سر و سامان دادن به اقتصاد کشور 6 سال زمان می خواهد
کاهش درآمد سرانه کشور طی 9 سال اخیر؛

سر و سامان دادن به اقتصاد کشور 6 سال زمان می خواهد

در گزارشی که اخیرا مرکز پژوهش‌های مجلس تحت عنوان «تصویری از وضعیت اقتصادی کشور؛ چالش‌ها و راهکارها» تهیه کرده، آمده است: درآمد سرانه کشور از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۸ کاهشی ۳۴ درصدی داشته است. درواقع به‌رغم افزایش درآمد اسمی خانوار‌ها قدرت خرید هر فرد ایرانی نسبت به سال ۱۳۹۰ حدود یک سوم کاهش یافته است.
آینده اقتصاد ایران نامشخص است

تبعات کسری بودجه سال 99

در حالی که دولت نسبت به آینده تورم خوش‌بین است و از کنترل آن روی نرخ حدود ۲۱ درصد می‌گوید، اظهارات رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس و گزارش‌های این مرکز از افزایش تورم حکایت دارد.
راهکار‌های کاهش وابستگی به اقتصاد نفتی
رشد و توسعه اقتصادی؛

راهکار‌های کاهش وابستگی به اقتصاد نفتی

در واقع اگر بتوانیم وابستگی بودجه جاری را به نفت حذف کنیم، می‌توانیم در وهله اول برای هزینه‌کرد درآمد‌های نفتی، اهداف و اولویت‌های توسعه‌ای را جایگزین رتق‌وفتق امور جاری کنیم و در گام بعدی، برای تبدیل این منابع خدادادی به فرآورده‌ها و محصولاتی با ارزش افزوده چندبرابری برنامه‌ریزی و اقدام کنیم. با برداشتن این دو گام، شاهد افزایش درآمدزایی از منابع خدادادی نفت و گاز و صرف این درآمد‌ها در بخش‌های توسعه‌ای و مولد اقتصادی خواهیم بود که طی این مسیر، به رونق‌زایی مستمر و رفع مشکلات اقتصادی خواهد انجامید.
وضعیت اقتصاد کشور با شعار جهش تولید عوض می‌شود؟
تاثیر شعار امسال بر تولیدکنندگان

وضعیت اقتصاد کشور با شعار جهش تولید عوض می‌شود؟

جهش تولید اقدامی است که ضمن بهبود وضعیت اقتصادی کشور و کاهش آمار بیکاری می‌تواند وابستگی به واردات را ممکن کند، اما این امر نیازمند زیر ساخت‌هایی برای حمایت از تولید کنندگان است
تحریم فرصتی برای نفت‌زدایی از اقتصاد
افزایش کمی و کیفی تولید و صادرات راهکار شرایط امروز است

تحریم فرصتی برای نفت‌زدایی از اقتصاد

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه تحریم‌های نفتی و صفر شدن درآمد‌های نفتی می‌تواند به مثابه یک توفیق اجباری اقتصاد کشور را اصلاح کند، گفت: اگر نظام فکری حاکم توسعه محور و ساختار‌ها تولید محور شود، می‌توانیم به رهایی اقتصاد از نفت امیدوار شویم.
نقش نمایندگان مجلس در شعار‌های پی در پی اقتصادی چیست؟
بررسی موانع تحقق شعار سال؛

نقش نمایندگان مجلس در شعار‌های پی در پی اقتصادی چیست؟

جهش تولید یا جهش اقتصادی به زیر ساخت‌های اقتصادی کشور برمی‌گردد و در طول دهه‌های اخیر به خصوص دهه‌ای که مقام معظم رهبری بحث اقتصاد را مطرح کردند، این زیر ساخت‌ها شکل گرفته و تنها کافی است یک همت ملی پدیدار شود تا شاهد تولید انبوهی باشیم و فکر محاصره و تحریم اقتصادی را از ذهن دشمن بیرون کنیم؛ لذا اکنون نیاز به اقتصاد قوی و مستقلی است .
دهمین نامگذاری اقتصادی سال
نامگذاری سال 1399؛

دهمین نامگذاری اقتصادی سال

سال "جهش تولید"؛ این نامی است که رهبر انقلاب اسلامی در پیام نورورزی خود به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۹ برای سال جدید انتخاب کرده اند و برای دهمین بار است که به خصوص در سال های اخیر بر مساله اقتصاد از سوی مقام معظم رهبری در نامگذاری سال تاکید می شود.
«جهش تولید» چگونه محقق خواهد شد
گفتگو با آل‌اسحاق؛

«جهش تولید» چگونه محقق خواهد شد

وزیر اسبق بازرگانی با اشاره به نامگذاری سال ۹۹با عنوان «جهش تولید»، به بیان پیش‌شرط‌های تحقق هدف مقام معظم رهبری پرداخت و اقتصاد مقاومتی را نسخه‌ای تمام عیار برای پیشرفت اقتصاد ایران دانست.
۵