هدف امام عصر (عج) از تشکیل حکومت چیست؟
یک کارشناس مهدویت پاسخ داد:

هدف امام عصر (عج) از تشکیل حکومت چیست؟

مدیر گروه اخلاق و تربیت مرکز تخصصی مهدویت قم گفت: پرسش اینجاست که هدف امام عصر (عج) از تشکیل حکومت و رسیدن به قدرت چیست و چرا به جای دعوت مردم به دینداری و تقوا به فکر تشکیل حکومت هستند؟ بر اساس روایات مهدوی، دنیای زیبای پس از ظهور زمانی رقم می‌خورد که حضرت تشکیل حکومت دهند و با تاریکی و ظلم مبارزه کنند.
سلامی بر طلا کن، دلت را تازه گردان
حرم امام رضا (ع)؛

سلامی بر طلا کن، دلت را تازه گردان

توده هوای سرد به مشهد مقدس رسید و بارندگی آغاز گردید. تجربه زیستی خیلی از ما‌ها برایمان ثابت کرده که حال و هوای زوار حرم در روز‌های بارانی دیدنی است. رحمت باران در کنار پاکی هوا و قدم زدن بر کف خیس حرم، دل را هرچند که سخت شده باشد، می‌شکند و می‌لرزاند. تا حالا باران در باران را تجربه کردی؟ ترکیبی از قطرات نسبتا سرد با قطراتی نسبتا گرم. سربسته گفتیم. اهلش می‌دانند از چه حرف زده شده. زیارت قبول ان شاالله.
امام زمان (عج) چه زمانی ظهور می‌کند؟
حجت الاسلام نهاوندی؛

امام زمان (عج) چه زمانی ظهور می‌کند؟

سخنران دفتر آیت الله فاضل لنکرانی گفت: ما باید برای ظهور مهدی موعود زمینه سازی کنیم و جامعه را لایق پذیرش امامت و حکومت جهانی آن حضرت نماییم.
چه کسی بر پیکر مطهر امام حسن عسکری (ع) نماز گزارد؟
شهادت امام حسن عسکری؛

چه کسی بر پیکر مطهر امام حسن عسکری (ع) نماز گزارد؟

ابوالادیان می‌گوید: من خدمتگزار حسن بن علی علیه السلام بودم و نامه هایش را به شهر‌های مختلف می‌رساندم. در آن بیماری که به واسطه آن از دنیا رفتند، خدمتشان رسیدم. نامه‌هایی نوشتند و فرمودند: «این‌ها را به مدائن ببر! تو پانزده روز از سامرا دور خواهی بود و روز پانزدهم که وارد سامرا شدی، صدای شیون از خانه من می‌شنوی و مرا در غسال خانه خواهی دید». گفتم: آقای من! پس از این اتفاق امام کیست؟ فرمود: «آ ن کس که پاسخ نامه هایم را از تو بخواهد، او امام بعد از من است». گفتم: علامت دیگری هم اضافه کنید. فرمود: «آن کس که بر من نماز بگذارد، هم او امام پس از من است». گفتم: علامت دیگری نیز بفرمایید. فرمود: «آن کس که از درون کیسه به تو خبر دهد، او امام بعد از من است».
نگاهی به زندگی، سیره و سفارشات امام حسن عسکری (ع)
خورشید سامرا؛

نگاهی به زندگی، سیره و سفارشات امام حسن عسکری (ع)

حضرت ابومحمد، حسن بن علی العسکری (ع)، معصوم سیزدهم و امام یازدهم شیعیان است که مطابق اکثر منابع شیعی، در ماه ربیع‌الاول ۲۳۰ق به دنیا آمد. پدر بزرگوارش امام هادی (ع) و مادرش بانوی شریفی به نام سوسن یا سلیل بود. دوران امامت ایشان از سال ۲۵۴ آغاز شد و تا سال ۲۶۰ ادامه یافت. ایشان در روز ۸ ربیع الاول در ۲۹سالگی شهید شد و در سامرا کنار پدر بزرگوارش به خاک سپرده شد.
نسبت فقه و اخلاق در آموزه‌های امام رضا (ع)
احمد پاکتچی؛

نسبت فقه و اخلاق در آموزه‌های امام رضا (ع)

نسبت فقه و اخلاق، نه تنها از دیرباز محل تأمل عالمان دینی بوده و ذهن آنان را مشغول ساخته است، بلکه در شرایط امروز، به دلیل تحولات اجتماعی و فرهنگی گسترده در زندگی بشر و تغییرات رخ داده در سبک زندگی، نیاز حس شده به توسعه‌ی فقه و نیاز به پاسداشت از جایگاه اخلاق در حیات اجتماعی، بازنگری در این مسئله ضرورتی افزون یافته است.
بررسی نقل قول‌های اصلی شهادت امام رضا (ع)
به بهانه شهادت امام هشتم؛

بررسی نقل قول‌های اصلی شهادت امام رضا (ع)

عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) ضمن بررسی اقوال شهادت امام رضا (ع) در یکی از آثار علامه جعفر مرتضی گفت: محدثان شیعه و سنی درباره «شهادت» پیامبر (ص) اتفاق نظر دارند، ولی اختلاف در نحوه شهادت است.
یاری‌گر بی‌یاور
به مناسبت شهادت کریم اهل بیت؛

یاری‌گر بی‌یاور

به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت امام حسن مجتبی (ع)، آشنایی با سیره و رفتار آن امام کریم ، می تواند روشنگر راه و روش زندگی شیعیان آن حضرت باشد.
از مظلومیت‌های امام حسن چه می‌دانیم؟
زندگی کریم اهل بیت؛

از مظلومیت‌های امام حسن چه می‌دانیم؟

متاسفانه سال‌های سال است که حوزه دانشی و فکری جهان اسلام و منظومه فکری - دانشی شیعه از کمبود شناخت و معرفی ناکافی امام حسن به جامعه و نسل جوان، در رنج است. به راحتی می‌توان بر اساس شواهد موجود قضاوت نمود که متفکران شیعه، دارای اهمالی آشکار در معرفی درست امام حسن به جامعه بوده و آثار زیان بار این غفلت، در قالب برداشت‌های نادرست عمومی از سبک و شیوه زندگی آن حضرت مشاهده می‌شود. آیا تاکنون به مظلومیت‌های امام حسن و زجر‌های کشیده شده توسط آن حضرت فکر کرده ایم؟
پیامبر(ص) تحول اساسی در سبک زندگی مردم ایجاد کرد
پژوهشگر تاریخ اسلام:

پیامبر(ص) تحول اساسی در سبک زندگی مردم ایجاد کرد

جامعه‌ای که پیامبر (ص) بر اساس مبانی اسلام تأسیس کرد، جامعه‌ای مبتنی بر ارزش‌های اخلاقی و الهی و کمالات انسانی است و بی‌طرفی افراد جامعه و دولت نسبت به ارزش‌ها و کمالات و اخلاقیات بی‌معناست.
۴