ادعای ترند هشتک رئیسی استعفا ؟!
ادعای ارگان رسانه ای احمدی‌نژاد:

ادعای ترند هشتک رئیسی استعفا ؟!

کانال تلگرامی دولت بهار، وابسته به محمود احمدی نژاد، مدعی شد، برخی کاربران در حال ترند کردن #رئیسی_استعفا هستند. هرچند این خبر می تواند جهت دار تفسیر شده و آلوده به شایعه باشد، اما با توجه به گرانی های اخیر و مدیریت نمایشی و ناتوانی برخی از وزرای دولت سیزدهم و اثرگذاری آن بر معیشت و اقتصاد خانوار ، باید به رئیس جمهور، هشدار جدی در خصوص مخاطرات تداوم این رویه و روند را داد.
آقایان مسئول صد روز از اعتراضات گذشت، آرامش برقرار شد، اصلاحات کو؟!
همه مسئولان دچار نسیان شده اند؛

آقایان مسئول صد روز از اعتراضات گذشت، آرامش برقرار شد، اصلاحات کو؟!

از رئیس مجلس گرفته تا نمایندگان، همگی می‌گفتند اصلاحات در زمان ثبات و آرامش کلید خواهد خورد. روز پانزدهم آبان، قالیباف در پایان نطق پیش از دستور خود اینگونه گفت: «امیدوارم هرچه زودتر امنیت در کشور بصورت کامل تثبیت شود تا تغییرات مشروع و لازم به سمت حکمرانی نو در عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در چارچوب نظام سیاسی جمهوری اسلامی آغاز شود.» اکنون با وجود همه‌ی این اظهارات و وعده‌ها و منوط شدن اصلاحات به آرامش و ثبات در کشور که اکنون نزدیک به یک ماه است در کشور برقرار است، هنوز هیچ نشانه‌ای از برداشتن قدمی در این راستا دیده نمی‌شود؛ گویی مقامات و مسئولان به کل دچار نسیان شده اند یا خود را به فراموشی زده اند.
اینکه وعده‌های رئیسی قابل اجرا نیست تعجب ندارد؛ عجیب آن است که می‌گوید به وعده‌هایش عمل کرده!
عباس عبدی:

اینکه وعده‌های رئیسی قابل اجرا نیست تعجب ندارد؛ عجیب آن است که می‌گوید به وعده‌هایش عمل کرده!

عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت: به طور کلی وعده‌های داده شده از طرف آقای رئیسی از چند جهت نقص و ایراد داشت و این چیزی نبود که بر کسی پوشیده باشد؛ بنابراین از همان ابتدا که وعده داده شد، روشن بود که این وعده‌ها قابل تحقق نیست. اکنون هم کسی از حیث انجام نشدنش متعجب نیست و اتفاقی طبیعی بود. اگر جز این می‌شد باید متعجب می‌شدیم. پس چه اصراری بر نقد این وضعیت است؟ وعده‌ها است.
محسن هاشمی: آقای رییسی و سایر مسئولان اجرایی و نمایندگان مجلس وضعیت را بهتر نمی‌کنند، بدتر نکنند
اگر صندوق‌های رای رونق داشت...

محسن هاشمی: آقای رییسی و سایر مسئولان اجرایی و نمایندگان مجلس وضعیت را بهتر نمی‌کنند، بدتر نکنند

محسن هاشمی رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران گفت: مشکلات عمدتا از ایده گرایی خیالبافانه به جای همگرایی واقعگرایانه آغاز می‌شود و متاسفانه به فعال نمایی منتهی میگردد. فعال نمایی بدین معنی است که دائما در حال برنامه ریزی و چیدن راهبردی باشید، ولی منجر به تولید نتیجه نشود. باید بپذیریم با تخریب چهره‌های دلسوز نظام، دیگران را که دل گرو آب و خاک با اهداف انقلاب اسلامی ندارند بر مدیریت اعتراضات مسلط می‌کنیم. باید اجازه می‌دادیم اینگونه افراد به ایفای نقش خود در چهار چوب اهداف واقعی بپردازند.
جمیله کدیور: شرایط کنونی از جنگ بدتر است که اینترنت را مسدود می‌کنید؟
این محدودیت‌ها شلیک به خود است

جمیله کدیور: شرایط کنونی از جنگ بدتر است که اینترنت را مسدود می‌کنید؟

روزنامه اطلاعات در یادداشتی به قلم جمیله کدیور نوشت: هر محدودیت ضروری به زعم دولت از جمله اختلال در اینترنت، باید با تصویب مجلس و برای مدت محدود و مشخصی باشد که سقف آن ۳۰ روز اعلام شده است، مگر اینکه دولت برای تمدید محدودیت از مجلس درخواست مجدد کند. منطبق با این ماده صریح قانون اساسی، این اقدام در رابطه با محدودیت‌های اعمال شده در مورد اینترنت، توسط دولت و مجلس صورت نگرفته است. کدیور در این یادداشت افزود: تجربه زیسته و هزینه‌هایی که کشور در این زمینه طی این سال‌ها پرداخته، ضرورت توجه جدی به بی نتیجه بودن اعمال سیاست محدودیت‌های اینترنتی و دسترسی به رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی را ثابت کرده است.
آقای رئیسی لطفا بگویید: کِی می‌رسد این بادمجان‌های وعده داده
قدری از سرعت قطار پیشرفت بکاهید و بایستید!

آقای رئیسی لطفا بگویید: کِی می‌رسد این بادمجان‌های وعده داده

یکی از حامیان فعال آقای رییسی در واکنش به انتقادات از دولت تازه بر سر کار آمده - که معتقد بود بی‌برجام و با نگاه به شرق و با حذف نیرو‌های قدیمی و ترجیح مدیران ارزشی و وفادار بر تکنوکرات‌ها و بوروکرات‌ها- کاری می‌کنند کارستان، ولی در تأمین مایحتاج اولیه مردم هم با مشکل رو به رو شدند تصویری از خود را با این نوشته - بی‌پرخاش و اهانت و با ادبیاتی نرم - در دست به نمایش گذاشت و اصطلاحا هم‌رسانی کرد: «آیا می‌دونید اگر ۵ ماه پیش بادمجون رو کاشته بودین هنوز هم وقت برداشت نشده بود؟ خواستم بگم حداقل به اندازه‌ی رشد یه بادمجون به دولت رییسی وقت بدید». اما حالا یک سال پس از آن و با افسار گسیختگی قیمت دلار و سکه و اقلام خوراکی و کاهش فاحش سرمایه اجتماعی و ابهام دربارۀ آینده و سرخوردگی در جامعه خود آقای رییسی نه از مزرعۀ بادمجان که مدام از حرکت شتابان «قطار پیشرفت» می‌گوید. از آقای رییسی می‌توان خواست قدری از سرعت "قطار پیشرفت" بکاهد و جایی بایستد و نگاهی به مزرعۀ بادمجان بیندازد و بگوید: کِی می‌رسد این بادمجان‌های وعده داده شده؟!  
آیت‌الله قائم مقامی: مرگ جامعه بسیار هزینه زا خواهد بود
در مراسم رونمایی از سه اثر تازه؛

آیت‌الله قائم مقامی: مرگ جامعه بسیار هزینه زا خواهد بود

آیت‌الله سیدعباس حسینی قائم مقامی در مراسم رونمایی از سه اثر تازه خود، اظهار داشت: متأسفانه به نظر می‌رسد هنوز بسیاری از متولیان و دست اندرکاران مملکت متوجه بحران موجود و عمق بلایی که بر سر جامعه آمده نشده‌اند؛ چرا که در بخش‌هایی از جامعه، این احساس غربت از گفتمان رسمی، ایجاد شده و تمایل به تقابل در جامعه شکل گرفته که طبعا هیچ آمادگی برای شنیدن وجود ندارد. در چنین شرایطی، تنها چیزی که می‌تواند مردم را به درمان موثر، امیدوار کند، نشانه‌های عملی و عینیِ تغییر و تحول در راستای احیای امر جامعه و بازگشت حس مالکیت و مشارکت به جای حس غربت و بیگانگی است. باید این نکته مهم را درک کرد که بسیاری از اعتراضات کنونی، هرگز ناشی از نقد نظری و گفتمانی نبوده که نخبگان بتوانند در حل آن نقش مستقیم ایفا کنند؛ بلکه برآمده از اضطرار، ناگزیری و به تنگ آمدن مردم است.
بلندگوهای حساسیت زای خراسان را خاموش کنید، روحانیون نچشیدن طعم قدرت را تحمل کنند
غلامعلی رجایی:

بلندگوهای حساسیت زای خراسان را خاموش کنید، روحانیون نچشیدن طعم قدرت را تحمل کنند

غلامعلی رجایی فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به فاصله گرفتن روحانیون از جایگاه اصلی دینی خود و بی اعتمادی مردم به روحانیت، اظهار داشت: بلندگو‌هایی در برخی از مناطق مانند خراسان وجود دارد(اشاره به سخنرانی های علم الهدی)، که باید خاموش شود، زیرا حساسیت‌زا هستند؛ مخصوصا اینکه هر هفته رسانه‌های بیگانه منتظرند تا این سخنان را بولد کنند. وی افزود: روحانیت باید فاصله خود با مردم را کم کند و از مطرح کردن سخنانی که حساسیت‌زا است و به سبک زندگی مردم برمی‌گردد و غیرکارشناسی است، پرهیز کنند؛ خصوصا حرف‌هایی که خودشان در زندگی شخصی‌شان اصلا آن‌ها را اجرا نمی‌کنند. اگر روحانیت در مسیر خودشان باشند و حریم‌شان را هم حفظ کنند و بدانند که دور شدن از یکسری از مسائل، عقب‌نشینی و شکست تلقی نمی‌شود.
همتی: وضع موجود نتیجه حکمرانی غلط شماست
اقتصاد و معیشت مردم را با ناکارآمدی به وضع فعلی رساندید؛

همتی: وضع موجود نتیجه حکمرانی غلط شماست

عبدالناصر همتی رییس سابق بانک مرکزی در توئیتی با بیان اینکه وضع موجودنتیجه حکمرانی غلط شماست نوشت: ‏مذاکرات را با تصورات موهوم به زمستانی که فقط شامل حال مردم ایران شد، موکول و دریچه امید را بستید.
هر اقدام پیشگیرانه در مسیر این خونریزی از سوی هر نیروی اجتماعی، به تحمل میلیارد‌ها فحش تهمت می‌ارزد
هشدار احمد زیدآبادی؛

هر اقدام پیشگیرانه در مسیر این خونریزی از سوی هر نیروی اجتماعی، به تحمل میلیارد‌ها فحش تهمت می‌ارزد

زیدآبادی نوشت: دو سرِ افراطی طیف براندازان و حامیان وضع موجود، بیش از آنکه یکدیگر را نفی کنند، به حمله علیه نیرو‌های خارج از چارچوب خودشان که آن‌ها را “نیروی وسط” می‌نامند، روی آورده‌اند. خیلی هم غیرطبیعی نیست؛ چون در هنگامۀ کارزار‌های سیاسیِ دوقطبی، این اتفاق رخ می‌دهد. نیرو‌های میانه طاقت تحمل فحش و ناسزا و اتهام‌های بی‌پایه و ناعادلانه را ندارند و با احساس سرخوردگی و اندوه عمیق، صحنه را ترک می‌کنند تا حامیانِ آن دو قطبِ متخاصم، آنقدر خون یکدیگر را بریزند که یک طرف‌شان به اتمام رسد!زیدآبادی افزود:هر گونه اقدام پیشگیرانه و ایجاد دست‌انداز در مسیر این خونریزی از سوی هر نیروی اجتماعی، به تحمل میلیارد‌ها فحش و تهمت و اهانت می‌ارزد.
۵