آقای رئیسی عزیز، با جمهوری اسلامی سر وکار داریم یا جمهوری رفاقت؟ سید صولت چرا؟!
معرفی صولت مرتضوی به عنوان وزیر پیشنهادی کار؛

آقای رئیسی عزیز، با جمهوری اسلامی سر وکار داریم یا جمهوری رفاقت؟ سید صولت چرا؟!

گویا کم توجهی و عدم واکنش موثر رسانه‌ای بعنوان رکن چهارم دموکراسی برای تامین منافع ملی و تقویت نظام جمهوری اسلامی ایران، فضایی را برای برخی از دوستان فراهم ساخته که بر اساس سلیقه تصمیم گیری کنند و راهبری امور نمایند. خبر می‌رسد که رئیس محتم جمهور، سید صولت مرتضوی را بعنوان وزیر پیشنهادی تعاون و کار به مجلس معرفی کرده است. سید صولت هیچ آشنایی با ساختار این وزارتخانه ندارد. مافیای پشت پرده را نمی‌شناسد. آمادگی درگیر شدن با بحران و چالش‌های وزارتخانه خصوصا بحران‌های تامین اجتماعی و شستا و بحث توسعه اشتغال را ندارد. سید صولت آدم خوبی است، ولی بعید است مدیری مناسب برای این وزارتخانه باشد. کدام اتاق فکری سید صولت را به شما پیشنهاد داد جناب رئیس جمهور؟ آیا تجربه عبدالملکی و زاهدی وفا کافی نبود؟ با وجود تمامی همراهی‌ها با حضرتعالی، مراتب اعتراض خود را به پیشنهاد سیدصولت مرتضوی اعلام می‌کنیم. از مجلس محترم شورای اسلامی بعنوان رکن دوم دموکراسی انتظار می‌رود بر اساس تاکیدات رکن اول دموکراسی (قانون اساسی)، مراتب مخالفت خود با این پیشنهاد را قبل از ورود به صحن و رای گیری، اعلام فرمایند.
عباسی به خانه امد، خوش آمد
گمانه ها درباره گزینه های وزارت تکرا ؛

عباسی به خانه امد، خوش آمد

از آنجایی که هنوز هیچ گزینه رسمی‌ای به‌عنوان وزیر پیشنهادی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی از طرف رئیس‌جمهور به مجلس معرفی نشده ، برخی رسانه‌ها به گمانه‌زنی درباره وزیر پیشنهادی کار روی آورده‌اند. از این‌رو نام سید محمد عباسی(معاون وزیر کشور)، اسدالله عباسی( استاندار گیلان)، حمیدرضا حاجی‌بابایی( نماینده مجلس)، مهرداد بذرپاش(رئیس دیوان محاسبات کشور) ، صولت مرتضوی (معاون اجرایی رییس جمهور) احمد امیرآبادی فرهانی( نماینده مجلس)، هادی مقدسی و سیداحمد نبوی در بین گزینه‌های احتمالی و گمانه‌زنی‌ها به چشم می‌خورد. برخی از منابع از احتمال بالای انتخاب محمد عباسی و یا اسدالله عباسی بعنوان وزیر پیشنهادی به مجلس صحبت می کنند.
گام دوم انقلاب، گام کارامدی است، عبدالملکی در ترکیب هیات اعزامی دولت به روسیه چه می‌کند آقای رئیسی؟!
علت حفظ وزیر سابق تعاون در بدنه دولت چیست؟!

گام دوم انقلاب، گام کارامدی است، عبدالملکی در ترکیب هیات اعزامی دولت به روسیه چه می‌کند آقای رئیسی؟!

از ابتدا در خصوص سطح پائین توان مدیریتی کابینه بحث نموده و ارائه طریق نشان دادیم . خصوصا پنج وزیر خاص که جناب عبدالملکی هم در بین آنها بود. با قید فوریت از آقای رئیسی می پرسیم که عبدالملکی در جمع تیم اعزامی به روسیه به سرگروهی آقای مخبر چه می کند؟ علت حفظ ایشان در بدنه دولت چیست؟
پیش بینی درست شعار سال درباره عدم توان کسب رای اعتماد توسط زاهدی وفا
برنامه ها،افشاگری های عجیب و حاشیه ها؛

پیش بینی درست شعار سال درباره عدم توان کسب رای اعتماد توسط زاهدی وفا

پایگاه تحلیلی خبری شعار بر اساس پیش بینی‌های مبتنی بر گمانه زنی با برخی از نمایندگان جریان ساز و موثر مجلس یازدهم به این جمع بندی رسیده بود که امکان رای آوردن دکتر زاهدی وفا وجود ندارد. مراتب به برخی از معاونین وزیر مشغول فعالیت در این وزارتخانه نیز منتقل شد. نتایج بدست آمده نشان داد که آرا موفق ۱۳۶ رأی، آرا مخالف ۱۲۵ رای و آرا ممتنع ۹ رای بوده است.هرچند به ظاهر، علل عدم انتخاب وزیر، فقط یک رای بود، اما داستان عمیق تر از این جریانات می باشد. برخی از منابع از سه بحث عدم توانمندی اجرایی ، منشا ثروت ایشان و تابعیت فرزندان زاهدی وفا ،بعنوان سه عامل اصلی موثر بر عدم کسب رای اعتماد صحبت می‌کنند. برخی از منتقدین نیز گلایه‌هایی در خصوص سو استفاده از صحبت‌های رهبری برای تهیج نمایندگان برای کسب رای اعتماد دارند که بشکل محدود در چند روز پیش ، مطرح شده بود.
اینها کشور را اداره می کنند!
حاشیه های دولت؛

اینها کشور را اداره می کنند!

هیات دولت و انتصاب در پست‌های سیاسی و مدیریتی کلان در چند دولت اخیر (حداقل از احمدی نژاد به سمت حال) عموما نوعی شوخی ارتباطی، محفلی، رفاقتی است تا تامین کننده منافع ملی. گروهی از ما بهتران (بقول شمالی‌ها اوشونن) پشت پرده تصمیم می‌گیرند و پیشنهاد می‌کنند و در برخی موارد می‌چپانند و تحمیل می‌کنند. شاید حتی احساس موفقیت و پیروزی در تامین منافع کنند، اما طفلک منافع ملی و گام دوم انقلاب. طفلک نظام و هزینه‌هایی که از فردای انتصاب روی دوشش قرار می‌گیرد. طفلک دین و دنیای فرزندان همان افراد و نسل‌های بعد. گویا کمتر کسی دغدغه صلاحیت ها، منافع ملی، دین و دنیای مردم، الزامات بینانسلی، تمدن سازی اسلامی- ایرانی و. دارد. چه شد که این شدیم؟! بدون قصد تخریب و توهین، حاشیه جلسه هیات دولت در ششم مهرماه ۱۴۰۱.
سورنا ستاری استعفای خود را تقدیم رئیس جمهور کرد
زمزمه رفتن از معاونت علمی؛

سورنا ستاری استعفای خود را تقدیم رئیس جمهور کرد

پس از گذشت ۱۵ ماه از فعالیت دولت سیزدهم، زمزمه استعفای معاون علمی و فناوری مطرح شده و پیگیری ها حاکی از آن است که وی به تازگی استعفای خود را به رئیس جمهور تقدیم کرده، اما تا این لحظه تأیید یا عدم تأیید استعفای وی بصورت رسمی مطرح نشده است.
قرار بود زاهدی وفا رئیس بانک مرکزی یا وزیر اقتصاد شود
معاون پارلمانی رئیس جمهور:

قرار بود زاهدی وفا رئیس بانک مرکزی یا وزیر اقتصاد شود

سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور، در واکنش به اینکه گفته می‌شود دولت در ابتدای تشکیل کابینه از افراد دارای توانایی بالا نسبت به بقیه استفاده می‌کند و وقتی که این افراد استیضاح می‌شوند افراد ضعیف تری نسبت به قبلی‌ها روی کار می‌آیند گفت: خیر به این ترتیب نیست و حداقل اینکه در مورد زاهدی وفا این گونه نیست چرا که در آغاز به کار این دولت نیز بحث استفاده از زاهدی وفا به عنوان وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی مطرح بود، اما خود او کار‌های علمی را ترجیح می‌داد.
خبر استعفای معاون رئیس جمهور در امور زنان تکذیب شد
انسیه خزعلی با توئیتی اعلام کرد:

خبر استعفای معاون رئیس جمهور در امور زنان تکذیب شد

انسیه خزعلی در حساب توییتر خود با اشاره به خبر منتشر شده از یک اکانت جعلی به نام خود مبنی بر "استعفای او پس از رسانه‌ای شدن سفر پسرش به خارج از کشور"، نوشت: این قبیل اکانت‌ها جعلی است و متعلق به اینجانب نیست.
حادثه پشت حادثه برای رستم قاسمی و بستری شدن در بیمارستان
عمل جراحی دیسک کمر وزیر سابق؛

حادثه پشت حادثه برای رستم قاسمی و بستری شدن در بیمارستان

از قبل شایعاتی در خصوص بیماری خاص وزیر راه و شهرسازی مطرح بود. اخیرا نیز خبر می‌رسد که رستم قاسمی تحت عمل دیسک کمر قرار گرفته است. بر همین اساس، علی بهادری جهرمی سخنگو و رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت ضمن عیادت از وی در جریان آخرین وضعیت سلامتی و روند درمان او قرار گرفت.
۵