وام مسکن نخبگان یک میلیارد تومان شد
مهرداد بذرپاش خبر داد:

وام مسکن نخبگان یک میلیارد تومان شد

مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی از افزایش وام مسکن نخبگان از ۶۰۰ میلیون تومان به یک میلیارد تومان خبر داد. در همین رابطه سید محسن فاضلیان افزود: مطابق مصوبه هیئت مدیره بانک مسکن، برای حمایت بیشتر از فرآیند خرید و ساخت مسکن نخبگان و استعداد‌های برتر، مدت بازپرداخت تسهیلات نیز ۲۰ سال تعیین شود.
۸-۱۰ درصد جمعیت کشور بعد از انقلاب مهاجرت کرده اند
حسین سالار آملی:

۸-۱۰ درصد جمعیت کشور بعد از انقلاب مهاجرت کرده اند

دکتر حسین سالار آملی،رئیس اندیشکده چرخه نوآوری و عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه جمعیت مهاجران جمهوری اسلامی ایران را در کمترین حالت یعنی حدود هشت درصد و در حالت حداکثری حدود ۱۰ درصد جمعیت کشور است، خاطرنشان کرد: این میزان از متوسط جهانی بالاتر است، اما نگرانی اصلی در این است که در دنیا اکثر مهاجران افراد معمولی و کارگر و از کشور ما بیشترین نفرات، افراد برجسته علمی، ورزشی و اقتصادی هستند.
۵ ایرانی که از «هاروارد» دکترای ریاضی گرفتند
نخبه های ایرانی؛

۵ ایرانی که از «هاروارد» دکترای ریاضی گرفتند

«این زن مریم میرزاخانی دوم است!» عنوان خبری است که طی چند وقت اخیر در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های مختلف مورد توجه قرار گرفته است و بر این اساس از «تینا ترکمان» به عنوان نخبه ایرانی که از دانشگاه هاروارد دکترای ریاضی محض گرفته است، ‌یاد می‌شود.
دانشمند
گاف یک درصدی برتر!

دانشمند "پایتونی" زاییدۀ ضعف علمی دانشگاه‌ها یا محدودیت فضای مجازی؟!

در روز‌های گذشته فیلمی از جلسه رئیس جمهوری با دانشمندان یک درصد برتر جهان در حال وایرال شدن است که در این فیلم، داوود دومیری به عنوان سخنران جلسه ادعا می‌کند که «ما با یک مجموعه جهانی پایتون می‌توانیم چندسال آینده در حوزه سیاسی، نظامی و اقتصادی را پیش‌بینی کنیم» ­! حال آنکه پایتون فقط یک زبان برنامه نویسی است و در واقع کسی که به عنوان یکی از «دانشمندان یک درصد برتر جهان» به جلسه با رئیس جمهوری آورده شده، اطلاعات کم و ناقصی از فن آوری‌ها و پیشرفت‌های جدید در دنیای امروزی دارد.دکتر داوود دومیری گنجی، رئیس اسبق دانشگاه تخصصی فن آوری‌های نوین آمل و ریاست اسبق بنیاد ملی نخبگان مازندران و استاد‌تمام دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل می‌باشد. خبرگزاری تابناک نیز در سال ۱۳۹۷ دکتر دومیری را دانشمند اول جهان در رشته علوم مهندسی در سال ۲۰۱۸ معرفی می‌کند. از دانشمندی با این رزومۀ قوی بعید است که چنین خطای فاحشی را بیان کند.در بسیاری از خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری از این داستان به عنوان «رسوایی پایتون»، «دانشمند پایتونی»، «پایتونیسم»، «پایتون گیت» و «جامعه پایتونی» نام برده‌اند و آن را زاییدۀ ضعف علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات علمی کشور و یا ضعف در جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها می‌دانند.
تداوم موج انتقاد‌ها به اظهارات استاد پایتونی!
اینها پژوهشگران پر استناد هستند؛

تداوم موج انتقاد‌ها به اظهارات استاد پایتونی!

چند روز قبل رئیس‌جمهور، نشستی با عنوان دیدار با دانشمندان یک درصد برتر جهان برگزار کرد. یکی از مدعوین در اظهاراتی عجیب و بی‌اساس، زبان برنامه نویسی پایتون را برای رئیس‌جمهور، شبکه‌ای جهانی توصیف کرد که سرطان را پیش‌بینی می‌کند، آینده منطقه را ترسیم و حتی رشد تورم را هم متوقف می‌کند! این سخنان باعث شد تا ویدئوی این نشست جدی، دستمایه سرگرمی مردم و به یکی از پربازدیدترین‌های فضای مجازی تبدیل شود. ایسنا نوشت: طرح این‌گونه اظهارات در جایگاه استادی که با درجه بالای علمی معرفی می‌شود، در حضور بالاترین مقام اجرایی کشور و باقی وزرای دولت باید جای نگرانی بسیاری باشد خصوصا این که سابق بر این هم نمونه‌های مختلف و متعددی از اکاذیب علمی و تکنولوژیک در بالاترین سطح کشور معرفی و بعد از آن باعث بی‌اعتباری مراجع رسمی کشور شده است.
جزئیات مراسم وداع، تشییع و تدفین مرحوم عماد افروغ
درگذشت عماد افروغ؛

جزئیات مراسم وداع، تشییع و تدفین مرحوم عماد افروغ

پیکر «عماد افروغ» تحلیل‌گر سیاسی و استاد جامعه‌شناسی، نویسنده،نماینده دوره هفتم مجلس و استاد دانشگاه در جوار مرقد مطهر حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی به خاک سپرده می‌شود.مراسم تشییع پیکر مرحوم دکتر افروغ ، صبح روز شنبه از مقابل مسجد دانشگاه تهران برگزار شد. عماد افروغ به دلیل عارضه قلبی بامداد جمعه ۲۵ فروردین 1402 در سن ۶۶ سالگی درگذشت.پیام های تسلیت فراوانی پس از درگذشت ایشان توسط مقامات سیاسی و مدیریتی صادر شده است.
سیاه چاله نظام تصمیم گیری و تصمیم سازی!

" پایتون گیت" «ترسناک» است، نه خنده دار!

نشست ابراهیم رئیسی با گروهی که به عنوان «دانشمندان یک درصد برتر جهان» معرفی شده اند حسابی خبرساز شده. ماجرا از این قرار است که یکی از حاضران به نام "داوود میری" در این نشست، ادعا می‌کند «ما با یک مجموعه جهانی پایتون می‌توانیم چندسال آینده در حوزه سیاسی، نظامی و اقتصادی را پیش‌بینی کنیم! حال آنکه پایتون فقط یک زبان برنامه نویسی است. در واقع کسی که به عنوان یکی از «دانشمندان یک درصد برتر جهان» به جلسه با رئیس جمهوری آورده شده، اینقدر اطلاع فنی ندارد که پایتون تنها یک زبان برنامه‌نویسی معمولی است نه پدیده‌ای مانند هوش مصنوعی. آن هم نه یک هوش مصنوعی ساده بلکه چیزی که می‌تواند آینده را هم پیش‌بینی کند.طرح این نوع سخنان در جایگاه استادی که با درجه رفیع علمی معرفی می‌شود در حضور رئیس جمهوری و چند نفر از وزرای دولت باید جای نگرانی بسیاری باشد. مخصوصا اینکه سابق بر این نمونه‌های مختلف و متعددی از اکاذیب علمی و تکنولوژیک در بالاترین سطح کشور معرفی و بعد از آن باعث بی‌اعتباری مراجع رسمی کشور شده است.
۳