عضو مجمع تشخیص: ۱۹.۷ میلیون ایرانی از امکانات اولیه زندگی محروم هستند
شهرسازی اسلامی شعار یا واقعیت؟

عضو مجمع تشخیص: ۱۹.۷ میلیون ایرانی از امکانات اولیه زندگی محروم هستند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه خیلی‌ها برای از بین بردن ضعف‌ها سعی در پاک کردن صورت مساله دارند، افزود: نمی‌توان با دیوار کشیدن بین اصفهان و برخی از محلات مشکلات را از بین برد. وی با بیان اینکه دوهزار و ۲۰ محله و ۱۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت در سراسر ایران وجود دارد که از امکانات اولیه زندگی مانند مسکن، اشتغال، تحصیلات تا ۱۲ سال، سلامت، خوراک و پوشاک محروم هستند، ابراز داشت: در این شرایط چطور می‌توان گفت مسلمانانی وجود دارند که شهرسازی اسلامی را در دستور کار دارند.
کیفیت اینترنت در مایه جلبک،سرعت در حد لاکپشت و قیمت با دلار آمریکا؟
مشکلات اینترنت ایران؛

کیفیت اینترنت در مایه جلبک،سرعت در حد لاکپشت و قیمت با دلار آمریکا؟

واقعا ما را چه شده است که اینگونه می بینیم و اینگونه تصمیم می گیریم و عمل می کنیم؟ اینترنت کشور با هر توجیهی به قهرا رفته و ادعاهای بعضی از مسئولان هم نمی گوییم چه چیزهایی را پاره می کند و بعد قصد افزایش قیمت هم وجود دارد. فقط یک کلام ، لطفا هیچ خجالت نکشید، تاریخ درخصوص مدیریت بعضی ها خوب قاضی خواهد بود.تاریخ برای بعضی از مدیران اجرایی آبرو نخواهد گذاشت. این یک سنت غیرقابل شک است.
تعرفه ۱۵۰ تومانی، یک دقیقه مکالمه تصویری توسط سیم کارت‌های دائمی
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات اعلام کرد:

تعرفه ۱۵۰ تومانی، یک دقیقه مکالمه تصویری توسط سیم کارت‌های دائمی

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، سقف تعرفه یک دقیقه تماس تصویری برای سیم‌کار‌های دائمی و اعتباری را ۱۵۰۰ ریال (۱۵۰ تومان) تعیین و ابلاغ کرده است.گفتنی است پیش از این وزیر ارتباطات در این باره گفته بود درباره تماس تصویری، تعرفه‌اش در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب شده و به تصویب هیأت وزیران هم رسید و به اپراتور‌ها ابلاغ شده است.
روش‌های جایگزین مردم برای خرید محصولات پروتئینی
امنیت غذایی در خطر؛

روش‌های جایگزین مردم برای خرید محصولات پروتئینی

کاهش قدرت خرید مردم به ویژه در حوزه محصولات غذایی از یک‌سو آنان را به زیر خط فقر هدایت خواهد کرد و از سوی دیگر کیفیت پایین زندگی، کاهش روابط و درنهایت بروز انواع بیماری‌ها در جامعه را رقم خواهد زد. «حسین روزبهانی» دکترای روانشناسی معتقد است که افزایش قیمت‌ها و در نتیجه حذف اقلام خوراکی از سبد خانوار اثرات زیادی بر خانواده و رشد جسمی و روحی فرزندان خواهد گذاشت. او این موضوع را از دو جنبه مورد بررسی و نقد قرار می‌دهد و می‌گوید که نداشتن تغذیه سالم و ناتوانی خانواده در تهیه خوراک مغذی مانع رشد فرزندان خواهد شد و احتمالا ارتباط بین اعضای خانواده را نیز کمرنگ خواهد کرد. در سال‌های اخیر و به ویژه در این چند ماه فشار مشکلات اقتصادی باعث حذف یا کاهش برخی اقلام غذایی مهم در رژیم غذایی خانواده‌ها شده است، اتفاقی که باعث جایگزین کردن موادی با ارزش غذایی پایین‌تر در سبد خانوار می‌شود. از نظر روزبهانی این اتفاق چند آسیب به همراه دارد. «کاهش مصرف مواد غذایی مناسب و مغذی به هفته‌ای یکی، دو بار، مواد پروتئینی را از کودک دریغ می‌کند. در این شرایط نه تنها رشد جسمی که رشد روانی او نیز مختل خواهد شد و به‌طور ناخواسته الگوی غذایی و سبک زندگی ناسالم را یاد می‌گیرد. وقتی فرد از کودکی مواد غذایی مفید ازجمله گوشت، مرغ، ماهی، پسته، بادام و... را در سبد غذایی روزانه و هفتگی خود نداشته باشد، در بزرگسالی هم به مصرف این مواد غذایی توجه نخواهد کرد.
نرخ تورم مواد غذایی وارد مراحل خطرناک شده، بلای اقتصاد ما فساد است
محمود جامساز، اقتصاددان:

نرخ تورم مواد غذایی وارد مراحل خطرناک شده، بلای اقتصاد ما فساد است

محمود جامساز، اقتصاددان با بیان اینکه مقدار ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه صادرات بطور میانگین روزانه محل تردید است گفت: بیش برآورد درآمد‌های نفتی که به معنای وقوع کسری منابع ارزی است بر درآمد‌های ریالی نیز تأثیرگذار بوده و بر حجم کسر بودجه‌می افزاید و بدهی دولت به نظام بانکی کشور را افزایش میدهد که منجر به افزایش حجم نقدینگی و تورم خواهد شد.او گفت: علل متعددی را می‌توان در بروز و ظهور وضعیت اسفبار کنونی کشور بالقوه ثروتمند ما بر شمرد که مهمترین آن ساختار بی نظم اقتصاد دولتی سیاسی رانتی است. کشوری که رانت جایگزین قانون شود نتیجه اش فساد و تبعیض و تباهی است
اگر بنزین مخفیانه گران شود، با طرح سه فوریتی آن را لغو می‌کنیم
خط و نشان مجلس برای گرانی بنزین؛

اگر بنزین مخفیانه گران شود، با طرح سه فوریتی آن را لغو می‌کنیم

شهریار حیدری، عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: اگر تیم تصمیم‌گیرنده دولت بخواهد یواشکی تصمیمی بگیرد و قیمت بنزین را بالا ببرد و مجلس را در برابر عمل انجام شده قرار دهد، قطع به یقین مجلس با یک طرح سه فوریتی و ابزاری که در اختیار دارد می‌تواند هم قیمت را به قبل برگرداند و هم برخوردی قاطع در این زمینه با دولت داشته باشد.
آنالیز هزینه نانوایان سنگکی و تهدید به تعطیلی بدرد عمه بعضی ها می خورد، بساط مکاره این جماعت را جمع کنید لطفا
هرج و مرج صنف نانوایان؛

آنالیز هزینه نانوایان سنگکی و تهدید به تعطیلی بدرد عمه بعضی ها می خورد، بساط مکاره این جماعت را جمع کنید لطفا

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال در چند نوبت اقدام به تحلیل ریز هزینه نانوایی های سنگکی نموده و در خصوص زیاده خواهی این جماعت به کرات هشدار داده و می دهد. اما متاسفانه چندان مورد توجه مسئولان قرار نگرفته و توجه لازم به آن نشده است. ادله اثباتی ماجرا اینکه، اگر این حرفه سودآور نبود، از بچه 15 ساله تا پیرمرد 80 ساله، اینقدر اشتیاق کار نداشتند. نانوایی سنگکی تبدیل به معدن طلا برای صاحبان نانوایی شده است. با هزار تومان افزایش قیمت، ماهی 30 میلیون تومان سود کسب می کنند. از وزن چانه می دزدند. با آپشن دار کردن ، گران فروشی می کنند. کیفیت نان ها هم که همیشه جای سوال دارد. خاک بر سر دولتی که نتواند جلوی زیاده خواهی جماعتی بعضا حریص و گردنه گیر آور شده روی قوت غالب شهروندان را بگیرد. لطفا امنیت را برای ما معنا کنید. وقتی در نانوایی بشکل روزانه مجبور به نزاع هستیم، از کدام امنیت اقتصادی صحبت می شود. وزرای پرخاصیت جهادکشاورزی، اقتصاد و صمت کجا تشریف دارند؟ اتحادیه نانوایان همیشه غائب کجا هستند؟ چند نانوایی سنگکی متخلف می خواهید به شما نشان دهیم تا به کثافت بازی های این جماعت ایمان بیاورید؟
سخنان اخیر مسئولین بوی‌افزایش قیمت بنزین می‌دهد؟
باز هم نفس هایی که از جای گرم در می آید؛

سخنان اخیر مسئولین بوی‌افزایش قیمت بنزین می‌دهد؟

این روز‌ها صحبت‌های دو عضو حزب موتلفه را می‌توان سیگنالی برای افزایش قیمت بنزین در سال ۱۴۰۲ دانست. مثلا اسدالله بادامچیان می گوید: چرا بنزین را سه تومان بفروشیم، تا قاچاق کنند و مجبور شویم قاچاق بگیریم؟ و یا میرسلیم معتقد است:یکی از عوامل مؤثر بر کاهش تلفات جاده‌ای، بویژه در ‎نوروز، می‌توانست سهمیه بندی باشد.
اصطلاحی به نام یارانه پنهان در هیچ سند علمی وجود ندارد
روستائیان ایران در معرض نابرابری؛

اصطلاحی به نام یارانه پنهان در هیچ سند علمی وجود ندارد

«این غولی که در حال بلعیدن ما است، هزاران میلیارد رانت را به نام سود نصیب پالایشگاه می کند. در 6 ماهه اول سال 1401، پالایشگاه ها بدون افزایش یک لیتر تولید، به اندازه کل سال 1400 یعنی حدود 130 هزار میلیارد تومان سود خالص داشته اند لذا اگر این پالایشگاه ها واگذار نمی شدند، دولت کسری بودجه هم نمی داشت. در آبان 1397 محاسبات نرخ ارز بخش نفت از 4200 تومان به نرخ نیما تغییر کنند. در همان ماه نرخ تورم خوراکی ها 85 درصد شد. جالب است بدانیم طی 10 سال 1390 تا 1399 انرژی در کل دنیا ارزان شده است»
انتشار گزارش شاخص‌های عدالت اجتماعی سال ۱۴۰۰
براساس گزارش مرکز آمار:

انتشار گزارش شاخص‌های عدالت اجتماعی سال ۱۴۰۰

جدیدترین گزارش شاخص‌های عدالت اجتماعی ایران از سوی مرکز آمار منتشر شد. این گزارش بیانگر آخرین اطلاعات مرتبط با وضعیت عدالت اجتماعی در ایران تا پایان سال ۱۴۰۰ است که در هشت حوزه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، سلامت، زیرساختی، جنسیتی و بین نسلی تبیین و ارائه شده است.
۵