قدرت گرفتن تندروها بسیار خطرناک است+ به شورای نگهبان نقد دارم
سلیمی نمین:

قدرت گرفتن تندروها بسیار خطرناک است+ به شورای نگهبان نقد دارم

عباس چهره سیاسی اصولگرا می‌گوید: وقتی افراد افراطی مقداری در امور تأخیر بگذارند، طبیعتاً افراد وزین از درگیری با آنها اجتناب می‌کنند و طبیعتاً خودشان را کنار می‌کشند. سلیمی نمین با نگاه نقادانه نسبت به عملکرد شورای نگهبان ، ردصلاحیت مفسدین اقتصادی یا افرادی که دچار لغزش های اقتصادی شده اند را را ارجح بر ردصلاحیت افرادی می‌داند که به تعبیر سلیمی نمین گاهاً موضع‌گیری سیاسی اشتباهی داشته اند. سلیمی نمین معتقد است در حال حاضر بسیاری از تصمیم‌سازی‌ها در عرصه سیاست‌های کلان کشور معقول، سنجیده و بسیار مدبرانه است اما عناصر تندرو تلاش می‌کنند در آن سیاست‌ها ایجاد اختلال کنند. واقعیت امر این است که تندروهای اصولگرا و اصلاح‌طلب قادر به ایجاد اختلال و مانع هستند و می‌توانند سیاست‌های عاقلانه را دچار اختلال کنند. از این جهت تندروها بسیار مخاطره‌آمیز هستند.
پدرم در شورای نگهبان یک رای بیشتر ندارد و عناصر مرتبط با شورای نگهبان اگر با کاندیدایی موافق نباشند برای او پرونده‌سازی می‌کنند؟!
ادعاهای علی جنتی از تبرئه پدر تا ادعای پرونده سازی :

پدرم در شورای نگهبان یک رای بیشتر ندارد و عناصر مرتبط با شورای نگهبان اگر با کاندیدایی موافق نباشند برای او پرونده‌سازی می‌کنند؟!

علی جنتی، عضو کابینه دولت یازدهم بعد از ردصلاحیت حسن روحانی در انتقاد به عملکرد شورای نگهبان، وارد میدان شده و مواردی را مطرح می کند که از قابلیت راستی آزمایی از یکطرف و پیگیری حقوقی از طرف دیگر برخوردار است. پدر را بدلیل تک رای بودن تبرئه می کند و آستین نقد را بالا می زند. می گوید عمیقاً اعتقاد دارم که شورای نگهبان و گرو‍‌ه‌های همسو با آن، عمدتا براساس دیدگاه‌های خاص سیاسی خود عمل می کنند. در دوره‌های مختلفی که من شاهد انتخابات مجلس خبرگان رهبری بوده‌ام، فقهای شورای نگهبان می‌دانند چه کسانی می‌توانند وارد مجلس خبرگان شوند و چه کسانی نباید وارد شوند. به برخی کاندیداها گفته اند در فلان استان تایید صلاحیت می شوید در فلان استان تایید صلاحیت نمی شوید. عناصر مرتبط با شورای نگهبان اگر با کاندیدایی موافق نباشند برای او پرونده‌سازی می‌کنند.
تعداد داوطلبان انتخابات مجلس به ۱۲ هزار و ۷۱۱ نفر رسید+ احتمال افزایش تایید صلاحیت‌ها
سخنگوی ستاد انتخابات کشور:

تعداد داوطلبان انتخابات مجلس به ۱۲ هزار و ۷۱۱ نفر رسید+ احتمال افزایش تایید صلاحیت‌ها

محسن اسلامی گفت: تا امروز ۱۲ هزار و ۷۱۱ نفر داوطلب رسمی انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی هستند. برخی از تحلیل گران، علت تائید صلاحیت گسترده را در افزایش مشارکت جستجو نموده و بیان می‌دارند که اگر هر نامزد توان جذب هزار رای را داشته باشد، با مشارکت ۱۳ میلیون نفری (حدودا مشارکت ۲۵ درصدی در کف) مواجه خواهیم بود. گروهی دیگر نیز، تاکید بر افزایش اداره مشارکتی جامعه و فضای باز سیاسی دارند.
اسامی «داوطلبان تاییدصلاحیت‌شده خبرگان» به وزارت کشور ابلاغ شد + روحانی و پورمحمدی رد صلاحیت شدند
اعلام وضعیت تائید صلاحیت مجلس خبرگان رهبری:

اسامی «داوطلبان تاییدصلاحیت‌شده خبرگان» به وزارت کشور ابلاغ شد + روحانی و پورمحمدی رد صلاحیت شدند

امروز و فردا، مراتب بررسی صلاحیت‌ها به داوطلبان انتخابات مجلس خبرگان رهبری به وزارت کشور ابلاغ و سپس، اسامی نهایی داوطلبان تایید صلاحیت شده در روز ۱۹ بهمن اعلام خواهد شد. اخبار رسیده، خبر از رد صلاحیت روحانی و پورمحمدی دارد.
از تفسیر به گرایش اصولگرایان به انتخابات در اتاق درب بسته تا اعتقاد به قهر کردن اصلاح طلبان از صندوق و زیرمیز زدن در زمان باخت
مناظره «محمود صادقی» و «سید نظام‌الدین موسوی» :

از تفسیر به گرایش اصولگرایان به انتخابات در اتاق درب بسته تا اعتقاد به قهر کردن اصلاح طلبان از صندوق و زیرمیز زدن در زمان باخت

مناظره انتخاباتی «محمود صادقی» دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها و نماینده ادوار مجلس از جناح اصلاح‌طلب و «سید نظام‌الدین موسوی» نماینده مردم تهران در مجلس از جناح اصولگرا با عنوان «الزامات مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۱ اسفند»، عصر سه شنبه (۳ بهمن ۱۴۰۲) در خبرگزاری جمهوری اسلامی برگزار شد. «سید نظام‌الدین موسوی» در انتقاد از مواضع انتخاباتی «محمود صادقی» با اشاره به اظهارات یکی از تئوریسین‌های جریان اصلاحات تاکید کرد که آن‌ها نمی‌توانند هم کت پوزیسیون و هم شلوار اپوزیسیون را بر تن داشته باشند و همزمان به نظام التزام داشته و از طرف دیگر خارج از سیستم باشند. لازم به توضیح است که مناظرات قطبی شده منجر به تبیین مواضع، یکی از راهکاری موثر بر روشنگری افکار عمومی است که اخیرا مورد توجه خاص برای ارتقا مشارکت‌های انتخاباتی، قرار گرفته است.
آیا با مداخله دولت در انتخابات مواجهیم؟ ضرورت افزایش نظارت بر اسماعیلی،بذرپاش و منصوری
از جلسات سرچشمه چه می دانید؟

آیا با مداخله دولت در انتخابات مواجهیم؟ ضرورت افزایش نظارت بر اسماعیلی،بذرپاش و منصوری

عبدالرضا داوری خطاب به رییسی در توئیتی نوشت که ، آقای رئیسی! آیا از حضور مهرداد بذرپاش، محمدمهدی اسماعیلی و محسن منصوری، وزرای راه، ارشاد و معاون تان در جلسات سرچشمه، برای لیست انتخاباتی همسو با دولت بر مدار شریان، در کنار افرادی چون علی نیکزاد، نصرالله پژمانفر و سیدنظام موسوی خبر دارید؟ آیا با مداخله دولت در انتخابات مواجهیم؟
سود ۴۲۳ میلیارد تومانی تلویزیون از انتخابات مجلس!
نیم همت سود ناقابل از جیب نامزد‌های مجلس:

سود ۴۲۳ میلیارد تومانی تلویزیون از انتخابات مجلس!

پیمان جبلی، ۲۰ دی در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران گفته بود، همکاران ما در سازمان تلاش نمودند تا تعداد ۲۰۰ کانال انتخاباتی (به تعداد حوزه‌های انتخابیه) در اختیار نامزد‌ها برای تبلیغ قرار دهند. هر نامزد باید ویدئو‌های خود را در قالب مصوب سازمان صدا و سیما تولید کند. این بسته تصویری که حدود بیست دقیقه خواهد بود، شامل ویدئوی حامیان، سوابق، برنامه‌ها و دیدگاه‌های نامزد خواهد بود. تعداد پخش و بازپخش در هر حوزه انتخابیه متناسب با تعداد نامزد‌هایی است که برای تبلیغات تلویزیونی نام‌نویسی کرده‌اند. چنانچه نامزد نتواند تبلیغات خود را با قواعد مصوب تولید کند یا از تبلیغات تلویزیونی منصرف شود، مبلغ دریافتی برگردانده نخواهد شد. رقم دریافتی از هر نامزد ۵تا ۷۰ میلیون بوده (در تهران به بالای ۱۰۰ میلیون می‌رسد) و بر این اساس به طور میانگین حداقل ۴۲۳ میلیارد تومان درآمد سازمان از انتخابات مجلس دوازدهم خواهد بود.
انتقادات مجید انصاری از شورای نگهبان:

نهاد انتخابات آسیب جدی دیده و سرمان را زیر برف نکنیم + شورای نگهبان قرار بود که با استبداد دولت ها مقابله کند،گویا داستان برعکس شده است

بشر بدلیل ماهیت ذاتی محدودش در شناخت تدریجی و تکاملی ، نمی تواند عاری از اشتباه باشد( الا معصومین که منظومه شناخت عقلی شان دائما با شناخت فرو فرستادنی و نازل شدنی در حال اصلاح و در صراط بودگی است)، لذا نیازمندی به نظارت دائمی وجود دارد. اینکه نهادی را حتی قانونا بی نیاز از نظارت بدانیم ، یقینا بذر انحراف و بدعت را در جامعه اسلامی کاشته ایم و مسلما بنا بر دلایل عدیده خود فریبی می کنیم. نهاد معظم شورای نگهبان ، از جمله نهادهایی است که بنا بر ادله های متقن دارای ضعف نظارتی بود و این ضعف نظارتی، بستر را برای برخی سلیقه گرایی ها و انحرافات مهیا نموده است. مجید انحصاری با رویکردی آسیب شناسانه به برخی از این کج کارکردی ها می پردازد. انتقاد از کج کارکردی هایی که ممکن است به مذاق برخی از عزیزان ما در شورای نگهبان خوش نیاید. سوال اینجاست که آیا در گام دوم انقلاب، نوبت اصلاح و بازنگری در قوانین نظارتی بر شورای نگهبان فرا نرسیده است؟ آیا تفسیر به رای های صورت گرفته در قالب نظارت استصوابی ،پایه های تمدنی جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار نداده است؟ آیا زمان آن نرسیده که راه نفوذ نفاق و منافق را سد کنیم؟ ما مشفقانه و حسب وظیفه شرعی و قانونی ، در خصوص تعهدات سیاسی و دینی مان هشدار داده ایم. تا اراده بزرگان ما چه باشد.
۱۴۷ نامزد ششمین انتخابات مجلس خبرگان
ششمین دوره مجلس خبرگان:

۱۴۷ نامزد ششمین انتخابات مجلس خبرگان

۵۱۰ نفر در ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری نامزد شده اند که از این میان برخی از رسانه‌ها به اسامی ۱۴۷ نفر از این نامزد‌ها دست یافته است. هرچند که با رویکردی تبلیغاتی از تیتر‌هایی نظیر کاندیدا‌های شاخص استفاده شده، اما واقعیت امر این است که این ۱۴۷ نقر، برای اذهان فعالان سیاسی، شناخته شده‌تر هستند.
ردصلاحیت آقای علوی، وهن نظام بود،چرا فقهای شورای نگهبان که ناظر انتخابات هستند، داوطلب مجلس خبرگان هستند؟
گفتگو با مجید انصاری از انتخابات تا اصلاحات و چالش ها :

ردصلاحیت آقای علوی، وهن نظام بود،چرا فقهای شورای نگهبان که ناظر انتخابات هستند، داوطلب مجلس خبرگان هستند؟

خیلی ها مجید انصاری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام را بعنوان نیرویی متعهد به نظام می شناسند. فردی با عقبه ای اثبات شده و توانمندی خاص در ریش سفیدی و گره گشایی. انصاری می گوید که هیچ جریان و حزب اصلاح‌طلب تا به امروز انتخابات را تحریم نکرده اما وقتی نمی‌توانیم لیست دهیم، آیا توقع دارند ما در انتخابات آینده از یکی از دو یا سه لیست اصولگرایان اعلان حمایت کنیم؟ انصاری از رد صلاحیت علوی بسیار ناراحت است. از کم توجهی به اجرای فرمان حضرت آقا در خصوص سعه صدر بخرج دادن در تائید صلاحیت ها گلایه دارد. از رد شدن برخی از مصوبات حتی از نظارت استصوابی می گویدو مدعی است که با اطلاع می گویم، اکثریت قاطع افراد موثر دفاتر نظارتی شورای نگهبان از یک جریان تند سیاسی هستند . از برخی بی حرمتی ها می نالد و می گوید که افرادی ردصلاحیت شدند که برای استقرار نظام سال‌ها زیر شکنجه بودند.آه می کشد و بیان می دارد که واقعاً نمی‌دانم ضربه به نظام زدن از چه راه دیگری می‌شود؟ می پرسد که چرا فقهای شورای نگهبان که ناظر انتخابات هستند، داوطلب مجلس خبرگان هستند؟
۴