تفکیکیان توانایی و دغدغه مواجهه با فلسفه جدید را ندارند
مکتب تفکیک

تفکیکیان توانایی و دغدغه مواجهه با فلسفه جدید را ندارند

محمدعلی عبداللهی، دانشیار و عضو هیات‌علمی گروه فلسفه پردیس فارابی دانشگاه تهران، دانش‌آموخته دکتری فلسفه غرب از دانشگاه تهران است. او در آغاز طلبگی از نزدیک بعضی از بزرگان مکتب تفکیک را نیز درک کرده است. عبداللهی در این گفتگو ریشه اصلی نزاع میان اهل فلسفه و تفکیکیان را در این می‌داند که تفکیکیان میان «وحی ناب و خرد خالص عندالنبی» و «فهم غیرمعصوم از وحی منقول»، تمایز قائل نمی‌شوند. متن این گفتگو را از نظر می‌گذرانید.
دولت رضایت اهل‌سنت را جلب نکرد
مولوی عبدالحمید:

دولت رضایت اهل‌سنت را جلب نکرد

مولوی عبدالحمید، روز جمعه (۱۰ مرداد ۱۳۹۹) در مراسم نماز عید قربان اهل‌سنت زاهدان با بیان اینکه در دو دوره ریاست‌جمهوری دکتر روحانی نه‌تن‌ها شایستگان اهل‌سنت در کابینه دولت مشارکت داده نشدند بلکه حتی پست مشاور رئیس‌جمهوری هم حذف شد، گفت که «دولت تدبیر و امید نتوانسته است رضایت اهل‌سنت را جلب کند».
باید به هرکس با هر دینی کمک کرد
آیت‌الله حسینی بوشهری:

باید به هرکس با هر دینی کمک کرد

آیت‌الله حسینی بوشهری، دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه گفت: در این دوران کرونا و شرایط کنونی کشور، نباید در کمک‌رسانی به مسلمانان توجه کنیم بلکه باید به همه انسان‌ها با دین‌های مختلف کمک کنیم.
پیشنهادی برای صلح بین ادیان
کارن آرمسترانگ:

پیشنهادی برای صلح بین ادیان

آرمسترانگ، پژوهشگر بریتانیایی معتقد است که هسته مرکزی سه دین یهودیت، مسیحیت و اسلام همانا عدالت خواهی، شفقت ورزی، صلح و آرامش است و حرکت از اعتقاد به سوی ایمان راه حل اساسی برای از بین بردن تمامی نزاع ها و درگیری های دینی و مذهبی و فرقه ای است. تا چنین اتفاقی روی ندهد نمی توانیم به صلح و آرامش و عدالت دست پیدا کنیم.
مروری بر کتاب «ژن خدا: چگونه ایمان به ژن‌ها پیوند داده می‌شود؟
دین اچ. هامر؛

مروری بر کتاب «ژن خدا: چگونه ایمان به ژن‌ها پیوند داده می‌شود؟

دین هامر متخصص ژنتیک که تحصیل کردۀ هاروارد هست در این جلد، به تحقیقی دربارۀ پایۀ ژنتیک باور دینی و معنویت دست می زند. این کتاب خوب و روان نوشته شده است، به ویژه برای کسانی که با مطالعۀ علم ژنتیک رفتاری و علم ژنتیک مولکولی آشنایی ندارند. هامر به طرز ماهرانه ای استدلالی برای پیوند میان توانایی انسانی ما برای تجربۀ دینی عمیق، سازوکار/مکانیزم های مغزی نهفته در چنین تجربیات، و پایۀ ژنتیکی برای آن مکانیزم های مغز به دست می‌دهد.
دین خصوصی و فردی در جهان جدید
یادداشت پیتر برگر؛

دین خصوصی و فردی در جهان جدید

پیتر برگر این نظم اجتماعی را برای دین باور دارد، اما معتقد است که در دنیای جدید می‌باید به جنبه‌های شخصی و خصوصی از دین توجه کرد. به باور او، امروزه سویه‌های اجتماعی و انضباط‌طلبی، جای خود را به رویکردی فردی و خصوصی از دین داده است. او به این باور است که دین در جهان مدرن، کارایی اجتماعی خود را کم و کمتر کرده و به حیطه‌های خصوصی بسنده نموده است.
ارامنه ایران، سالگرد کشتار هم‌کیشان خود را پشت درهای بسته گرامی داشتند
در سالروز ۲۴ آوریل و کشتار ارامنه؛

ارامنه ایران، سالگرد کشتار هم‌کیشان خود را پشت درهای بسته گرامی داشتند

صد و پنجمین سالگرد کشتار ارامنه، صبح جمعه ۵ اردیبهشت ماه (۲۴ آوریل) با حضور جمعی از روحانیون کلیساهای ارمنی گریگوری و کاتولیک تهران، «آرتاشس تومانیان»، سفیر ارمنستان در ایران و تنی چند از مسئولان جامعه ارامنه تهران با توجه به محدودیت‌های ناشی از ویروس کرونا با ساز و کاری متفاوت ،در محوطه کلیسای سرکیس مقدس تهران برگزار شد.
آیت الله مروی: جهل حاکم بر برخی از عالم نمایان بدتر از ویروس کرونا است
انتقاد از تلاش برخی برای تفرقه شیعه و سنی؛

آیت الله مروی: جهل حاکم بر برخی از عالم نمایان بدتر از ویروس کرونا است

آیت الله جواد مروی در ابتدای درس خارج فقه که به صورت مجازی برگزار شد نکاتی در نقد ادعاهای بی اساس در انتساب بلای کرونا به بی احترامی شیعیان ایران به صحابه پیامبر(ع) و مقصر دانستن جمهوری اسلامی ایران در بلای تحریم‌های امریکا، بیان کرد و گفت:سوء استفاده برخی از شرایط موجود برای ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی، و جهل حاکم بر برخی از عالم نمایان بدتر از کرونا است.
معرفی نمادهای قوم یهود
نشانه های یهودیت ؛

معرفی نمادهای قوم یهود

در کل جهان 13 میلیون یهودی وجود دارد و یهودیان با توجه به اندیشه های نژاد پرستانه خود و برای غلبه بر جهان به تضعیف دیگران و قوی کردن خود پرداختند ؛ یک راه برای رسیدن به این هدف استفاده از نمادها ی و سمبل ها در کلمات ، حرکات ، پوشش و بعضی جریانها بود ، نشانه هایی که خود بفهمند و دیگران ... از جمله آن نماد ها عبارت بوده اند از :کلمه اتحاد ، متحد و متحده