سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
آماری هولناک از مرگ بیماران در صف پیوند عضو
نابسامانی ها در اهدا عضو:

آماری هولناک از مرگ بیماران در صف پیوند عضو

هر فرد مرگ مغزی می‌تواند جان ۸ بیمار نیازمند عضو جدید را نجات دهد. در حالی که بسیاری از خانواده‌ها راضی به اهدای اعضای عزیزان مرگ مغزی خود نمی‌شوند و مهم‌ترین دلیل این است که نمی‌خواهند باور کنند که عزیزشان فوت کرده و هنوز امید بازگشتش به زندگی را دارند. آن‌ها حاضرند او را به خاک بسپارند، اما اجازه نمی‌دهند اعضای او به دیگر بیماران پیوند زده شود تا عزیزشان دست‌کم به این شیوه به زندگی در این دنیا ادامه دهد.
چه کسی پزشک خانواده را کشت؟ + عین الهی توضیحی ندارد(تاکیدعبارت بر توضیح است نه توجیه)؟ً!
طرحی که بعد از ۲۰ سال هنوز سردرگم است؛

چه کسی پزشک خانواده را کشت؟ + عین الهی توضیحی ندارد(تاکیدعبارت بر توضیح است نه توجیه)؟ً!

در بسیاری از کشور‌های جهان نیز طرح پزشک خانواده درحال اجراست و بسیاری از مردم از مزایای اجرای این طرح بهره‌مند می‌شوند، در این طرح بیمار در ابتدا به پزشک خانواده مراجعه و اگر نیازمند درمان‌های تخصصی بود، توسط پزشک خانواده به پزشک متخصص و فوق‌تخصص ارجاع داده می‌شود. امروز پس از چندسال از اجرایی شدن این طرح، آن‌گونه که پیداست طرح پزشک خانواده با اشکالات و ابهامات اساسی روبه‌رو شده است و نهال کاشته‌شده پزشک خانواده در دهه ۸۰ حالا نیاز به هرس دارد. نکته جالب داستان اینجاست که با مصوبه مجلس، وزارت بهداشت مکلف است نسبت به اجرای برنامه نظام ارجاع و پزشک خانواده در سه سطح یک، دو و سه و با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود در کشور اعم از دولتی و غیردولتی اقدام نماید. موضوعی که باید بشکل لالایی آنهم بشکلی مکرر در گوش سازمان بازرسی کل کشور بخوانیم تا شاید اقدامی صورت دهد.
آیا با واردات بالک محصولات آرایشی، مشکل تقلب حل می شود؟ + آیا کالای قاچاق بال پرواز دارد؟
چه کسی مسئول ممانعت از قاچاق است؟ مرزبانی، گمرک یا ستاد مقابله با قاچاق؟ عملکرد کجاست؟

آیا با واردات بالک محصولات آرایشی، مشکل تقلب حل می شود؟ + آیا کالای قاچاق بال پرواز دارد؟

همه می دانیم که کالای قاچاق که بال ندارد که بپرد. لذا وقتی با مسئله کالای قاچاق مواجه می شویم، سه نهاد مرزبانی، گمرکات و ستاد مقابله با قاچاق ارز و کالا را باید بعنوان مسئول این واقعه بدانیم و حساب کشی کنیم. اما گویا اراده ای در کشور برای گرفتن ماست خور مدیران این سه نهاد وجود ندارد. یا شاید قاچاقچیان محترم و نامحترم، ارتباط خاصی با برخی از همکاران این سه نهاد دارند؟ دو قانون از کجا آورده ای و محاسبه دارایی در قبل و بعد از دوره تصدی پست ،کمک کار مناسبی برای شفاف شدن برخی از کثافت کاری ها و افراد کثیف اقتصادی و یا حتی اثبات قصور، تقصیر، ترک فعل و اهمال می باشد.بازار مملو از لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق است و انگاه محمود آل بویه مدیرکل اداره فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ، از ترجیح واردات بالک لوازم آرایشی و بهداشتی می گوید. پیشنهاد بدی نیست ، اما محمود داستان ما ، گویا نمی داند که بسیاری از برند ها در سوله های اطراف ورامین پر و پلمپ می شوند.
چاره آشفتگی بازار تجهیزات پزشکی چیست؟
بررسی وضعیت واردات و صادرات تجهیزات پزشکی

چاره آشفتگی بازار تجهیزات پزشکی چیست؟

گفته می‌شود سالانه حدود ۱.۵ میلیارد دلار ارز برای تامین مواد اولیه تجهیزات پزشکی به نرخ‌های مختلف در کشور هزینه می‌شود و ارزش بازار تجهیزات پزشکی ایران نیز حدود ۴ میلیارد دلار است اما وضعیت تولید، واردات، تهیه و تامین تجهیزات در کشور چندان جالب به نظر نمی‌رسد و نیازمند اقدام فوری و اساسی مانند حذف ارز ترجیحی و خرید انبوه توسط بیمه‌هاست.
فرزندآوری با درد بی‌پولی؛ یک شب بستری برای زایمان ۳۶ میلیون تومان آب می‌خورد!
هزینه بالای زایمان در بیمارستان های خصوصی:

فرزندآوری با درد بی‌پولی؛ یک شب بستری برای زایمان ۳۶ میلیون تومان آب می‌خورد!

هزینه زایمان و بستری در اتاق‌های بیمارستان این روزها کمرشکن شده و گریبان بسیاری از زوج‌ها را گرفته است.به عنوان مثال هزینه زایمان طبیعی با اتاق معمولی برای یک شب ۱۵ و برای دو قلو ۱۸ میلیون تومان است. این هزینه با انتخاب اتاق خصوصی و دیپلمات به ترتیب تا ۱۸ و ۲۴ میلیون تومان می‌رسد. هزینه زایمان سزارین نیز از ۲۲ میلیون شروع و برای اتاق‌های دیپلمات تا ۳۳ میلیون تومان می‌رسد. در گران‌ترین حالت ممکن هم برای زایمان دوقلو با یک شب بستری در اتاق دیپلمات باید ۳۶ میلیون تومان هزینه کنید. این در حالی است که برخی مادران برای عکس‌های بعد از زایمان و تزئین اتاق حدود ۲ تا ۳ روز در این اتاق‌های vip می‌مانند.
اقتصاد سیاه دندان و وزارت بهداشتی که دست روی دست و پا روی پا با چهره ای بی تفاوت ،پشت میز نشینی می کند
قاچاق در حوزه دندانپزشکی و گسترش مواد تقلبی:

اقتصاد سیاه دندان و وزارت بهداشتی که دست روی دست و پا روی پا با چهره ای بی تفاوت ،پشت میز نشینی می کند

بیشتر از ۵۵ درصد ایرانیان بالای ۶۵ سال دندانی در دهان ندارند و در ۳۰ تا ۴۰ سالگی که سنین برجسته فعالیت اجتماعی است، بین ۱۲ تا ۱۳ دندان در هر فرد از بین رفته است. بعد از ۱۲سالگی هر فرد بین دو تا پنج دندان پوسیده دارد و در مجموع هر شهروند ایرانی حداقل شش دندان پوسیده دارد و. آماری بسیار وحشتناک و رشت که نشان از بی مسئولیتی متولیان مرتبط در وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی است و البته، سازمان‌های نظارتی که احتمالا فهمی از داستان ندارند. با تمام این موارد، مواد و تجهیزات نامرغوب دندان‌پزشکی گرفتاری بزرگ دیگری در بازار خدمات دندان‌پزشکی است که هزینه شهروندان را برای این نوع خدمات بالاتر می‌برد؛ در عین اینکه کیفیت خدمات دریافتی به‌شدت نازل است.
ابطال بخشنامه دریافت وثیقه سنگین از دانشجویان پزشکی برای ماندن در ایران توسط  دیوان عدالت اداری
بخشنامه عجیب وزارت بهداشت و ابطال توسط دیوان:

ابطال بخشنامه دریافت وثیقه سنگین از دانشجویان پزشکی برای ماندن در ایران توسط دیوان عدالت اداری

شهریور امسال وزارت بهداشت بخشنامه‌ای خطاب به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ و در آن پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری ۱۴۰۲ را مجبور به اخذ وثایقی با ارزش ملکی مشخص کرد. دریافت ضمانت و وثیقه‌ های سنگین از رزیدنت‌ها برای این‌که بعد از پایان تحصیل نه تنها در ایران بمانند بلکه در هر منطقه‌ای که وزارت بهداشت تعیین کرد ارائه خدمت دهند همان اقدام عجیب این وزارتخانه و شرط آن برای ادامه تحصیل دانشجویان دستیاری است. هیأت عمومی دیوان عدالت اداری با استناد به اینکه در قانون تأمین وسایل و امکانات تحصیل اطفال و جوانان ایرانی و سایر قوانین و مقررات، حکمی درخصوص منوط بودن تودیع سند محضری به ضمانت دو نفر کارمند رسمی و یا تودیع وثیقه ملکی وجود ندارد، رأی نهایی را صادر کرد. بنا به این رای، قانون در هیچ مقطع و دوره‌ای ادامه تحصیل دانش آموزان و دانشجویان را منوط به ارائه سند یا ضامن نکرده است و اصول متعدد قانون‌ اساسی، این محدودیت را تبعیض دانسته‌ است.
خالی ماندن ۸۰۰ صندلی آزمون دستیاری؛ پزشک هندی و بنگلادشی هم ایران نمی‌آید+ دانشجوی سال اول پزشکی به‌فکر مهاجرت است
با دکتر جعفریان رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران:

خالی ماندن ۸۰۰ صندلی آزمون دستیاری؛ پزشک هندی و بنگلادشی هم ایران نمی‌آید+ دانشجوی سال اول پزشکی به‌فکر مهاجرت است

علی جعفریان رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌گوید امروز برای دستیاری رشته‌ها لوکس متقاضی وجود ندارد، نتیجه‌اش این می‌شود که پزشکی کشور محتاج پزشکان خارجی می‌شود، البته دیگر ۵۰ سال قبل هم نیست که پزشک هندی و بنگلادشی به ایران بیاید، او هم به انگلیس می‌رود، آن موقع که به ایران می‌آمدند درآمد خوبی داشتند اما الان برای چه به ایران بیایند، یعنی کشور را به سمتی می‌بریم که در آینده نزدیک متخصص بیهوشی برای عمل آپاندیس هم در شهرستان نداشته باشیم. الان طوری شده که اگر کسی بخواهد دستیاری بخواند به‌جای ایران در خارج از کشور رزیدنت می‌شود، برای همین آزمون پذیرش دستیار که بسیار رقابتی بود طوری شده که الان ۸۰۰ صندلی آن خالی می‌ماند، من هم ندیدم وزارت بهداشت آن را تکذیب کند و یعنی این اخبار درست است .
در ۵ استان بیمارستان خصوصی نداریم + بوشهر چرا؟
واعظی رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت:

در ۵ استان بیمارستان خصوصی نداریم + بوشهر چرا؟

واعظی رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر ۳۲ درصد از تخت های بیمارستانی کشور غیردانشگاهی است، گفت: ۵ استان کشور بیمارستان خصوصی ندارند.بخش خصوصی در استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان شمالی و بوشهر هیچ تخت بیمارستانی ندارد. برخی از منتقدین می پرسند که شاید وضعیت چهار استان از پنج استان مورد اشاره توجیه پذیر باشد. استان بوشهر چرا؟
تامین شیرخشک نوزادان چطور به یک بحران تبدیل شد؟+ اشتباهاتی که ایران را از صادرکننده به واردکننده شیرخشک تبدیل کرد
آیا با مصداق قصور، تقصیر ، اهمال و ترک فعل روبرو نیستیم؟

تامین شیرخشک نوزادان چطور به یک بحران تبدیل شد؟+ اشتباهاتی که ایران را از صادرکننده به واردکننده شیرخشک تبدیل کرد

قرار نبود کلمه «بحران» کنار ترکیب «شیر خشک» بنشیند و به تیتر روزنامه‌ها و رسانه‌ها و دغدغه جدی والدین دارای فرزند خردسال تبدیل شود؛ اما وقتی تولید این محصول در کشور به دست‌انداز تامین ارز افتاد و کمبود عرضه شیرخشک در داروخانه‌ها به چالشی ملی تبدیل شد، راهکار، نه حمایت از تولید بلکه مدیریت بحران از طریق «واردات» بود. اقدامی که تیر خلاصی برای تولیدکنندگان داخلی این محصول به شمار می‌آید. کارخانجاتی که گره تامین ارز برایشان گشوده نشده، حالا باید جای محصول خود در قفسه داروخانه‌ها و مراکز عرضه را به برندهای وارداتی بدهند.
لزوم ورود همزمان سازمان بازرسی و تحقیق و تفحص مجلس به بیمه مرکزی و بحث نابسامانی های بیمه های تکمیلی کاغذی
تداوم کاغذ بازی ها در بیمه های تکمیلی:

لزوم ورود همزمان سازمان بازرسی و تحقیق و تفحص مجلس به بیمه مرکزی و بحث نابسامانی های بیمه های تکمیلی کاغذی

جماعتی عموما منفعت طلب در پشت درب های بسته حکایت هایی را برای کسب منفعت ناسالم از جیب مردم رقم می زنند و داستان ما با ضعف مشهود نظارتی منجر به تقصیر، قصور، ترک فعل و اهمال در بیمه مرکزی، می شود انچه که در واقعیات و زندگی روزمره مشاهده می کنیم. غلط می کنید با سرگردان سازی مردم قصد خسته کردن و عدم دنباله گیری هزینه های درمان غیر بزرگ را دارید. غلط می کنید با تاخیرهای چندین و چند ماهه پول مردم را پرداخت می کنید. غلط می کنید پرتفویی را می بندید که نه به درد دین مردم می خورد و نه دنیای مردم. ماست خور سازمان های متخلف را به حکم و ابزار قانون چنان می گیریم که پشیمان از زنده بودن خودشان باشند. آقای بیمه مرکزی ، صراحتا و مستقیما به شما هشدار می دهیم که چنانچه در مدت زمان مشخص ، این بازار مکاره تدارک دیده شده توسط بیمه های تکمیلی تغییر نکند، عزل مدیران تان را به چشم خواهید دید. این نه یک تهدید ، بلکه یک هشدار کارشناسی و نظارتی است. انتخاب با شما، عمل با ما و قضاوت با مردم.
طرح دارویار تبدیل به معضل شده  و بیمه‌ها پا پس کشیدند! + هشداری که پایگاه شعار سال می داد و مشتی بدفهم ، توجه نمی کردند
محمود فاضل رئیس شورای عالی نظام پزشکی ایران:

طرح دارویار تبدیل به معضل شده و بیمه‌ها پا پس کشیدند! + هشداری که پایگاه شعار سال می داد و مشتی بدفهم ، توجه نمی کردند

محمود فاضل رئیس شورای عالی نظام پزشکی گفت،طرح دارویار برای پرداخت سریع‌تر مطالبات داروخانه‌ها و ساده کردن فرآیند کار طراحی شده بود ، اما اکنون در طرح دارویار دچار مشکل هستیم و داروخانه‌ها نمی‌دانند طرف حساب مطالبات چه کسی است ؟ در گذشته داروخانه‌ها قراردادی با سازمان‌های بیمه‌گر داشتند و مطالبات هرچند با تاخیر اما نهایتا پرداخت می‌شد. اما وقتی سازمان‌های بیمه به دلیل اجرای طرح دارویار پا پس کشیدند، با انبوهی از مطالبات پرداخت نشده روبرو هستیم که اکنون تبدیل به معضل شده است. برخی از رفتارها باعث ناامنی خاطر داروخانه‌ها و مردم می‌شود و این دو گروه را روبروی یکدیگر قرار می‌دهد و تنها بر افروخته شدن خشم مردم را به دنبال دارد از این رو باید طرح دارویار ساماندهی شود.
مهاجرت کادر درمان، از داقعه‌های مبدا و یرخورد بد با اساتید تا مسائل مالی، اجتماعی و جاذبه‌های مقصد
گفتگو با دکتر عوض حیدرپور؛

مهاجرت کادر درمان، از داقعه‌های مبدا و یرخورد بد با اساتید تا مسائل مالی، اجتماعی و جاذبه‌های مقصد

متاسفانه وضعیتی در کشور حاکم شده که موجی از مهاجرت راه افتاده است و این موج به جامعه پزشکی هم کشیده شده، تقریباً ما هر روز می‌شنویم یک استاد یا دانشیار از دانشکده‌های علوم پزشکی کشور به اروپا، کانادا و کشور‌های حاشیه خلیج فارس مهاجرت کردند، وقتی این اخبار را می‌شنویم بغض‌مان می‌گیرد که چرا بزرگان پزشکی این کشور به جایی رسیدند که مهاجرت می‌کنند. آیا فکر کرده ایم که با مهاجرت یک پزشک یا یک کادر درمان، فقط یک پزشک یا کادر درمان را از دست نمی‌دهیم، بلکه سرمایه گذاری‌های چند ساله و فرصت اخذ خدمت در شرایط دارای محدودیت پرورش کادر درمان را هم از دست می‌دهیم. آیا فکر کرده ایم که ضریب توسعه نیافتگی و محرومیت منطقه‌ای اخذ خدمات پزشکی را هم زیاد می‌کنیم. سلامت اجتماعی را با مخاطره روبرو می‌کنیم و بر دامنه توسعه نیافتگی‌ها می‌افزاییم.
آیا برنامه هفتم نسبت به رفع مشکل کمبود پزشک، رویکرد شفافی دارد؟
کمبود پزشک متخصص در ۴۱۰ شهرستان!

آیا برنامه هفتم نسبت به رفع مشکل کمبود پزشک، رویکرد شفافی دارد؟

ماجرای کمبود متخصص در شهرها، بخش ها و اغلب نقاط محروم از آن غصه هایی است که ظاهرا تمامی ندارد. رسانه در گزارشی مدعی شد که «نزدیک به ۴۱۰ شهرستان بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت کشور با عدم دسترسی به پزشکان متخصص در رشته‌های مختلف روبه‌رو هستند»؛ و به قول هادی بیگی‌نژاد نماینده مردم ملایر در مجلس «در برخی از مناطق کشور که عدم دسترسی به پزشک زیاد است، با صف‌های طولانی مواجه هستیم و مردم باید روزها و حتی ماه‌ها در نوبت انتظار بمانند.
خطر تعطیلی بخش‌های پیوند اعضا در کشور؛ سرگردانی بیماران پیوندی
سوء مدیریت بخش پیوند؛

خطر تعطیلی بخش‌های پیوند اعضا در کشور؛ سرگردانی بیماران پیوندی

با سوء‌مدیریت بیماران را سرگردان می‌کنند، این روز‌ها سرگردانی‌ها تمام نمی‌شود. حالا این سرگردانی گریبان بیماران پیوندی را گرفته است. فکر نکنید شرکت بیمه تمام یا چند مورد از هزینه‌های پیوند سلول‌های بنیادی یا مغز استخوان را پوشش می‌دهد. بسیاری از بیمه‌ها به نامه‌های تایید اضطرار پزشکی نیاز دارند. بسیاری از آن‌ها بر این عقیده‌اند که عدم تهیه به موقع و کافی دارو توسط مسوولان ذی‌ربط بخش‌های پیوند را با خطر تعطیلی مواجه کرده است. این در حالی است که اگر بخش‌های پیوندی در کشور تعطیل شوند، بیماران باید هزینه‌های میلیاردی صرف درمان خود در کشور‌های دیگر مانند ترکیه پرداخت کنند. این در حالی است که وزارت بهداشت بار‌ها درخصوص گردشگری سلامت در برنامه هفتم توسعه سخن گفته است، اما وقتی بیماران کشور برای تهیه دارو سرگردان هستند، آیا نوبت به گردشگری سلامت می‌رسد؟!
نارضایتی از رعایت بهداشت و خدمات در برخی از بیمارستان های تهران:

آقای دکتر دانشی ، در خصوص نارضایتی از وضعیت بیمارستان شهدای هفتم تیر توضیح بدهید

یکی از وظایف رسانه های متعهد، رصد مستمر رسانه های بیگانه و بستن درزهای هجمه های احتمالی و ممانعت از سیاه نمایی دشمنان است. طیفی از اباطیل سیاسی و اجتماعی و مدیریتی بشکل روزانه در این گونه رسانه ها گزارش می شود. اما در این بین هم ، به مواردی برخورد می شود که قابلیت برخورد و پیگیری داخلی دارد. گزارشی از خانمی که مادرش تصادف کرده و گلایه از وضعیت بهداشتی بیمارستان شهدای هفتم تیر از این گونه است. هرچند انتظار بر این بود که این هم میهن محترم، بجای انعکاس و ارسال گزارش به دشمن خارجی، رسانه داخلی را امین خود فرض می کرد و گزارش را برای این رسانه ارسال می داشت. پایگاه تحلیلی خبری شعار سال بر حسب وظیفه حرفه ای خود،اماده همکاری با تمامی شهروندان ایران اسلامی است. این رویه توسط برخی از رسانه های متعهد دیگر هم در حال اجرا ، بوده و هست.
وقتی قداست قانون را زیر سوال می بریم، افرادی پیدا می شوند که به معترض قصور پزشکی هم می گویند اغتشاشگر
روایتی جدید از گم شدن استخوان جمجمه در بیمارستان میناب:

وقتی قداست قانون را زیر سوال می بریم، افرادی پیدا می شوند که به معترض قصور پزشکی هم می گویند اغتشاشگر

بعد از ماجرای گم شدن بخشی از استخوان جمجمه نوجوان ۱۴ساله مینابی در بیمارستان حضرت ابوالقضل میناب که احتمالا بدلیل اشتباه ازمایشگاه و دستور خروج دادن بدلیل مرده فرض کردن نوجوان رخ داده است و تشدید اعتراضات خانواده نوجوان مصدوم، روایت می شود که با کشیده شدن ماجرا به رسانه ها و افکار عمومی و شکایت پدر فرد مصدوم، افراد نامشخصی از مسوولان استان به پدر فرد مصدوم اتهام اغتشاشگری زده اند. این روایت اگر راست باشد، جای دارد یک پرونده قضایی- امنیتی در کنار پرونده قصور پزشکی ، برای برخورد با فرد یا افراد خاطی که چنین برچسبی را به یک شهروند برای مطالبه حقش زده اند، تشکیل شود. انتظار می رود که دادستان محترم استان هرمزگان و مدیرکل محترم اطلاعات استان، ورود موثری به موضوع این ادعا داشته باشند.
ماجرای ممنوع شدن غربالگری جنین چه بود؟ از انتشار تا تکذیب
با شایعه روبرو هستیم یا حماقت های مدیریتی با پیامد بینانسلی؟

ماجرای ممنوع شدن غربالگری جنین چه بود؟ از انتشار تا تکذیب

پیش یکی از اعضای هیأت‌مدیره انجمن ژنتیک پزشکی ایران از تصمیم وزارت بهداشت مبنی بر توقف صدور مجوز تولید و واردات کیت‌‌‌های غربالگری سه ماه اول بارداری خبر داد و این موضوع با واکنش وزارت بهداشت مواجه شده است.
ساختار بیمه‌های کشور از هم پاشیده است + کارفرما تاخیر در دادن پول بیمه تامین اجتماعی دارد و بیمه کارگر قطع می‌شود؟! سلام بر سازمان خاموش بازرسی
رئیس سازمان نظام پزشکی:

ساختار بیمه‌های کشور از هم پاشیده است + کارفرما تاخیر در دادن پول بیمه تامین اجتماعی دارد و بیمه کارگر قطع می‌شود؟! سلام بر سازمان خاموش بازرسی

رئیس سازمان نظام پزشکی ایران گفت: «خدمات پزشکی در دنیا، هزینه زیادی دارد. اینکه می‌گوییم تعرفه خدمات درمانی باید واقعی شود، به معنای آن نیست که به مردم فشار وارد شود. ما ساختار بیمه‌ای داریم. بیمه باید این نقش را ایفا کند، اما به وظیفه خود، خوب عمل نمی‌کند. ساختار بیمه‌ای ما کاملا از هم پاشیده است.»
نظرات و گلایه ها
پرطرفدارترین