به پاسخ های معاون وزیر بهداشت برای مسمومیت دانش آموزان دختر باید خندید یا بحال و روز کشور گریست؟
پشت پرده مسمومیت های سریالی دانش آموزان؛

به پاسخ های معاون وزیر بهداشت برای مسمومیت دانش آموزان دختر باید خندید یا بحال و روز کشور گریست؟

چنان مبهم، گنگ و پر حاشیه حرف زده که اگر در هرکجای دنیا بود، مورد تمسخر قرار می‌گرفت. به منظور صریح‌تر گفتن و شفاف‌تر حرف زدن با این جناب به اصطلاح معاون وزیر درخواست می‌کنیم که فصل سوم (حقوق ملت) قانون اساسی را مطالعه کند. آقای معاون وزیر، اگر توانمندی یا شجاعت کار کردن و مدیریت در جمهوری اسلامی را نداری، لطفا با یک استعفا ما را خوشحال کن.این چه توجیحاتی است که برای یک مسئله شبه امنیت ملی بکار می بری؟ اینجا جمهوری اسلامی ایران است. حجی کن ، جمهوری، اسلامی ، ایران. سوال اینجاست که با نوعی بنیادگرایی ظاهرا دینی برای مسموم سازی های زنجیره ای روبرو هستیم یا قصد انحراف افکار عمومی وجود دارد؟ آیا اپوریسیون داخلی و خارجی، می تواند در این موضوع نقش داشته باشد؟
قربانی شدن حقوق بیمار با ویزیت گروهی
نقض حریم شخصی بیماران؛

قربانی شدن حقوق بیمار با ویزیت گروهی

ویزیت گروهی بیماران معمولا از طرف برخی پزشکان صورت می‌گیرد و مشکلات بسیاری را برای بیماران ایجاد کرده است، این مشکلات در حوزه پزشکان زنان و زایمان حادتر می‌شود و بیمار برای بیان مشکل خود احساس راحتی نمی‌کند، ویزیت گروهی بیماران در کلینیک‌های دولتی بیش‌تر از مطب پزشکان مشاهده می‌شود و عموما افرادی که به این مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، جزو اقشار کم‌درآمد هستند و عموما به برای احقاق حق خود اقدام نمی‌کنند.
آقای اسماعیلی دروغ می گویی یا کم اطلاعی؟ افراد اسما دارای بیمه و رسما فاقد بیمه را معرفی می کنیم
بازهم شعار درمانی ناشیانه؛

آقای اسماعیلی دروغ می گویی یا کم اطلاعی؟ افراد اسما دارای بیمه و رسما فاقد بیمه را معرفی می کنیم

بماند که ما نبرد کردیم و سبد سیب سرخ رسید به دست امثال آقای اسماعیلی و سید صولت مرتضوی و سایر دوستان گعده خراسان رضوی. از این که بگذریم،آقای اسماعیلی مدعی هستند که در آینده نزدیک در ایران کسی نیست که بیمه نباشد،حتی اگر خودش هم نداند. می گوید که 90 درصد هزینه های درمان را بیمه ها می دادند و .... . ما ثابت می کنیم که این صحبت آقای اسماعیلی با دروغ بوده و یا از روی کم اطلاعی زده شده است. آقای اسماعیلی خوب گوش کن اخوی . ماهیانه از روی حقوق کارگر ، حق بیمه توسط کارفرما کسر می شود،کارفرما عموما بدلیل مشکل در پرداخت حق بیمه، ممکن است چند ماهی لیست رد کرده ولی حق بیمه را واریز نکنند. از ماه دوم به بعد، سازمان تامین اجتماعی با وجود رد شدن لیست، کارگر را از دسترسی به خدمات درمانی محروم می کند( قطع استحقاق درمان). برو بپرس و بعد باد به غبغب بینداز و در خصوص این مسئله صحبت کن. کارگر جماعت دارد خرد می شود و دوستان ما از حل مشکلاتی می گویند که هیچ اشرافیتی به ریزه کاری های آن ندارند. نکته بعدی اینکه انجام دادن وظیفه قانون دولت ها، هیچ ارتباطی به برکت ماه رجب و سالروز انقلاب اسلامی ندارد. گام دوم انقلاب، آمده تا ریشه چنین تعارفات نابجا و کم مایه ای را بزند. امیدواریم صراحت گفتار حمل بر جسارت نشده باشد.
پیام دولت به مجلس:اندکی تامل در استیضاح عین الهی، تغییراتی در راه است
عبدالحسین روح‌الامینی مطرح کرد:

پیام دولت به مجلس:اندکی تامل در استیضاح عین الهی، تغییراتی در راه است

عبدالحسین روح‌الامینی نماینده تهران با اعلام برگزاری جلسه بررسی استیضاح بهرام عین‌اللهی در کمیسیون بهداشت، به ارسال پیام از طرف دولت اشاره کرد و گفت: آن‌ها گفتند یکی دو ماه دیگر صبر کنید، اصلاحات، بازنگری و رفع عیوب انجام خواهد شد که ما در پاسخ گفتیم هر کسی کار خود را انجام دهد و ما به وظیفه نظارتی خود عمل می‌کنیم و شما هم به وظیف خود...
وعده تکراری جذب ۱۷ هزار پرستار و بودجه‌ای که قابلیت تخصیص ندارد؟
وزارت بهداشت کاملا پزشک‌سالار است؛

وعده تکراری جذب ۱۷ هزار پرستار و بودجه‌ای که قابلیت تخصیص ندارد؟

موج هشتم کرونا به ایران رسیده و به گفته‌ی دبیر کمیته‌ علمی مقابله با کرونا، این موج تا عید نوروز به نقطه‌ی اوج خود می‌رسد. اعلام آماده‌باش به بیمارستان‌های کشور در حالی انجام شده که مراکز درمانی با مشکل کمبود پرستار مواجه هستند.دبیرکل خانه پرستار اظهار داشت: ما وعده زیاد شنیدیم، اما در عمل چیزی ندیدیم. نگرانیم وعده‌ی جذبِ این ۱۷هزار پرستار هم به سرنوشت، فوق العاده خاص و تعرفه‌گذاری و برگزاری آزمون استخدامی دچار شود. پس درخواست ما این است که همان کاری را که برای افزایش تعرفه‌ی پزشکان کردند اینجا نیز تکرار کنند؛ یعنی بدونِ آنکه تبلیغ کنند و وعده بدهند، ۱۷هزار پرستار را جذب کنند.
فرسودگی ۷۰ درصد بیمارستان‌های کشور و چالش تامین اعتبار
مدیرکل منابع فیزیکی وزارت بهداشت اعلام کرد:

فرسودگی ۷۰ درصد بیمارستان‌های کشور و چالش تامین اعتبار

مهندس امیر ساکی مدیرکل منابع فیزیکی وزارت بهداشت، درباره وضعیت فرسودگی بیمارستان‌ها در کشور، گفت: در دهه ۸۰ در کشور ارزیابی لرزه‌ای بیمارستان‌های کشور در دستور کار قرار گرفت و نتایج این ارزیابی نشان داد که حدود ۷۰ درصد ساختمان‌های درمانی یا همان بیمارستان، در کشور فرسوده‌اند. این میزان در تهران به دلیل قدمت بیمارستان‌ها بیش از ۸۰ درصد بوده است. نتایج همچنین نشان داد بیش از ۹۰ درصد بیمارستان‌های فرسوده امکان مقاوم‌سازی نداشته و به عبارتی مقاوم‌سازی آن‌ها توجیه‌پذیر نیست و بنابراین این بیمارستان‌ها باید جایگزین شوند.
انفجار قیمت دارو، سرگردانی شهروندان در صف دارو و تقاضا برای استیضاح بی کفایت های دارو و درمان
عین الهی را استیضاح کنید؛

انفجار قیمت دارو، سرگردانی شهروندان در صف دارو و تقاضا برای استیضاح بی کفایت های دارو و درمان

با هزار حربه قصد داشتند که وانمود نمایند استیضاح وزیر بهداشت و درمان از دستور کار خارج شده است. اما روح الامینی با نامه به مصری در هیات رئیسه مجلس، پته بعضی ها را روی آب آورد و پشم و کشک بعضی ها را ترکیب نمود. به عبارات زیر توجه کنید، «امسال کمبود دارو نخواهیم داشت. امسال مجلس حدود ۳ میلیارد دلار ارز به وزارت بهداشت تخصیص داده که یک‌ میلیارد دلار از سال قبل بیشتر است و کمبود دارو نخواهیم داشت.»و ... اینها بخشی از صحبت هایی فردی است که وزیر نام دارد و در شناسنامه هم بهرام عین الهی می شناسندش. گویا فراموش کرده که چقدر در بحث دارویار هشدار دادیم. آقای عین الهی، به خون شهدا قسم، نفس مدیر کم کار در جمهوری اسلامی را با طی رویه های قانونی در شیشه می کنیم. حواست را خوب به کارت جمع کن.
دلایل انصراف نمایندگان از استیضاح وزیر بهداشت! +  تکذیب روح الامینی
استیضاح وزیر بهداشت و درمان ادامه دارد؛

دلایل انصراف نمایندگان از استیضاح وزیر بهداشت! + تکذیب روح الامینی

سلمان اسحاقی نماینده قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان امضاکننده استیضاح وزیر بهداشت به این جمع‌بندی رسیده‌اند که از استیضاح بهرام عین‌اللهی انصراف دهند. وی درباره گمانه‌زنی‌ها برای استیضاح وزیر بهداشت، عموم نمایندگان به کلام رهبر معظم انقلاب استناد می‌کنند که در آخرین دیدار هیأت دولت فرمودند «تلاش دولت در حوزه سلامت نتایج محسوس داشت». این در حالی است که روح الامینی نماینده تهران، این خبر را کذب دانسته و به هیات رئیسه مجلس تذکر داده است.
خانه نشینی ۱۷ هزار پرستار دوران کرونا (مدافعان سلامت) و وعده های دو ریالی حمایتی مسئولان؟!
در نامه‌ای به رئیس جمهور مطرح شد؛

خانه نشینی ۱۷ هزار پرستار دوران کرونا (مدافعان سلامت) و وعده های دو ریالی حمایتی مسئولان؟!

محمد میرزابیگی رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور، در نامه‌ای به رئیس‌جمهور، خواستار بازگشت به کار ۱۷ هزار پرستار طرحی شد. وی افزود: امید به حضور صادقانه و گرم حضرتعالی و پی‌آمد‌های مبارک آن در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ در جمع پرستاران و حمایت‌های قاطع از مطالبات و حقوق به حق پرستاران و امید به مواضع امیدوار کننده سایر رؤسای قوا اعم از ریاست محترم مجلس شورای اسلامی و ریاست محترم قوه قضائیه و در کل امید به قانون و عزم ارکان نظام و کشور، مبنی بر اتخاذ رویکرد قدرشناسانه به جامعه خدوم، بی‌ادعا و خدمتگزار مردم ایران عزیز یعنی جامعه پرستاری و سایر مدافعین سلامت.
۳