رمزگشایی همتی از شوک ریزشی آژانس به نرخ دلار
با این شرط، ریزش قیمت‌ها ادامه پیدا می‌کند؛

رمزگشایی همتی از شوک ریزشی آژانس به نرخ دلار

عبدالناصر همتی رییس اسبق بانک مرکزی در واکنش به کاهش قیمت دلار عنوان کرد: تفاهم با آژانس، شوک لازم را به قیمت دلار وارد کرد، اما آنچه نزول قیمت دلار را تسهیل کرد، تجدیدنظر بانک مرکزی در برخی از سیاست‌های اشتباه ارزی بود.
آقای سخنگوی دولت، درباره التهابات ارزی یا نمی‌فهمی یا خودت را به تجاهل می‌زنی؟ استعفا بده برادر
شما چکاره ای پس؟!

آقای سخنگوی دولت، درباره التهابات ارزی یا نمی‌فهمی یا خودت را به تجاهل می‌زنی؟ استعفا بده برادر

علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت با اعتماد به نفس کامل و بدون اینکه اندکی انگشت اشاره را به سمت دولت و مدیران کشور بگیرد، در رابطه با نابسامانی بازار ارز در کشور گفت: بعد از اینکه دشمن ملت ایران در پیش برد طرح‌های خود در کف خیابان و اغتشاشات دچار ناکامی شد و مردم از هجمه همه جانبه دشمن استقبال نکردند، تمرکز را در حوزه اقتصادی و ارز گذاشت. برخی از التهابات در خارج از کشور هدایت می‌شود و عوامل خارج نشین آن را هدایت می‌کنند و این قبیل مسائل قابلیت پیگیری حقوقی دارند.! سوال اینجاست که آقای سخنگوی دولت تابحال در این مدت که پست و مقام گرفته ای، مسئولیت چیزی را هم به گردن گرفته ای؟ تعهد به انجام وظایفت داری؟ بقرآن قسم که اگر اندکی وجدان داشته باشید حداقل عذرخواهی می کنید بابت بی کفایتی هایتان و اگر بیشتر وجدان درد بگیرید استعفا می دهید .نه اینکه برای اینکه هیچ اتفاقی را گردن نگیرید به عبارت دشمن و خارج از کشور پناه ببرید. کاش شایسته سالاری در کشور حاکم شود تا ببینید که می شود کشور را به درستی اداره کرد با مشکلات کمتر و بدون افراد بی لیاقت که هیچ گونه تخصص و تجربه ای ندارند و فقط از بیت المال حقوق می گیرند و آخر هم مردم و دشمن را مقصر می کنند. آقای سخنگو ما می دانیم دشمن داریم می دانیم تحریم هستیم اما شما و تمام مدیران دیگر دولت هم می دانستند و با تمام این شرایط شما و امثال شما مسئولیت پذیرفتید پس حاشیه نروید و جنجال توهم توطئه درباره بدیهی ترین مسائل که حتی فرزندان 12ساله کشور هم درک می کنند نداشته باشید و از دو راه عذرخواهی به خاطر ناتوانی و مستهلک کردن حقوق بیت المال یا استعفا یکی را انتخاب کنید و با یک خداحافظی همه را خوشحال کنید. لازم به ذکر است که آقای رئیسی گفته بودند برای مسائل اقتصادی کشور اقتصاددانان را به صف می کنند. که اگر چنین می شد شاید با این مسائل دست و پنجه نرم نمی کردیم.
ضرورت همراه داشتن حواله ارزی جهت دریافت ارز در فرودگاه
دستور العمل تحویل ارز در فرودگاه:

ضرورت همراه داشتن حواله ارزی جهت دریافت ارز در فرودگاه

روابط عمومی بانک ملی ایران اعلام نمود، مشتریان و متقاضیان واجد شرایط دریافت ارز مسافری که قصد سفر به خارج از کشور را در سال 1401 و نوروز 1402 دارند، برای اخذ حواله ارزی خود می بایست به صورت حضوری به شعب ارزی بانک‌ ملی مراجعه کنند. دریافت ارز توسط مشتریان در باجه‌های ارزی بانک (پس از باجه کنترل گذرنامه) مستقر در فرودگاه های بین المللی منوط به دریافت حواله ارزی پیش از مراجعه به باجه های مذکور بوده و بدون وجود حواله فیزیکیف امکان تحویل ارز وجود ندارد.
اظهارات مسئولان دولتی درباره وضعیت دلار و سکه پذیرفتنی نیست
گوی دلار در میدان دولت:

اظهارات مسئولان دولتی درباره وضعیت دلار و سکه پذیرفتنی نیست

روزنامه جوان نوشت در یادداشتی با انتقاد از وضعیت بازار ارز و طلا در کشور و روند افسار گسیخته رو به صعود قیمت در این بازارها نوشت: «عملکرد کل وزارتخانه‌ها و نهاد‌های اقتصادی دولت نیز به همین‌ترتیب غیرقابل پذیرش است.»به نظر می‌رسد مدیریت اقتصاد صرفاً به سازوکار تکنیکی وابسته نیست بلکه عوامل رفتاری نیز نقش اساسی دارد، بنابراین دولت باید بیشتر و صادقانه با مردم سخن بگوید و باورپذیری تصمیماتی را که می‌گیرد، ارتقا دهد تا افکار عمومی همراهی کند، البته انتظار باورپذیری صحبت‌های فلان سخنگوی فاسد یک وزارتخانه اقتصادی عریض و طویل که پرونده رشوه ۲ میلیارد تومانی‌اش از یکی مسئولان سابق باز است یا روزگاری با رشوه گرفتن برنامه اجرا می‌کرد، خلاف عقلانیت است و باید شر این گونه عارضه‌های عفونی را از دامن دولت پاک کرد.
اهمیت به روزرسانی و همگامی با تغییرات در فضای کسب و کار‌های ارزی
با حضور مسئولان و مدیران زیربط:

اهمیت به روزرسانی و همگامی با تغییرات در فضای کسب و کار‌های ارزی

جلسه کمیته مضمون توسعه حوزه بین الملل و خدمات تجارت خارجی با هدف پایش راهکار‌های ذیل مضمون یادشده، در محل اداره کل تحقیقات و مدیریت استراتژیک برگزار شد. در این جلسه بر اهمیت همگامی با تغییرات فضای کسب و کار ارزی و به روزرسانی و انجام به موقع پروژه‌ها، تسریع در اجرای پروژه‌های ارزی بخصوص مواردی که بر رفع چالش‌های شعب منجر می‌شود و اهمیت و توجه به مناطق مرزی و مبادی ورود ارز جهت رفع نیاز‌های کشور تاکید شد. همچنین مدیران پروژه‌ها به تشریح وضعیت پیشبرد راهکار‌ها و چالش‌های اجرایی آن‌ها پرداختند.
۵