جای مهر را روی پیشانی می‌سوزانند بعد اختلاس می‌کنند
امیر‌علی اکبری:

جای مهر را روی پیشانی می‌سوزانند بعد اختلاس می‌کنند

امیر علی‌اکبری، کشتی‌گیر فرنگی سابق تیم ملی ایران، که بعد از ماجرای دوپینگ، قید ماندن در این رشته را زد و راهی خارج از ایران شد تا در رشته MMA بتواند فعالیت کند، با حضور در برنامه «مهلا» انتقادات تندی را از تعدادی از مسئولین داشته است.
تفاوت «خودی و غیرخودی» در مبارزه با فساد؛  ریشه تفکیک سیاسی مجرمان کجاست؟
«مبارزه با فساد» را در ادبیات سیاسی ایران؛

تفاوت «خودی و غیرخودی» در مبارزه با فساد؛ ریشه تفکیک سیاسی مجرمان کجاست؟

مبارزه با فساد در دوره برخی مسئولان که با شعار مبارزه با فساد وارد دولت شدند، به فراخور نوع وابستگی افراد به جریان‌های سیاسی انجام می‌شود. چه آنکه برای زمین زدن برخی افراد، اطلاعاتی از آن‌ها در رسانه‌ها افشا می‌شود که یا تحت بررسی محاکم قضایی است و یا اساسا به مقامات قضایی ارائه نشده و به مثابه اهرم فشار علیه آن‌ها در رسانه‌ها منتشر می‌شود که در هر دو صورت، جرم تلقی می‌شود.در شرایط فعلی حاکمیت یکدست دولت و مجلس، سکوت برخی مسئولان دولت در برابر ترک فعل‌ها و فساد ها، به دلیل همسویی افراد در ظن فساد، آن‌ها را در موضع تناقض با رفتار پیشین و دوگانگی رفتار و شعار‌ها در مواجه با فساد قرار می‌دهد. موضوعی که اعتماد عمومی به دولت و مجلس را تضعیف و چشم انداز بی اعتمادی به نظام سیاسی را پیش روی آگاهان قرار می‌دهد.
«ابر بحران ساز‌ها در ساختار سیاسی»؛ دچار بحران «اعتمادسازی» هستیم
سخنگوی حزب مجمع ایثارگران:

«ابر بحران ساز‌ها در ساختار سیاسی»؛ دچار بحران «اعتمادسازی» هستیم

مهندس حسین احمدی سخنگوی حزب مجمع ایثارگران، ابر بحران ساز‌هایی که در کشور وجود دارد را بر شمرد و ریشه اصلی مشکلات، معضلات و مسائل اصلی که امروز در ایران با آن مواجه هستیم را «ساختار سیاسی قدرت» می‌داند و می‌گوید: شاید ساخت قدرت و عدم توسعه یافتگی کشور ما، فرصت‌های اقتصادی را فراهم نکرده که بتواند تضمین‌های لازم را از امور سیاسی و سیاستگذاری بگیرد به همین دلیل توقف توسعه‌ای که در کشور می‌بینیم یا در واقع ریشه بسیاری از مسایل ما به طور مبنایی، به امور سیاسی باز می‌گردد.
چرا تعیین پست‌های حساس در ید اعضای مکتب مخرب خاتونیسم قرار گرفته است؟
نطق جنجالی سارا فلاحی؛

چرا تعیین پست‌های حساس در ید اعضای مکتب مخرب خاتونیسم قرار گرفته است؟

سارا فلاحی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: متاسفانه برای پست‌ها و مسئولیت‌های حساس اجازه داده‌اند زنان و همسرانشان دخالت کنند و مکتب خاتونیسم که مکتب مخرب و خانمان‌براندازی است را در جامعه شکل داده اند.فلاحی، تاکید کرد: چله دوم انقلاب چله تحول در ساختار است، ساختار دیوان سالاری این مملکت اگر تغییر نکند، مطمئن باشید آمد و شد وزرا، وزرایی که عمر‌های یک‌ساله مدیریتی دارند، آمد و شد مسئولین مختلف در نهاد‌های مختلف به مثابه کندن ترب و کاشتن شلغم خواهد بود.
مصوبات مجمع و دارایی همه مسئولان وفق قانون اساسی باید شفاف باشد آقای لاریجانی، تافته جدا بافته در جمهوری اسلامی نداریم
آملی‌لاریجانی: مخالف شفافیت نیستیم؛

مصوبات مجمع و دارایی همه مسئولان وفق قانون اساسی باید شفاف باشد آقای لاریجانی، تافته جدا بافته در جمهوری اسلامی نداریم

گویا امر به برخی از مسئولان کشور مشتبه شده است که تافته جدا بافته در عملکرد و نوع زندگی هستند. قانون اساسی، حقوق عمومی و حقوق شهروندی حکم می‌کند که کلیه مصوبات نهاد‌های سیاستگذار کشور (مصوبات غیر محرمانه) برای ارزیابی عملکرد آقایان و ممانعت از قصور، تقصیر، اهمال و ترک فعل، باید شفاف باشد. همچنین دارایی مسئولان و اینکه از کجا آورده اند باید شفاف باشد. این بحث نه ورود به حریم خصوصی است و نه توطئه ضد انقلاب. اصل اساسی انقلاب و حق مسلم مردم است برای نظارت؛ لذا آقای صادق آملی لاریجانی ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام، بهتر است بدون کمترین موضع گیری و تفسیر به رای، اجرا کننده قانون باشد.
وزیر اول سابق اسکاتلند بازداشت شد + ایران بهشت مدیران محفلی و بی شناسنامه!
پلیس اسکاتلند اعلام کرد؛

وزیر اول سابق اسکاتلند بازداشت شد + ایران بهشت مدیران محفلی و بی شناسنامه!

در خبر‌ها آمده است که وزیر اول سابق اسکاتلند توسط کارآگاهانی که اتهامات سوء رفتار مالی توسط حزب ملی اسکاتلند را بررسی می‌کنند، دستگیر و بازجویی شده است. سوالمان این است که چرا در جمهوری اسلامی ایران آنهم در گام دوم انقلاب، دارایی مدیران (از کجا آورده‌ای؟! قبر بابای مدیر شیاد که دستگاه چاپ پول ندارد) و میزان صلاحیت و توانمندی‌های آن‌ها در عمل (ممانعت از قصور، تقصیر، اهمال و ترک فعل)، بررسی نشده و حساسیت کافی درخصوص آن وجود ندارد؟ یادمان باشد که فساد سه حلقه ناتوانی در برنامه ریزی، عدم شایسته سالاری و انتصابات محفلی، منفعت طلبی و دور زدن و شکستن پنهان قانون دارد. فساد با سه گانه فشار، فرصت و توجیه بدست می‌آید. اگر جمهوری اسلامی ایران می‌خواهد در وزن جمهوری اسلامی ایران ظاهر شود، باید آتش در آستین مدیران هرزه ناپاک و غارتگر محفلی کند. دست رسانه‌ها را باز بگذارید تا ببینید چطور می‌شود، چنان با مدیران ناپاک و بی خاصیت برخورد کرد که اگر گربه ببینند، سلام کنند و شش روز انگشت شصت شان را از ترس مک بزنند.
پاسخ محمود کریمی به انتقادها درباره خواندن سرود جنجالی: از دولتی‌ها و مجلسی‌ها عذر خواهی نمی‌کنم
توقع مردم از مجلس با یدک کشیدن عنوان انقلابی؛

پاسخ محمود کریمی به انتقادها درباره خواندن سرود جنجالی: از دولتی‌ها و مجلسی‌ها عذر خواهی نمی‌کنم

محمود کریمی بیان کرد: من سرودی خواندم که باید دقت بیشتری می‌کردم؛ بجای کلمه «مجلس و دولت» باید می‌گفتم «بعضی دولتی‌ها، بعضی مجلسی‌ها». من از جایگاه مجلس و دولت دفاع می‌کنیم، اما ولی از افرادی که منظورم بوده به هیچ وجه عذرخواهی نمی‌کنم.
فاضل میبدی: «نفوذی‌ها» با لباس اسلام، دنبال «تخریب» اسلام و روحانیت هستند،روحانیت، «مناصب کشور» را به کاربلدها بسپارد
به نام دین وعده می دهیم؛

فاضل میبدی: «نفوذی‌ها» با لباس اسلام، دنبال «تخریب» اسلام و روحانیت هستند،روحانیت، «مناصب کشور» را به کاربلدها بسپارد

حجت‌الاسلام محمدتقی فاضل میبدی روحانی اصلاح‌طلب گفت: فقط در مراکز نظامی ما نیست که ممکن است یهودی‌ها نفوذ کرده باشند، در لباس اسلام، در سخنرانی، در خطابه، صداوسیما و جا‌های دیگر این اتفاق افتاده است. به نظر من عوامل نفوذی وجود دارند تا اسلام و روحانیت را خراب کنند که کردند و در نهایت می‌خواهند کشور را به سمت و سویی ببرند که نباید برود. این فعال سیاسی در پاسخ به این سوال که راهکار شما برای حل مشکل چیست، گفت: امروز به نظر من اگر روحانیت ما تا آنجایی که می‌تواند مناصب کشور را به دست انسان‌های کاربلد بسپارد ولو اینکه کار را درست انجام می‌دهند یا نمی‌دهند، موثر خواهد بود. گفت: مسائل اقتصادی کشور خیلی مهم است و ما مرتب به نام دین وعده می‌دهیم و در لباس روحانیت هم هستیم، ولی وعده‌هایمان محقق نمی‌شود. این موارد باعث دین‌گریزی می‌شود. مردم نگاه‌شان به اعمال ما است. نمی‌روند کتاب قرآن نگاه کنند می‌گویند روحانیت به نام اسلام آمده و حالا روزگار ما این شده و این طبیعی است که انسان‌ها دین‌گریز شوند.
چهاردرصدی‌های اونا بده و چند درصدی‌های ما خوب؟
ابراز ناراحتی منصوبِ قالیباف از رانت و امتیازات ویژه‌ی اقتصادی!

چهاردرصدی‌های اونا بده و چند درصدی‌های ما خوب؟

بابک نگاهداری رییس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به «شبکه مفسدین که در برابر حکمرانی مردمی قرار دارد»، گفت: این عده قلیل، که ٣ یا چهار هزار نفر هستند و با اطرافیانشان ٢ یا ٣ درصد یا ۴ درصد جامعه را دربرمی‌گیرند به دنبال مردمی سازی نیستند و دنبال رانت و انحصار و امتیازات ویژه هستند. از آقای نگهداری می‌پرسیم که چهاردرصدی‌های اون‌ها بده و چند درصدی فامیل دور فلانی خوب؟ ما هنوز درباره دوره مدیریت بر نیروی انتظامی هزاران سوال داریم، ما درباره دوره مدیریت بر شهرداری هزاران سوال داریم، ما درباره دوره مدیریت چند ساله در مجلس هم هزاران سوال داریم. با استاندارد‌های چندگانه نمی‌توان با فساد مبارزه کرد جناب نگاهداری.
پیرسالاری (Gerontocracy)یا حکومت سالخوردگان چیست؟
کهنه گرایی در قدرت؛

پیرسالاری (Gerontocracy)یا حکومت سالخوردگان چیست؟

پیرسالاری (Gerontocracy) به معنای "حکومت سالخوردگان" است. این واژه در یونان باستان در اشاره به نوع خاصی از حکومت به کار می‌رفت، ولی امروزه برای توصیف وضعیتی به کار می‌رود که هر حکومتی ممکن است دچار آن شود.در پیرسالاری، "عمر" و "تجربه" به دلایل دینی یا عرفی "قداست" یا "حرمت" دارد و به همین دلیل در تصمیم گیری‌ها، اولویت با "رای پیران" است؛ بنابراین در تخصیص مناصب سیاسی و مدیریتی، پیران بر جوانان ارجحیت دارند و صندلی‌های قدرت غالبا در اختیار پیران قرار می‌گیرد. پیرسالاری در واقع ریشه در نگرشی بنیادین به زندگی انسان دارد که می‌توان آن را تقدیس "تجربه" خلاصه کرد. هم از این رو پیرسالاری، صرفا دلالت سیاسی ندارد بلکه در فرهنگ عمومی نیز می‌تواند جاری باشد. پیرسالاری قطعا یکی از مبانی محافظه‌کاری است، اما رژیم‌های سیاسی انقلابی نیز گرفتار آن می‌شوند.