نگاهی به مبانی نظری یک تغییر فتوا
سن بلوغ دختران؛

نگاهی به مبانی نظری یک تغییر فتوا

محمدعلی خرمی: آیت‌الله محمداسحاق فیاض از فتوای خود در مورد سن بلوغ دختران برگشت و سن بلوغ دختران را ۱۳ سال قمری دانست. پیش‌تر از ایشان آیت‌الله صانعی سیزده سالگی را سن تکلیف دختران اعلام کرده بود و برخی دیگر، چون محمدهادی معرفت و محمدابراهیم جناتی، رسیدن به نه سالگی را ملاک بلوغ دختران ندانسته‌اند. تغییر فتوای آیت‌الله فیاض از شاگردان برجسته آیت‌الله خوئی و از مراجع عالی رتبه نجف، توجه دانشوران را به مبانی محتمل این تغییر فتوا جلب کرده است. نعمت‌الله دانشمند از شاگردان آیت‌الله صانعی درباره برخی از این مبانی توضیحاتی مستند داد.
فتوای جدید حضرت آیت الله فیاض درباره سن تکلیف دختران
۱۳ سال قمری یا بروز علائم بلوغ پیش از آن؛

فتوای جدید حضرت آیت الله فیاض درباره سن تکلیف دختران

فتوای جدید حضرت آیت الله فیاض درباره سن تکلیف دختران صادر شد: ۱۳ سال قمری یا بروز علائم بلوغ پیش از آن. براساس فتوای جدید، سن تکلیف دختران اتمام ۱۳ سال قمری است، البته مشروط به آنکه قبل از این سن علائم بلوغ آشکار نشود.
اعلام مبلغ فطریه ۱۴۰۰ توسط دفتر آیت الله سیستانی
زکات فطره؛

اعلام مبلغ فطریه ۱۴۰۰ توسط دفتر آیت الله سیستانی

از آنجا که میزان زکات فطره برای هر فرد سه کیلوگرم است، مبلغ آن برای فطریه بدل از آرد بیست و یک (۲۱) هزار تومان و برای فطریه بدل از برنج ایرانی یکصد (۱۰۰) هزار تومان و فطریه بدل از برنج غیر ایرانی، هفتاد و پنج (۷۵) هزار تومان تعیین شده است.
راهکار‌های استاد میرباقری برای حضور قلب در نماز
راه رستگاری انسان؛

راهکار‌های استاد میرباقری برای حضور قلب در نماز

میزان قبولی نماز، بستگی به میزان توجه انسان در نماز داشته و این در حالی است که متاسفانه بسیاری از افراد عبادت‌های خود را بدون حضور قلب، از روی عادت و با حواس پرتی کامل انجام داده و به همین جهت است که یک عمر نماز می‌خوانیم، اما اثری از آثار معنوی و روح نواز آن را در خود نمی‌بینیم. استاد سید محسن میرباقری، برخی از راهکار‌های حضور قلب در نماز را در ویدئوی زیر تشریح نموده‌اند.
۵