اگر بلیت هواپیما گران نشود، عده‌ای ‌اتوبوس‌سوار، هواپیماسوار می‌شوند!
توهین رئیس انجمن شرکت‌های هواپیمایی به مردم، دادستان کجاست؟

اگر بلیت هواپیما گران نشود، عده‌ای ‌اتوبوس‌سوار، هواپیماسوار می‌شوند!

موسوی⁩ رئیس انجمن شرکت‌های هواپیمایی در گفتگوی ویژه خبری بیان کرد که ‏قیمت بلیط هواپیما⁩ ارزان است و باید گران شود، جذابیتی که صنعت هواپیمایی برای مردم دارد این است که خیلی سریع‌تر می‌رسند. الان با فشار غیرقانونی به قیمت خیلی از مردمی که تا الان با ماشین، قطار و اتوبوس مسافرت می‌کردند را به سمت هواپیما آورده‌ایم. یعنی تقاضای کاذب برای صنعت ایجاد کرده‌ایم! مدیرکل دفتر بازرسی وزارت راه در واکنش به اظهارات موسوی بیان داشت که، در مقابل تفکری که می‌گوید اتوبوس‌سوار و قطار‌سوار نباید سوار هواپیما شود، ایستاده‌ایم. موسوی اواخر تیرماه سال ٩٢ هم قیمت بلیت هواپیما را با چلوکباب مقایسه کرده و گفته بود: وقتی قیمت یک پرس چلوکباب در برخی نقاط تهران ۶٠ تا ۶۵ هزار تومان است، قطعا بلیت ١٠٠ هزار تومانی هواپیما هنوز جذابیت دارد.
قیمت 600 تومانی سوخت جت در ایران(22 برابر کمتر از قیمت صادراتی) و یارانه ۱.۲ میلیارد دلاری به ایرلاین های ایرانی همیشه ناراضی
سوخت یارانه ای هواپیما؛

قیمت 600 تومانی سوخت جت در ایران(22 برابر کمتر از قیمت صادراتی) و یارانه ۱.۲ میلیارد دلاری به ایرلاین های ایرانی همیشه ناراضی

سوخت جت به قیمتی لیتری 600 تومان تحویل ایرلاین های ایرانی می شود(در دنیا بطور متوسط یک سوم قیمت هر پرواز، قیمت سوخت است و دو قسمت بعدی شامل نیروی انسانی و هزینه ناوگان و فرودگاه می باشد).این سوخت با میانگین قیمت لیتری ۱۳,۴۰۰ تومان قیمت‌گذاری و صادر می‌شود.به طور میانگین روزانه حدود ۴ الی ۴.۵ میلیون لیتر سوخت جت در هواپیماهای مسافری ایرانی مصرف می‌شود(بهره وری بسیار پائین) که معادل سالانه رقم ۱.۶۵ میلیارد لیتر است.در نتیجه طبق محاسبات سالانه رقمی معادل ۲۰ هزار میلیارد تومان(حدود ۱.۲ میلیارد دلار) یارانه به هواپیماهای ایرانی اختصاص می یابد . ایرلاینی که سوخت را مفت می خرد ، به خلبان شایسته دریافت حقوق بالغ بر 10 هزار دلاری ، حدود 1500 دلار حقوق می دهد و نیروی انسانی استخدام شده در حد مفت دارد، هواپیماهای دست چندم استفاده می کند، ادعای فلان پاره کن پائین بودن قیمت بلیط پروازی را می نماید. جمع کن کاسه و کوزه این الوات بازی و انحصار رو .
خانواده‌های محروم تحمل فشار بیشتر را ندارند
روزنامه تعادل:

خانواده‌های محروم تحمل فشار بیشتر را ندارند

روزنامه تعادل نوشت: خانواده‌های محروم ایرانی هر سال حجم بیشتری از کالاها را از سبد مصرفی خود حذف کرده‌اند؛ این خانواده‌ها دیگر تحمل فشار بیشتری را ندارند و نمی‌توانند کالاهای دیگری را از سفره‌های‌شان حذف کنند. بنابراین باید فشار اقتصادی را مستقیما تحمل کنند.
پرواز قیمت میوه؛ میوه‌های تابستانی رکوردار گرانی
سیاست قیمت گذاری میوه؛

پرواز قیمت میوه؛ میوه‌های تابستانی رکوردار گرانی

منطق قیمت گذاری میوه و تره بار گویا با واقعیت‌های جامعه تطابق ندارد. اگر میوه فروش آزاد بود، می‌گفتیم که هزینه اجاره بالای جا و مکان می‌دهد، غرف شهرداری چی؟ کارگران بعضا بدون بیمه و شبخواب در غرفه یا محل اسکان تدارک دیده شده در میدان، فروش میوه‌های عموما درجه دو، اجحاف در حق شهروند با انداختن میوه و سبزی زده دار با اسم رمز همین مانده و غیره، سورت کردن و درجه بندی چندباره میوه‌ها و فروش میوه‌هایی با طول عمر نگهداری بسیار پائین و ...، تنها بخشی از گلایه‌های قابل طرح از وضعیت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران است. در خصوص موز هشدار دادیم و خوشحالیم که مورد توجه قرار گرفت و قیمت‌ها بدون افشاگری‌ها، کاهش یافت. درباره میدان میوه و تره بار و شیوه قیمتگذاری هشدار می‌دهیم. سرخط، مافیای واگذاری غرفه و خروج مجدد میوه و سبزی دستچین و سورت شده از میدان. ۱۵ روز کار، زمان اختصاص یافته برای دوستان جهت تعدیل قیمت ها. بعد از این مدت، اولین افشاگری درباره پشت پرده واگذاری غرفه‌ها خواهد بود. بسم الله اگر باور ندارید.
با موافقت نمایندگان مجلس؛

تصویب وام ودیعه ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن در تهران برای سال ۱۴۰۲

نمایندگان مجلس در جریان رسیدگی به ماده ۱۱ طرح دو فوریتی ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها، با افزایش وام ودیعه مسکن در سال اول اجرای این قانون در تهران به ۲۰۰ میلیون تومان موافقت کردند.سقف تسهیلات ودیعه مسکن در سال اول اجرای این قانون در تهران ۲۰۰، مراکز استان‌ها ۱۵۰ و سایر شهر‌ها ۱۰۰ میلیون تومان است. در سال‌های بعد نیز سقف تسهیلات ودیعه مسکن نیز متناسب با نرخ تورم نقطه به نقطه اعلامی بانک مرکزی افزایش می‌یابد.
با بدترین نوع فقر مواجهیم
عباس عبدی:

با بدترین نوع فقر مواجهیم

عباس عبدی نوشت: ما با بدترین نوع فقر مواجهیم. این فقر یک ویژگی مهم دیگری هم دارد و آن وضعیت تشدیدکنندگی آن است. به عبارت دیگر خانوار‌ها برای زنده ماندن دست به اقداماتی می‌زنند که آنان را فقیرتر می‌کند. تحصیل، آموزش، بهداشت و سایر امور رفع‌کننده فقر را از سبد مصرفی خانوار حذف می‌کنند در نتیجه در آینده فقر را تشدید می‌کنند.در سطح جامعه نیز نیرو‌های نخبه و تحصیلکرده و کارآمد اقدام به مهاجرت می‌کنند و بزرگ‌ترین سرمایه کشور که سرمایه انسانی است خارج می‌شود و این نیز فقر را در سطح کلان تشدید می‌کند و جامعه را وارد چرخه فقر می‌کند.
واقعیت ماجرای افزایش ۴هزار تومانی قبض آب چه بود؟ هزینه افزایش جمعیت از جیب چه کسانی پرداخت می‌شود؟
جریمه مشترکین پرمصرف؛

واقعیت ماجرای افزایش ۴هزار تومانی قبض آب چه بود؟ هزینه افزایش جمعیت از جیب چه کسانی پرداخت می‌شود؟

برخی از شهروندان از درج مبلغی در قبوض آب خود با عنوان «جوانی جمعیت» خبر دادند. پس از بررسی‌ها و پیگیری‌های انجام شده مشخص شد که این مبلغ که صرفا در قبوض مشترکان پرمصرف اعمال شده بر اساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است.
عضو مجمع تشخیص: ۱۹.۷ میلیون ایرانی از امکانات اولیه زندگی محروم هستند
شهرسازی اسلامی شعار یا واقعیت؟

عضو مجمع تشخیص: ۱۹.۷ میلیون ایرانی از امکانات اولیه زندگی محروم هستند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه خیلی‌ها برای از بین بردن ضعف‌ها سعی در پاک کردن صورت مساله دارند، افزود: نمی‌توان با دیوار کشیدن بین اصفهان و برخی از محلات مشکلات را از بین برد. وی با بیان اینکه دوهزار و ۲۰ محله و ۱۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت در سراسر ایران وجود دارد که از امکانات اولیه زندگی مانند مسکن، اشتغال، تحصیلات تا ۱۲ سال، سلامت، خوراک و پوشاک محروم هستند، ابراز داشت: در این شرایط چطور می‌توان گفت مسلمانانی وجود دارند که شهرسازی اسلامی را در دستور کار دارند.
۴