نامه سرباز و زیبای قرائتی به دختران ایران
برای خواهرم و دخترم؛

نامه سرباز و زیبای قرائتی به دختران ایران

حجت الاسلام و المسلمین قرائتی، مفسر قرآن کریم و رئیس ستاد اقامه نماز، در نامه‌ای سرباز به دختران ایران اسلامی، غفلت را به عنوان بزرگترین خطر برای انسان عنوان کرد. قرآئتی نوشت، خواهرم و دخترم، چون نمی‌دانم دامنه مطالعات و مقدار تحصیلات شما چقدر است، از همه استدلال‌های علمی و فنی دوری می‌کنم و ساده و خودمانی حرف می‌زنم و خیلی هم با شما بیگانه نیستم، سال هاست شب‌های جمعه در تلویزیون منزل شما هستم. غفلت بزرگترین خطر برای انسان است.
فائزه هاشمی: رعایت حجاب اسلامی بحثی مهم است، حفظ کرامت انسانی بحثی مهم‌تر
مشکلی با حجابم ندارم؛

فائزه هاشمی: رعایت حجاب اسلامی بحثی مهم است، حفظ کرامت انسانی بحثی مهم‌تر

هاشمی گفت: وقتی می‌گویند حجاب برای حفظ کرامت زن است، پس این برخورد‌هایی که با زن‌ها می‌شود و وقتی موی زن توسط آقای نیروی انتظامی کشیده شود یا دختر را بغل کنند با خشونت در ماشین بیاندازند این‌ها کرامت انسانی است؟ رفتار‌های ضد کرامت انسانی در این پدیده حجاب اجباری به کرات اتفاق می‌افتد. قانون باید آزادی و کرامت بشر را هدف و سرلوحه قرار دهد. اجرای قانون حجاب اجباری خلاف کرامت انسانی است. جمهوری اسلامی نظامی است بر پایه ایمان به کرامت و ارزش والای انسانی. قانون اساسی تضمین گر نفی هر گونه استبداد فکری و اجتماعی است که قانون حجاب اجباری نیز خودش یک جور استبداد فکری است.
شب فیروزه ای در عید غدیر
با حضور هنرمندان؛

شب فیروزه ای در عید غدیر

روز و شب دوشنبه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۱ مصادف با روز عید غدیر خم ویژه برنامه خانواده محور و شاد شب فیروزه‌ای در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد در بوستان‌های آب و آتش، بنادر و گذر فرهنگ و همچنین پل طبیعت با حضور هنرمندان و شهروندان تهرانی برگزار شد.
آیا قانون فعلی مبارزه با بدحجابی، قابل اجراست؟
بررسی پوشش زنان؛

آیا قانون فعلی مبارزه با بدحجابی، قابل اجراست؟

پوشش زنان به چالشی جدی‌تر نسبت به گذشته تبدیل شده است و می‌رود که یک صف‌بندی جدی ایجاد کند از این‌رو باید موضوع گفت‌وگوی عمومی قرار گیرد، بلکه همگان به نقطه مشترکی برسند.
آقای صدیقی، برخورد با دشمن خارجی را به اهلش بسپار، مشکل فعلی اقتصاد است و گسترش عدالت، نظام حمایت و تقویت نیاز دارد نه شعار
دشمن مسئله حجاب و عفاف را خاکریز خود قرار داده است؛

آقای صدیقی، برخورد با دشمن خارجی را به اهلش بسپار، مشکل فعلی اقتصاد است و گسترش عدالت، نظام حمایت و تقویت نیاز دارد نه شعار

بصورت عرفی یاد گرفته ایم که با دشمن خارجی آنهم بشکلی سیاست زده و شعاری بجنگیم. با این سطح درگیری، فراموش کردیم که مشروعیت یک نظام به تامین اقتصاد و گسترش عدالت است. دو مشکلی که پایه‌های حقانیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در شرایط فعلی هدف گرفته و تخریب گری می‌نماید. در چنین شرایطی، امام جمعه محترم تهران، صحبت از مقابله با دشمن خارجی می‌کند؟ باید خدمت آقای صدیقی عرض شود که مقابله با دشمن خارجی را به اهلش بسپار و در خصوص تقویت اقتصاد و گسترش بیشتر عدالت در جامعه و کاهش فساد‌ها صحبت کن و جهت دهی بنما. نظام در شرایط حاضر، نیازمند تقویت و حمایت در بحث اقتصاد و عدالت گستری و فساد ستیزی است نه شعار درمانی و وعده گرایی و تعریف و تمجید. منتظر اقدامات راهبردی امام جمعه محترم تهران در این خصوص هستیم.
رهبری سختگیری‌ها در مقوله حجاب را تایید نخواهند کرد، ماهم پیرو ایشان هستیم باید تبعیت کنیم
نماینده زن مجلس:

رهبری سختگیری‌ها در مقوله حجاب را تایید نخواهند کرد، ماهم پیرو ایشان هستیم باید تبعیت کنیم

فاطمه مقصودی عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها گفت: بهتر است، ما به جای سختگیری‌هایی که ممکن است رمندگی ایجاد کند و آسیب‌زا باشد، بیشتر مردم را با ارزش‌ها و معنویات آشنا کنیم، راه‌های دیگری هم برای تشویق جامعه به رعایت حجاب و شعائر اسلامی وجود دارد.
اسلام خرافات را از سنت قربانی زدود
حجت‌الاسلام سروش محلاتی:

اسلام خرافات را از سنت قربانی زدود

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد سروش محلاتی، استاد حوزه و دانشگاه در سخنرانی خود با موضوع قربانی و سنت زدایی غلط توسط اسلام بیان داشت که، سه گونه تغییر و تحول در موضوع قربانی بعد از اسلام نسبت به ادیان گذشته اتفاق افتاده است، از جمله اینکه اسلام خرافات را از سنت قربانی زدود، قربانی انسان را باطل کرد و آن را ابزاری در کمک به فقرا برشمرد. از افکار غلط در قربانی این بود که فکر می‌کردند باید خون آن را به کعبه بمالند وگرنه فایده ندارد، ولی اسلام جلوی این خرافات را گرفت، گرچه هنوز هم برخی خرافات در زندگی امروز ما هم وجود دارد و برخی افراد خون را به سپر ماشین یا جلوی در خانه خود می‌مالند که ائمه (ع) آن را از رفتار‌های شرک‌آمیز تلقی کرده‌اند.
عکس نوشته‌هایی از دعای عرفه
لذت بندگی؛

عکس نوشته‌هایی از دعای عرفه

عرفات نام سرزمینی است در ۲۰ کیلومتری مکّه که بر زائران خانه خدا واجب است از ظهر روز نهم ذی الحجّه تا غروب در آنجا بمانند و اگر قبل از غروب از آنجا خارج شوند باید یک شتر کفّاره دهند. واژة عرفات از معرفت به معنای محلّ شناخت است. در آنجا آدم و حوا علیهماالسّلام یکدیگر را شناختند و به گناه خود اعتراف کردند. به فرموده امام صادق و امام باقر علیهماالسّلام جبرئیل در این مکان به حضرت ابراهیم گفت: وظایف خود را بشناس و فراگیر. زمین عرفات خاطراتی از ناله‌ها و اشک‌های اولیای خدا دارد و در روایات می‌خوانیم غروب عرفه خداوند تمام گناهان زائران خانه خود را می‌بخشد. عکس نوشته‌های زیر، عباراتی برگزیده از دعای عرفه را تقدیم نگاه خوبتان کرده است.
اولین حج تمتع پساکرونایی
مراسم حج ۱۴۰۱؛

اولین حج تمتع پساکرونایی

پس از دو سال محرومیت از انجام فریضه حج به دلیل شیوع بیماری کرونا، اکنون سیل عاشقان و مشتاقان بیت‌الله الحرام به سرزمین وحی رهسپار شدند تا حج تمتع امسال را با شکوه‌تر از همیشه برگزار نمایند.
افراد را متوجه فلسفه حجاب نکردیم، بچه‌ها باید متوجه شوند که هنجارشکنی کرده‌اند
عماد افروغ؛

افراد را متوجه فلسفه حجاب نکردیم، بچه‌ها باید متوجه شوند که هنجارشکنی کرده‌اند

عماد افروغ، استاد جامعه‌شناس دانشگاه تهران و عضو کارگروه رصد فرهنگی کشور می‌گوید: وجه عام و جنبه عمومی اتفاقی که در شیراز رخ‌داده همچنین اتفاقات مشابه نشان می‌دهد که ما به‌اندازه کافی کار فرهنگی نمی‌کنیم. در رابطه با عفاف و حجاب روش‌های ما ایجابی نیست و متأسفانه عمدتاً از روش‌های سلبی استفاده می‌کنیم و مدام می‌گوییم حجاب داشته باشید اگر نداشته باشید فلان می‌شود و بهمان درحالی‌که هنوز افراد را متوجه فلسفه حجاب نکردیم. ما در مورد نوع پوشش و حجاب دچار مسئله جدی هستیم و نتوانستیم پوشش را با مد به‌روز هماهنگ کنیم.
۴