سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چرا بانک‌ها مدرسه می‌سازند؟
بررسی موردی بانک پاسارگاد؛

چرا بانک‌ها مدرسه می‌سازند؟

بانک‌ها با ورود به تأمین مالی در بخش توسعه پایدار از جمله در پروژه‌های زیربنایی آموزشی و بهداشتی نه تنها به توسعه و شکوفایی جوامع انسانی کمک می‌کنند بلکه با این روش خود را برای ورود به عصر جدید رقابت در بازار‌های مالی که به صورت قابل توجهی تحت تاثیر افکار عمومی متاثر از تاثیرات اقلیمی، محیط زیست و مسئولیت پذیری اجتماعی قرار دارند، آماده می‌سازند.
تحریف و جهت دهی به سخنان نماینده مجلس و تلاش تخریبی برخی رسانه‌ ها که برعکس نیت سیاه نمایان، تقویت کننده جایگاه پاسارگاد شد
ضعف نظارت بانک مرکزی پرونده مجید قاسمی را پدید می‌آورد؟!

تحریف و جهت دهی به سخنان نماینده مجلس و تلاش تخریبی برخی رسانه‌ ها که برعکس نیت سیاه نمایان، تقویت کننده جایگاه پاسارگاد شد

گنگ هم باشی، با خواندن متن زیر به راحتی می‌توانی متوجه شوی که رسانه با در پیش گیری سیاست این همانی و معادل پنداری عملکرد بانک پاسارگاد با بانک‌های بعضا مسئله دار بخش خصوصی، قصد القای ناکارامدی را دارد. با خواندن مقاله به راحتی متوجه می‌شوید که نویسنده حتی اطلاع از اینکه سرفصل تامین مالی بانک‌ها از سه طریق کارمزد خدمات، تفاوت سود پرداختی و دریافتی و فعالیت قانونی بانک در حوزه اقتصادی (اقتصاد کلان و فعالیت غیر انحصاری در بازار) تامین می‌شود، ندارد. نویسنده نمی‌داند که حتی تسهیلات تکلیفی بر اساس قاعده خاص و نظارت ویژه اختصاص می‌یابد. نه اینکه همه بانک‌ها به یک شیوه و به یک میزان ورود کنند؟ نویسنده هول شده و فراموش کرده است که نرخ سود بانکی بر اساس نرخ تورم و تصمیم سالیانه شورای پول و اعتبار تعیین می‌شود و دست بانک خصوصی و دولتی نیست. نویسنده حتی نمی‌داند که حضور مدیران بانکی باتجربه و متعهد، چون دکتر مجید قاسمی، فرصتی برای تعالی نظام پولی و مالی و بانکی و بانکداری کشور است. کم اطلاعی چنان کار دست بعضی‌ها داده که فرصت‌های ملی خود را تهدید می‌بینند؟ خداوند همه ما را عاقبت بخیر کند. به منظور قضاوت مطلوبتر، توجه شما را به گزارش جهت دار و متاسفانه تحریفی رسانه معظم نبض بازار جلب می‌کنیم.
ریشه‌های اصلی چالش‌های اقتصادی کشور و نقش بانک‌ها در تحقق رشد و توسعه ملی
امین کشاورزی قمی:

ریشه‌های اصلی چالش‌های اقتصادی کشور و نقش بانک‌ها در تحقق رشد و توسعه ملی

بانک‌ها می‌توانند با استفاده از امکانات و ظرفیت‌های خود، فعالانه در توسعه بخش واقعی اقتصاد مشارکت نمایند. از همین روی، طبق ماده‌های (۷) و (۸) قانون عملیات بانکی بدون ربا، مشارکت بانک‌ها در فعالیت‌های تولیدی از طریق مشارکت حقوقی و سرمایه‌گذاری مستقیم مجاز شمرده شده است. شایان ذکر است این‌گونه مشارکت بانک‌ها در فعالیت‌های تولیدی در بسیاری از اقتصاد‌های برتر دنیا به‌ویژه در مراحل اولیه رشد و توسعه اقتصادی مورد استفاده قرار گرفته است.با وجود دست‌آورد‌ها و توفیق‌های قابل توجه مجموعه پاسارگاد در راستای تحقق توسعه ملی و ارتقاء سطح رفاه هم‌وطنان گرامی، این مجموعه از گزند انتقاد‌های غیرمنصفانه و قضاوت‌های ناصحیح که عموماً ناشی از فقدان رویکردی دقیق و علمی به مسائل و چالش‌های کلیدی اقتصاد کشور می‌باشد، مصون نبوده است. این در حالی است که مهم‌ترین دغدغه این بانک به‌عنوان یک بانک تجاری- توسعه‌ای، عمران و آبادانی میهن عزیزمان از طریق تقویت بنیه تولیدی اقتصاد و اصلاح ساختاری تولید ملی به وسیله اقدام‌هایی نظیر جلوگیری از خام‌فروشی و صادرات مواد خام، جبران خسارت‌های ناشی از این رویه‌های غلط و فراهم نمودن بستری برای ایجاد ارزش افزوده بر روی مواد اولیه و خام در داخل کشور (مانند مواد معدنی) و صادرات محصول نهایی است.
محدودیت در فعالیت بانک ها با وجود قوانین متضاد در نهادهای ناظر
گلایه ها از فشار بالا بر نظام بانکی:

محدودیت در فعالیت بانک ها با وجود قوانین متضاد در نهادهای ناظر

دوازدهمین نشست تخصصی میز صنعت «فلزات اساسی» با حضور معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و همچنین فعالان این حوزه به میزبانی سازمان بورس و اوراق بهادار در هفته گذشته( یک اسفندماه 1401) برگزار گردید.در این نشست مدیران ارشد نظام بانکی به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و برخی از این گلایه مندی ها و موارد بیان شده، مورد توجه نظام سیاستگذار در سازمان بورس و بانک مرکزی قرار گرفته است. نظر به اهمیت موضوع در متن حاضر، اقدام به انعکاس پاره ای از چالش های مطرح شده در این نشست گردیده است.
روش ثبت نام پیش‌فروش ایران خودرو از بانک پاسارگاد
بانک حامی ایرانیان؛

روش ثبت نام پیش‌فروش ایران خودرو از بانک پاسارگاد

به اطلاع کلیه مشتریان گرامی می‌رساند، امکان وکالتی‌نمودن حساب‌های «بانک پاسارگاد» به‌منظور ثبت‌نام در پیش فروش محصولات ایران خودرو (متقاضیان عادی) از طریق قرعه‌کشی ویژۀ دهه مبارک فجر به صورت غیرحضوری فراهم گردیده است.
فراهم شدن امکان ارائه خدمت غیر حضوری حساب‌های وکالتی به «شرکت‌های سایپا و پارس خودرو» در بانک پاسارگاد
خرید خودرو از طریق پاسارگاد؛

فراهم شدن امکان ارائه خدمت غیر حضوری حساب‌های وکالتی به «شرکت‌های سایپا و پارس خودرو» در بانک پاسارگاد

حتما داخل سایت سایپا ،ایران خودرو و پارس خودرو با شرط داشتن «حساب وکالتی» برای خرید خودرو برخورده‌اید. تا پیش از این برای خرید ماشین تنها کافی بود یک شماره شبا به ایران خودرو یا سایپا اعلام کنید. بعد هم پول خرید ماشین را از همان شماره شبا بانکی پرداخت می‌کردید و تمام. گرفتن شماره شبا هم با ورود به سایت رده و تبدیل شبا طی چند ثانیه امکانپذیر بود. اما در حال حاضر برای خرید خودرو در شرکت سایپا، ایران خودرو و پارس خودرو باید حساب وکالتی داشته باشید. حساب بانکی متفاوتی که بانک پاسارگاد با سهولت بسیار زیاد امکان افتتاح و ایجاد ان را برای مشتریان خود تدارک دیده است.
از شایعه حمله سایبری به پاسارگاد تا انتقال پول دکتر ظریف به چین؟!
کاهدان با کدام ک نوشته می شود؛

از شایعه حمله سایبری به پاسارگاد تا انتقال پول دکتر ظریف به چین؟!

ورود دشمن به حوزه جنگ ترکیبی، هوشمندی همه جانبه سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، مدیریتی و غیره را در کنار هوشمندی و توانمندی های نظامی، طلب می کند. دشمن در جنگ ترکیبی به سراغ دو کانون اصلی یعنی پایه های قوی نهادی و حوزه های عمومی می رود. اولی را برای تخریب می زند و دومی را برای ایجاد انحراف، هدف قرار می دهد. در ناآرامی های اخیر هم ، شاهد شایعه سازی هایی چند در خصوص بانک پاسارگاد هستیم.شایعاتی از جنس حمله سایبری تا خروج پول توسط محمدجواد ظریف به خارج از کشور. تشریح موضوع از سه منظر قدرت مدیریتی بانک پاسارگاد، توانمندی سایبری و حضور قوی برای فعالیت در حوزه بانکداری الکترونیک و از همه مهمتر، امانتداری و حرفه ای بودن مجموعه پاسارگاد، خنثی کننده این شایعات و تبدیل تهدید بنوعی فرصت برای خدمات رسانی بهتر است.
تفاوت بنگاهداری با بنگاه سازی در بانکداری اسلامی
ارتقا اثرگذاری بانک ها در توسعه؛

تفاوت بنگاهداری با بنگاه سازی در بانکداری اسلامی

در مصاحبه بین نود اقتصادی با مدیرعامل بانک پاسارگاد شاهد استفاده دکتر مجید قاسمی از اصلاح بنگاه سازی بجای بنگاه داری در بانکداری اسلامی بوده ایم. سوال این است که معنای واقعی بنگاه سازی چیست؟ شاخص‌های آن کدامند و چگونه می‌توان نظام بانکی کشور را ترغیب به حرکت در این مسیر نمود.
با فروتنی می‌گوید بنگاه دار نیستیم، بنگاه سازیم، درود خدا به همت و غیرت آبادگران ایران اسلامی
حاشیه های مصاحبه دکتر قاسمی با نود اقتصادی؛

با فروتنی می‌گوید بنگاه دار نیستیم، بنگاه سازیم، درود خدا به همت و غیرت آبادگران ایران اسلامی

برخی از رسانه‌ها را واقعا نمی‌دانیم چه بنامیم. رسانه هر ماموریت و جهت گیری که داشته باشد، خطوط قرمزی بنام منافع ملی، دوری از سلیقه گرایی‌ها و کاهش بی انصافی‌ها دارد. خبرنگار نود اقتصادی از مدیرعامل بانک پاسارگاد در خصوص بنگاهداری بانک می‌پرسد. مدیرعامل به هوشمندی می‌داند که تکرار حاشیه‌ها مطرح بوده و قصد مصاحبه ندارد، اما احترام می‌گذارد و به فروتنی می‌گوید بنگاهدار نیستیم و بنگاه سازیم. برای ادله اثباتی خود به آمار اشتغال و وضعیت مالکیت جمعی بنگاه‌ها اشاره می‌کند و به نقش بی بدلیل این نوع بنگاه‌ها در توسعه ملی و حتی منطقه‌ای (نظیر میدکو) می‌پردازد. با وجود تمامی حاشیه سازی‌های گذشته بعضی ها، احترام را مضاعف نموده و دعوت به پرسشگری و پاسخگویی و شفاف سازی می‌کند. اما کج سلیقگی‌ها و بدرفتاری‌ها تمامی ندارد. قضاوت را به افکار عمومی می‌سپاریم و می‌پرسیم که آیا انصاف است که بجای سپاسگزاری و ممنون بودن، تضعیف گر باشیم؟ آیا کشور، مدعی العموم برای برخورد با این سو رفتار‌های برخی از شهروندان ندارد؟ بر همت و غیرت سازنده آقای مدیرعامل و دیگر مدیران فعال و آبادگر کشورمان درود می‌فرستیم و آرزومندیم که خداوند چنین صبر عظیم، خویشتن داری و مردم دوستی را به ما نیز عطا نماید.
حاشیه سازی‌های مکرر زاهدی برای پروژه پتروشیمی بانک هزاره سوم در کرمان
بازپس گرفتن پروژه از پاسارگاد چه منفعتی دارد؟

حاشیه سازی‌های مکرر زاهدی برای پروژه پتروشیمی بانک هزاره سوم در کرمان

در حالی که سرمایه گذاری بالای صنعتی بانک پاسارگاد در استان کرمان از نظر هیچ مدیر ملی و استانی به دور نمانده است، شنیده می‌شود که محمد مهدی زاهدی نماینده محترم کرمان، به اشکال مستقیم و غیر مستقیم، این بانک را تهدید به باز پس گرفتن پروژه پتروشیمی می‌کند. زاهدی مدعی است که این پروژه چندین سال است که پیشرفت قابل توجهی نداشته است. برخی از منتقدین با طرح چند سوال از زاهدی پرسیده اند که مثلا بازپس گرفتن این پروژه از پاسارگاد چه نفعی به حال کرمان و مردم کرمان دارد؟ آیا شما بعنوان نماینده مجلس توان جذب سرمایه گذار دارید؟ چرا بجای رفع موانع و کاهش مشکلات پیش روی این بانک در پروژه پتروشیمی استان کرمان، بر سردرگمی‌ها و پیچیده کردن کلاف مشکلات می‌افزایید؟
علی دبیر چکار کرده که بانک پا پس کشیده!
مشکل شخصی یا مشکل مدیریتی؟!

علی دبیر چکار کرده که بانک پا پس کشیده!

علی دبیر رئیس فدراسیون کشتی در برنامه تلویزیونی از مقام معظم رهبری مساعدت طلبی می‌کند و مدعی شده که یک بانک خصوصی ساختمان کشتی را نمی‌دهد آنهم بخاطر مخالفت با علی دبیر! بعنوان رسانه از ایشان می‌پرسیم که چه رفتاری از شما سر زده که بانک خصوصی با شما این گونه برخورد می‌کند؟ آیا آن بانک خصوصی نیاز به ساختمان کشتی و گرو کشی آن دارد؟ چرا قبلا و در سال‌های ماضی حداکثر همکاری را با کشتی کشور بخرج داد؟ حتی از شما هم دعوت چندباره به حل برخی از سو تفاهم‌ها نمود. آیا این شما نبودید که با طناب پوسیده آقای سلطانی فر به چاه رفتید و حتی ادعای تغییر اسپانسری کردید و به دامن بانک خصوصی دیگر لغزیدید؟ برای مردم از واقعیت‌ها بگوئید از آژان کشی ها و داد و هوارها روی کارگران بگوئید. لطفا. برای مردم توضیح دهید که همان بانک خصوصی چقدر سالیانه به کشتی کشور کمک بلاعوض در قالب مسئولیت اجتماعی می‌کرد و بعد از رفتار‌های شما و ادعاهایتان، چقدر به کشتی کمک شد؟ مشکل ، فریب خوردن شما بواسطه در باغ سبز برخی از مدیران ورزش کشور بود جناب دبیر، نه مشکل شخصی بانک خصوصی با شما.
نگاهی به هفت اثر پاییزی در گنجینه موزه بانک پاسارگاد
در پاییز هزار رنگ؛

نگاهی به هفت اثر پاییزی در گنجینه موزه بانک پاسارگاد

در گنجینه موزه بانک پاسارگاد از میان ده‌ها اثر که ممکن است مخاطب را به حال و هوای پاییز نزدیک کند، آثاری از فریده لاشایی، جلال شباهنگی، رضا درخشانی، گارنیک درهاکوپیان و همایون سلیمی روی دیوار گالری موزه به تماشاست که ممکن است برخی را به فصل برگ ریزان ارجاع دهد. آثاری که در حال و هوایی پائیزی، حرف‌های زیادی برای گفتن با بازدید کنندگان داشته و توامان کننده سلیقه و هنر با یکدیگر است.
کلیپ دابسمش سرود شکوه جاودانه بانک پاسارگاد
با حضور شرکت کنندگان؛

کلیپ دابسمش سرود شکوه جاودانه بانک پاسارگاد

بانک پاسارگاد در تاریخ ۱تیرماه۱۴۰۰ مقارن با ولادت با سعادت حضرت امام رضا (ع)، ضمن رونمایی از سرود سازمانی جدید خود با نام «شکوه جاودانه» با صدای سالار عقیلی و ترانه‌سرایی و آهنگسازی محمدمهدی باطنی، طی فراخوانی در قالب مسابقه اینستاگرامی، از علاقه‌مندان جهت ارسال دابسمش سرود به منظور ساخت کلیپی به‌یادگار با حضور شرکت‌کنندگان دعوت کرد. بانک پاسارگاد ضمن تشکر از استقبال پرشور همهٔ عزیزان شرکت‌کننده، کلیپی از دابسمش های ارسال شده را منتشر نموده است که شما را به تماشای آن دعوت می کنیم.
سه عامل مهم تاثیرگذار بر رشد صنعت بیمه
مدیر بیمه‌های آتش سوزی شرکت بیمه پاسارگاد تشریح نمود؛

سه عامل مهم تاثیرگذار بر رشد صنعت بیمه

مصطفی رجب بلوکات، مدیر بیمه‌های آتش سوزی شرکت بیمه پاسارگاد اظهار داشت: یکی از مشکلات صدور بیمه‌نامه آتش‌سوزی، سخت بودن صدور آن برای نمایندگان است، زیرا اگر کلمات جابه‌جا شوند مشکلاتی در هنگام خسارت به وجود می‌آورد.
پاسارگاد و ارتقای دانش عمومی از قانون جدید چک
راهنمای قوانین جدید چک؛

پاسارگاد و ارتقای دانش عمومی از قانون جدید چک

اقدامات بانک پاسارگاد در جهت ارتقای دانش عمومی هم‌وطنان از قانون جدید چک تشریح شد. بانک پاسارگاد که همواره بانکی پیشرو در جهت ارتقای دانش عمومیِ هم‌وطنان گرامی نسبت به قوانین جدید چک و ارائه خدمات شایسته، است که به تهیه کتابچه راهنما با این مضمون اقدام کرده است.
درآمد ۲ تا ۵ میلیونی فقط از طریق کارت بانکی!
هوشیار باشید!

درآمد ۲ تا ۵ میلیونی فقط از طریق کارت بانکی!

بانک پاسارگاد پیرو وظایف اجتماعی خود در کلیپی هشدارآمیز، اقدام به اطلاع رسانی راجع به کلاهبرداری افراد سودجو از طریق اجاره کارت بانکی نموده است.فعالیتی که علی الظاهر می تواند برای بعضی ها منبع درآمدی بی دردسر تصور شود،بستری را فراهم می سازد که از طریق آن کلاهبرداران از این کارت ها، در اعمال مجرمانه استفاده می کنند اما مسئله این است که قانون به سراغ صاحب‌حساب می‌آید و در واقع اجاره‌دهندۀ کارت بانکی به‌عنوان مجرم شناخته‌ می شود. پس باید هوشیار بود.
علی سلیمانی رییس هیئت مدیره بانک پاسارگاد درگذشت
با کمال تاسف؛

علی سلیمانی رییس هیئت مدیره بانک پاسارگاد درگذشت

در پی درگذشت علی سلیمانی شایسته، رییس فقید هیات مدیره بانک پاسارگاد و مدیرعامل اسبق بانک پارسیان بر اثر بیماری کرونا، اعضای هیات مدیره و هیات عامل بانک پاسارگاد، این ضایعه را تسلیت گفتند. همچنین پیام های تسلیت عدیده ای از سوی مدیران عامل سایر بانک ها، در این خصوص صادر شده است.
از دبیر بخواهید درباره ماجرای ساخت حسینیه با پول شهرداری توضیح دهد
پاسارگاد ساکت نمی نشیند؛

از دبیر بخواهید درباره ماجرای ساخت حسینیه با پول شهرداری توضیح دهد

گویا دبیر از همان آغاز ریاستش هیچ کاری به جز حمله به بانک پاسارگاد نداشته است. این در حالی است که بانک مذکور در زمان تنگدستی کشتی به کمک این ورزش آمد و آن را سرپا نگه داشت. گواه این موضوع هم اظهارات پرشمار پیشکسوتان کشتی و مسئولان پیشین فدراسیون است. آنچه مسلم است اینکه بعید است که بانک پاسارگاد با ادامه این ادعا‌ها به سکوت فعلی ادامه دهد و چه بسا با ادامه این ادعا‌ها و فرافکنی‌های دبیر، باید منتظر واکنش اسپانسر سابق فدراسیون کشتی باشیم.دبیر به جای این همه اتهام زنی به سایرین، بد نیست به ابهامات عمدتا مالی چه در زمان حضورش در شورا و چه در فدراسیون پاسخ دهد.
نظرات و گلایه ها