های منفعت گرایانه و سلیقه محور، نموده است. اولا جناب متقی فر، این راهی که حضرتعالی در سن بالای شصت سال می روی، ما قبلا آسفالت و خط کشی کرده بودیم و بدلیل ناامن بودن جاده، تردد در ان ممنوع شده است. لذا، بیشتر مراقب نوع حرف زدن های خودت باش. ثانیا معلوم است که ادم دارای برچسب حزبی را مدیر نمی کنند. کل دولت پر شده است از عموما افراد کم توان و بعضا مشتی بی خاصیت به اسم مدیر از دو کانون دانشگاه امام صادق ( دو طیف تند رو و تعهدگرا) و نحله های احمدی نژادی. هسته ضد امنیت ملی گزینش گر این افراد و توصیه های مستقیم و غیر مستقیم دوستان مجلسی همفکر شما برای انتصابات خاص، چنان ضربه ای به نظام جمهوری اسلامی ایران زده که در تاریخ، یورش مغول ، حمله محمود افغان ، تاریخ دویست ساله استعمار انگلیسی- آمریکایی ، نتوانست این ضربه را به منافع ملی در گام دوم انقلاب بزند.جالب اینجاست که خودتان فکر می کنید که چینش های متعهدانه را دنباله گیری کرده اید؟! می خواهی به تفکیک وزارتخانه مستند ارایه کنیم تا مثل گوجه فرنگی قرمز شوی و شاید شرم کنی از این همه کلی گویی ها و لاف زدن های سیاسی و سیاست بازی ها. ما هم ریشه شما هستیم ، اما دنیا دنیا از شما برائت و دوری می جوییم. منظومه فکری شما و جریان سیاسی تان، یکی از خطرناک ترین منظومه های فکری برای انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب است. جالب اینکه، خودت خوب می دانی از چه چیزهایی حرف می زنیم و به چه حقایق آسیب زایی اشاره داریم.
سجاده حزبی آب نکش آقای متقی فر، یا کم اطلاعی یا تمام حقیقت را نمی گویی؟
نقدی بر اظهارات سخنگوی جبهه پایداری:

سجاده حزبی آب نکش آقای متقی فر، یا کم اطلاعی یا تمام حقیقت را نمی گویی؟

مجید متقی فر سخنگوی جبهه پایداری در مصاحبه ای نسبتا دلچسب از حزبش می گوید و از رئیس محترم حزب( جناب محصولی) دفاع می کند. منتهی اطلاعات و حقایق ارایه شده کامل نیست. یا نمی داند (که ما بعید می دانیم این گونه باشد) یا نمی خواهد کل حقیقت را بگوید. مدعی است که محصولی از زمان احمدی‌نژاد یک دینار کار اقتصادی نکرده است( حتما حضرت محصولی با خوبان و از ما بهتران ارتباط داشته یا اوراد سیما و کیما می دانند و آهن به اشارت طلا می کنند )؟ با پراکنده گویی از گرانتر بودن خانه لاریجانی از محصولی حرف می زند و جریمه میلیاردی پسر نوبخت را به میان می کشد و از زن کشی نجفی می گوید؟ جناب حضرت مجیداقا متقی فر، بدرست یا غلط، تحلیل های ما جریان فکری و حزبی شما را بی شباهت به جریان خوارج دوره علی نمی بیند. همان گروهی که ابوموسی انتخاب می کنند و بر علی تیغ می کشند و شب به زهد سپری می کنند و روز در عیب دیگران هستند( این نظرماست و ان شاالله جریان پایداری بدور از این نظر باشد). اما یادمان نرود که همان جریان خوارج، به دست فرزندان علی کنار زده می شوند و در گام دوم انقلاب هم به حمد خدا ، فرزندان علی قد کشیده اند و آماده بازپس گیری انقلابی هستند که بعضی ها قصد مصادره اش را دارند. سربسته گفتیم تا کمتر از پنج سال آینده و البته توقیق الهی و قید حیات ان شاالله. نه از خوارج خبری خواهد بود و نه از زبیریان و نه اجازه خواهیم داد که داستان بنی امیه و بنی عباس در گام دوم انقلاب تکرار شود. هر چقدر به نادانی در خصوص انقلاب اسلامی جفا شده ، بس است.
سامانه شفافیت مالی برای احزاب در انتخابات اجرایی می‌شود + ۹۱ حزب اجازه ارایه لیست انتخاباتی دارند
عبدالله مرادی ،سخنگوی کمیسیون ماده ۱۰ احزاب:

سامانه شفافیت مالی برای احزاب در انتخابات اجرایی می‌شود + ۹۱ حزب اجازه ارایه لیست انتخاباتی دارند

عبدالله مرادی با اشاره به ماده ۸ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: این ماده درباره چگونگی فعالیت احزاب در انتخابت و انتشار فهرست های انتخاباتی است. براساس این ماده وزارت کشور موظف است آخرین فهرست احزاب و جبهه های قانونی را منتشر کند تا جامعه از احزاب و جبهه های قانونی اطلاع داشته باشند.احزاب طبق قانون احزاب و اساسنامه خود موظف هستند تا هر سه سال یکبار مجمع خود را برگزار و دبیرکل، شورای مرکزی و بازرسان خود را انتخاب کنند. در کشور ۱۴۰ حزب دارای پروانه فعالیت رسمی داریم که تا امروز ۹۱ حزب مجامع عمومی خود را برگزار کرده اند و همین احزاب می توانند فعالیت انتخاباتی داشته باشند.سخنگوی کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با اشاره به سامانه شفافیت مالی نامزدهای انتخاباتی، گفت، احزاب هم از این شفافیت مستثنی نیستند و شفافیت مالی احزاب هم دیده شده تا حداکثر شفافیت وجود داشته باشد.
جبهه پایداری با ثروت صادق محصولی سرپاست؟+ عباس امیری فر کیست؟
افشاگری های عباس امیری فر از پشت پرده ثروت محصولی:

جبهه پایداری با ثروت صادق محصولی سرپاست؟+ عباس امیری فر کیست؟

عباس امیری فر، از چهره‌های حاضر در دولت محمود احمدی نژاد که این روز‌ها در جبهه مخالف او قرار گرفته می‌گوید: مردم سوال دارند صادق محصولی این ثروت بی حد و حصر را از کجا آورده است؟
نقدی نسبتا غیرجامع از عباس سلیمی نمین بر جریان عدالت خواهی
بـــــــــن‌بست کانادایـــیِ اندرزگـــو:

نقدی نسبتا غیرجامع از عباس سلیمی نمین بر جریان عدالت خواهی

همه ما سلیمی نمین را متخصصی متعهد و صاحب قلمی آزاد اندیش می شناسیم. اما سلیمی نمین در برخی از مطالب و موضوعاتی که قلم می زند، حق مطلب را بدلیل پوشش ذهنی کل گرایانه خود، رعایت ننموده و بعضا مطالبی نیم بند تحویل جامعه می دهد. نقد عباس سلیمی نمین بر جریان عدالت خواهی هم گویا از همین گونه است. تم اصلی صحبت ها و نقدها درست است، اما نویسنده جامعیت نگاه را رعایت ننموده و انحراف در مسیر ایجاد شده است. بعنوان نمونه، خود پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، پایگاهی عدالتخواه است( تخصصی،مستند نویس و غیر وابسته) که هم بندی سه گانه تخصص ، قانون و رسانه را در دستور کار قرار داده و به حمد خدا و تائید دوست و دشمن، میسر انحرافی خاصی را طی نکرده است. آیا دکتر سلیمی نمین، هنوز معتقدند که عدالتخواهی به بن بست رسیده است؟ سلیمی نمین می گوید ، شبه جریان عدالت خواهی از پایین شهر به کانادا و اندرزگو رفت تا شاهدی بر استحاله یک گفتار تند و تیز و رادیکال باشد. این شبه جریان که اکنون نمادهایی از زندگی متفاوت از شعارهایش را به تصویر می کشد و از برنده ها شده در تمام این سال ها با تخریب ها و بازنمایی ها موجب تردید جامعه به شخصیت ها و نهادهای کشور و در نهایت ناامیدی بخشی از جامعه شد. حاصل چنین ادبیاتی بازتولید یک نوع عدالت خواهی کاذب و نئومارکسیستی بود که دقیقا در نقطه مقابل پیشرفت و توسعه قرار می‌گرفت. آیا باید منتظر پایان این شبه جریان بود؟باید خدمت جناب سلیمی نمین عرض شود که خود جریان عدالتخواهی دارای دو زیر گروه عدالتخواهی وابسته و مستقل است. زیر گروه عدالتخواهی وابسته( وابسته با حاجی های پشت پرده)، در حال نابودی است. کما اینکه از ابتدا هم می دانستیم به ثمر نخواهد نشست. اما جریان عدالتخواه مستقل،جریانی شبکه ساز با قابلیت تولید منظومه های فکری تثبیت و تقویت گام دوم انقلاب بوده که نه تنها کنار نرفته بلکه بنوعی بالندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در آینده، می تواند وابسته به تعهد و اصالت حرکت این جریان باشد.
نظرات و گلایه ها
پرطرفدارترین