سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
مشکلات معلولان؛ از خدمات ارتوپدی که بیمه نیست تا هزینه‌های کمرشکن خرید پروتز
درد مریضی یا درد هزینه های درمان؟!

مشکلات معلولان؛ از خدمات ارتوپدی که بیمه نیست تا هزینه‌های کمرشکن خرید پروتز

توانبخشی هنوز آنطور که باید و شاید در بیمارستان‌ها و مراکز دولتی جدی گرفته نشده و بیمه‌ها ترجیح می‌دهند از دست‌وپای مصنوعی به‌عنوان کالایی لوکس یاد کنند تا زیر بار هزینه‌های آن نروند.توانخواه تنها دو انتخاب دارد؛ هلال‌احمر و بخش خصوصی. درواقع نه‌تن‌ها بیمه‌ها پوشش بیمه‌ای لازم را فراهم نکرده‌اند؛ بلکه مراکز درمانی و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور هم، ارائه این خدمات را به‌عهده نگرفته‌اند.افرادی به‌دلیل بی‌پولی و گرانی نمی‌توانند پروتز جدید تهیه کنند و مجبور می‌شوند دوباره به ویلچر روی بیاورند.
مشکل بهزیستی در تامین «سمعک»
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی عنوان کرد؛

مشکل بهزیستی در تامین «سمعک»

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه طی سال جاری ردیف بودجه تجهیزات توانبخشی با روند افزایشی همراه بوده و ماه گذشته حدود ۶۰ درصد اعتبارات در این زمینه به استان‌ها ابلاغ شده است تا زودتر خرید‌های موردنیاز خود را انجام دهند، گفت: تامین «سمعک» از مهم‌ترین نیاز‌های سازمان محسوب می‌شود، چراکه در زمینه تولید سمعک تولیدکننده داخلی نداریم و سازمان بهزیستی در این زمینه دچار مشکل است.
تولد سالانه هشت هزار نوزاد معلول با نسخ قانون
رئیس انجمن ژنتیک پزشکی:

تولد سالانه هشت هزار نوزاد معلول با نسخ قانون "سقط درمانی"

اکرمی، رئیس ژنتیک پزشکی ایران گفت: حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تولد در سال داریم که از این تعداد ۲۰ تا ۳۰ هزار نفر از آنان معلول هستند و برخی از آن‌ها با سقط درمانی به تولد نمی‌رسند، اما اگر قانون سقط درمانی نسخ شود، سالانه ۸ هزار نوزاد معلول به دنیا خواهند آمد.
مرکز ساخت پروتز و ارتز
ساخت اندام مصنوعی؛

مرکز ساخت پروتز و ارتز

شاید نام اعضای مصنوعی یا اندام مصنوعی و یا ارتوپدی فنی را شنیده باشید. همه‌ی اینها، نام‌های دیگر رشته‌ی ارتز و پروتز می‌باشند. علم ارتز و پروتز، حرفه‌ای پویا و در حال گسترش در شاخه توانبخشی است.
خاطرات استثنایی مادر پرستاری نوین ایران
از وبا تا کرونا

خاطرات استثنایی مادر پرستاری نوین ایران

این گفت و گو با مادری است ۸۹ ساله که عمری را فدای تربیت بهترین پرستاران ایران کرده است. سادات سید باقر مداح متولد ۱۳۱۱ در تهران است و دکتری تخصصی آموزش پرستاری دارد.
آیا عقیم سازی پایان زایش فرزندانِ معلول می‌شود؟
نظر موافقان و مخالفان چیست

آیا عقیم سازی پایان زایش فرزندانِ معلول می‌شود؟

برخی از معلولیت‌ها یک مسئله ژنتیکی است که به دلایل مختلف از پدر و مادر به فرزند به ارث می‌رسد درواقع فرزندآوری افراد دارای معلولیت در درصد بالایی باعث می‌شود فرزندان معلول دیگری به دنیا بیایند و با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم کنند بنابراین اینجاست که اذهان به سمت عقیم سازی افراد دارای معلولیت می‌رود.
دلیل سر و صدای زانو‌ها در سنین جوانی
توصیه‌های پزشکی برای پیشگیری از یک ضایعه شایع

دلیل سر و صدای زانو‌ها در سنین جوانی

سر و صدای زانو‌ها از جمله عوارض شایعی است که گاهی از سنین جوانی بروز کرده و در مواردی موجب اختلال در راه رفتن می‌شود.
احیای بیمه رشته‌های توانبخشی به خصوص بیمه کاردرمانی و گفتاردرمانی
نایب رئیس انجمن علمی کاردرمانی ایران خبرداد؛

احیای بیمه رشته‌های توانبخشی به خصوص بیمه کاردرمانی و گفتاردرمانی

اسدی گفت: از جانفشانی‌های پزشکان و پرستاران و کادر درمان گرفته تا همکارانی که در حیطه توانبخشی به جامعه‌ای با خطرپذیری بیشتر مانند افراد دارای معلولیت و سالمندان خدمت می‌کنند.
تحریم؛ سدی مقابل درمان ناشنوایی کودکان
صف طولانی برای کاشت حلزون شنوایی؛

تحریم؛ سدی مقابل درمان ناشنوایی کودکان

۲۶ سال از انجام اولین عمل کاشت حلزون شنوایی در ایران می‌گذرد و طی این سال‌ها ۱۰ هزار و ۶۶۹ کودک ناشنوا، قدرت شنیدن پیدا کرده‌اند؛ اما اکنون چالش‌هایی مقابل درمان ناشنوایی کودکان قرار گرفته؛ چالش‌هایی نظیر کم‌پولی، صف‌های طولانی، تحریم و ...
زنجان ۲۸۵۴ ناشنوا دارد
مدیرکل بهزیستی استان زنجان:

زنجان ۲۸۵۴ ناشنوا دارد

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: از کل معلولان استان زنجان ۲ هزار و ۸۵۴ نفر ناشنوا هستند و برای جلوگیری از ناشنوایی افراد یکی از رویکردهای بهزیستی انجام طرح غربالگری شنوایی است.
فروش اینترنتی سمعک‌های دست دوم
ماجرای سفارش سمعک از خارج؛

فروش اینترنتی سمعک‌های دست دوم

رئیس انجمن علمی شنوایی شناسی ایران، نسبت به خرید اینترنتی سمعک هشدار داد و گفت: اغلب این سمعک ها، دست دوم و بعضا خراب هستند.
«دِمانس»، واقعيتي كه بايد آن را از نو شناخت
پائولا اسپن:

«دِمانس»، واقعيتي كه بايد آن را از نو شناخت

در «توان‌بخشی شناختی» درمانگران، بیماران را به روش‌های ساده‌اي آموزش می‌دهند که اين آموزش‌ها می‌توانند زندگی روزمره را برای آنها آسان‌تر کنند. مردی که موضوع مقاله ماست، کارگر بازنشسته یک کارخانه است که با همسرش در شهر کوچکی در ولز (بریتانیا) زندگی می‌کند. او پيش از ابتلا به بيماري اخيرش، بسيار اجتماعی و خونگرم بود و در فعالیت‌های محلی‌ (مثل خواندن در یک گروه کُر) شرکت می‌کرد تا اینکه با تشخیص اولیه دِمانس (زوال عقل يا خردزدودگي) در شوک فرورفت. چند ماه بعد و در 70سالگی از ترس اینکه مبادا براي بازگشت به خانه دچار مشكل شود، به تنهایی از خانه بيرون نمي‌رفت، چراكه نمی‌توانست برای تماس با همسرش از موبایل استفاده کند. او حتی از انجام کارهای خانه که قبلا بر عهده‌اش بود، مثل بردن لباس‌ها به خشک‌شویی اجتناب می‌کرد. وقتی همسرش مأیوسانه سعی می‌کرد به او نشان دهد چطور از ماشین لباس‌شویی استفاده کند، او نمی‌توانست دستورات استفاده از آن را به خاطر بسپارد.
کم‌شنواییِ درمان‌نشده، مقدمه ابتلا به بیماری‌های پرهزینه است
تأخیرِ بيشتر، درمانِ سخت‌تر؛

کم‌شنواییِ درمان‌نشده، مقدمه ابتلا به بیماری‌های پرهزینه است

صدای گوش‌خراش آژیر آمبولانس در نیویورک‌سیتی باعث می‌شود آن روز، زودتر فرا برسد. همان روزی که من و خیلی‌های دیگر به خاطر اینکه بارها و بارها در معرض این صداها قرار گرفته‌ایم، مجبور به استفاده از سمعک خواهیم شد. فقط امیدوارم قبل از سال ۲۰۲۱ یا قبل از زمانی که این ابزار، بدون نسخه و خیلی ارزان‌تر و شاید خیلی مؤثرتر از نمونه‌های فعلی، در دسترس قرار بگیرند، چنین اتفاقی نیفتد.
اوتیسم نه بیماری است نه معلولیت
عماد ملازاده /دبیر انجمن علمی کاردرمانی :

اوتیسم نه بیماری است نه معلولیت

دردنیای خود غرق شده و جز چرخش اجسام چیزی را نمی‌بیند شاید هم نمی‌خواهد با دنیایی که آنها و رفتارهایشان را درک نمی‌کنند، ارتباط برقرار کند. مردمانی که با دیدنشان درگوش یکدیگر پچ پچ می‌کنند و تمام درک‌شان تکان دادن سر و افسوس برای والدین‌شان است. شاید با خودتان بگویید آنها بیمار یا معلول هستند، اما پزشکان معتقدند آنها فقط طیفی از اختلال دارند که هنوز منبع و ریشه آن مشخص نیست.
تاثیر عارضه کم شنوایی بر زندگی کودکان
کو گوش شنوا ؟ !

تاثیر عارضه کم شنوایی بر زندگی کودکان

کم شنوایی مادرزادی یکی از شایع‌ترین اختلالات دستگاه شنوایی است که متأسفانه در بدو تولد بدون علائم ظاهری نمایان می‌شود. پژوهش‌ها و تحقیقات انجام شده در سال‌های اخیر نشان می‌دهد افت شنوایی نه تنها به اختلال در برقراری ارتباط منجر می‌شود بلکه می‌تواند منشأ بروز بسیاری از بیماری‌های حوزه مغز و اعصاب از جمله آلزایمر باشد.
۱
نظرات و گلایه ها
پرطرفدارترین