هیچ مقامی از کادر بخش درمان ، تقاضای دریافت فهرست اطلاعات مصدومان را نداشته است
یک مقام وزارت بهداشت:

هیچ مقامی از کادر بخش درمان ، تقاضای دریافت فهرست اطلاعات مصدومان را نداشته است

با فروکش کردن درگیری‌های منجر به مصدومیت ناشی از اعتراضات اخیر و انتشار بخشنامه‌ای ازسوی وزارت بهداشت درباره پذیرش بی‌قیدوشرط مصدومان، فارغ از گرایش‌های سیاسی‌شان، حالا روایت‌های دیگری از مراکز درمانی شنیده می‌شود که از مراجعه نکردن گروهی از مصدومان با اصابت‌های جدی به چشم و فعال‌شدن گروه‌های درمان‌خانگی حکایت دارد. با اینکه مسئولان وزارت بهداشت و به‌طور مشخص رئیس مرکز نظارت بر امور درمان این وزارتخانه، هیچ‌کدام از انتقاد‌ها مبنی بر ورود نیرو‌های امنیتی به مراکز درمانی، محدودیت پذیرش مصدومان در برخی بیمارستان‌ها یا تسری اطلاعات بیماران به برخی ارگان‌ها و... را نمی‌پذیرند و آن را در ایجاد هراس در مراجعه مصدومان به بیمارستان‌ها موثر نمی‌دانند، اما افرادی مانند حسین کرمانپور که مدیر اورژانس بیمارستان سیناست، تاکید می‌کنند به دلیل تاخیر در مراجعه برخی مصدومان، آسیب‌های آن‌ها شدیدتر شده است.
۷۷۰۰ تخت به بخش درمان کشور اضافه می‌شود
وزیر بهداشت:

۷۷۰۰ تخت به بخش درمان کشور اضافه می‌شود

دکتر «بهرام عین‌اللهی» ۱۷ آذرماه در جریان سفر یک روزه خود به استان مرکزی اظهار داشت: تاکنون ۷۹ مرکز درمانی با ۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت به بهره برداری رسیده است و تا پایان امسال ۷۷۰۰ تخت بیمارستانی دیگر به مجموعه درمانی کشور اضافه می‌شود و با این روند، خدمات بهتری به مردم کشور ارائه می‌شود.
استیضاح عین اللهی وزیر بهداشت با بیش از ۶۰ امضا کلید خورد+متن استیضاح
رئیس کمیته غذا و دارو مجلس خبر داد:

استیضاح عین اللهی وزیر بهداشت با بیش از ۶۰ امضا کلید خورد+متن استیضاح

عبدالحسین روح الامینی رئیس کمیته غذا و دارو مجلس، با اشاره به عدم مدیریت و ناتوانی وزیر بهداشت در حل مشکلات پزشکان، پرستاران، دارو، درمان و واکسن از طرح استیضاح بهرام عین اللهی وزیر بهداشت و درمان با بیش از ۶۰ امضای نمایندگان و ثبت آن در سامانه مجلس خبر داد.
کارت زرد مجلس به عین اللهی وزیر بهداشت
نمایندگان مجلس قانع نشدند؛

کارت زرد مجلس به عین اللهی وزیر بهداشت

 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه)، سوال توسلی نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ از وزیر بهداشت و درمان پیرامون وضعیت بهداشت و درمان در شهر‌ها و روستا‌های کشور را بررسی کردند و در نهایت با ۱۰۳ رای موافق، ۱۲۳ مخالف، ۷ رای ممتنع از مجموع ۲۴۵ نماینده از پاسخ‌های وزیر قانع نشده و بدین ترتیب وزیر بهداشت و درمان از مجلس شورای اسلامی کارت زرد گرفت.
چرا بازنشستگان هزینه‌ درمان را از جیب می‌پردازند؟
انتقاد یک بازنشسته از بیمه‌های تأمین اجتماعی و تکمیلی:

چرا بازنشستگان هزینه‌ درمان را از جیب می‌پردازند؟

یک بازنشسته تامین اجتماعی گفت: سی سال حق بیمه دادیم تا در دوران پیری که انواع مرض‌ها به سراغمان می‌آید، دغدغه‌ی هزینه‌ی درمان نداشته باشیم، اما باز باید بخشی از حقوق ناچیزِ ماهانه‌ی خود را صرف درمان کنیم.
واگذاری واردات آنتی بیوتیک به شرکت سها کیش با یک سابقه خراب و غیر پاسخگو!
خطای استراتژیک وزارت بهداشت؛

واگذاری واردات آنتی بیوتیک به شرکت سها کیش با یک سابقه خراب و غیر پاسخگو!

در حالی که با توجه به شیوع آنفلوآنزا نیاز کشور به آنتی بیوتیک بیشتر می‌شد، سرانجام با درخواست وزارت بهداشت، شرکت سها کیش از زیر مجموعه‌های سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر در مناقصه وزارت بهداشت انتخاب و اقدام به واردات آنتی بیوتیک کرد. آنتی بیوتیک‌هایی که وزیر بهدشت شخصا برای ترخیص آن‌ها به فرودگاه رفت و حالا با دستور سازمان غذا و دارو جمع آوری میشود و دوباره بازار دارو را در معرض بحران قرار داد. این در حالی است که شرکت سها کیش با سابقه خراب واردات داروی دسفرال و سابقه یاسین رامین در ماجرای شیرخشک های فاسد شده، سازمان هلال احمر تاکنون نه برای واردات داروی دسفرال تقلبی و نه برای همین آنتی بیوتیک‌هایی که فاقد ماده موثره است هیچ واکنشی نشان نداده. سازمان غذا و دارو هم هنوز مشخص نکرده که اولا چرا با وجود چنین سابقه‌ای این شرکت را در مناقصه انتخاب کردند؟ دوما با این وضعیتی که شرکت سها کیش در این شرایط بحرانی دارویی به بار آورده باز هم اعتماد میکند که واردات باقی محموله‌های داروی وارداتی را به این شرکت بسپارد؟
پیامدهای اجرای طرح دارویار و استیضاح وزیر بهداشت و درمان، مافیا چقدر در چندماهه اخیر سود کرد؟
قرار بود دارو گران نشود؛

پیامدهای اجرای طرح دارویار و استیضاح وزیر بهداشت و درمان، مافیا چقدر در چندماهه اخیر سود کرد؟

جبار کوچکی نژاد نماینده رشت و خمام در مجلس، وزیر بهداشت را در معرض استیضاح دانست و گفت: طرح دارویار قرار بود قیمت دارو را برای مصرف کننده افزایش ندهد، اما اکنون قیمت‌ها چند برابر افزایش یافته که ضعف شدید وزارتخانه بهداشت را بیان می‌کند.
پاسخگوی تامین دیرهنگام داروی بیماران و فوت صدها بیمار بی‌گناه باشید
واکنش انجمن اِس اِم اِی به اظهارات معاون وزیر بهداشت:

پاسخگوی تامین دیرهنگام داروی بیماران و فوت صدها بیمار بی‌گناه باشید

متاسفانه تقریبا بشکل ادواری با مشکلات مرتبط با تامین داروی بیماران خاص مواجه هستیم. دو رویکرد هزینه بالای تامین داروی این بیماران و بحث کسری بودجه در کنار رویکرد و برداشت غیرانسانی - غیراخلاقی و حتی غیر شرعی به صرفه نبودن تامین دارو ، باعث ایجاد این مشکلات شده است. با توجه به مشکلات جدید تامین دارو بیماران خاص، سعید اعظمیان مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران SMA در این خصوص بیان کرده که، منطق صفر و یک مسوولان درباره داروی بیماران (مرگ یا درمان قطعی) سال‌هاست که منسوخ شده و این نگاه در تضاد با آموزه‌های دینی و تخصصی است. مسوولان به جای فرافکنی، پاسخگوی تامین دیرهنگام داروی بیماران و فوت صدها بیمار بی‌گناه به دلیل عدم مدیریت صحیح منابع مالی باشند.
چشم جناب سید حیدر محمدی، به آنفلوآنزا می‌گیم، زود هنگام نیاد؟ خجالت!
آنفلوآنزای زودرس دارو و درمان را شوکه کرد؟!

چشم جناب سید حیدر محمدی، به آنفلوآنزا می‌گیم، زود هنگام نیاد؟ خجالت!

گویا قرار است با رویکردی روند نگر به چالش‌ها و مسائل نگاه کنند و منتظر باشیم در یک تابع رگرسیونی اتفاق بیفتند؟ گویا قرار است که آنفلوآنزا از رئیس سازمان غذا دارو اجازه بگیرد که بیاید یا نیاید؟ این چه توجیهی کم عمق و غیرکارشناسی است که ارایه می‌کنید؟ از طرح دارویار بگویید که چندماه پیش به شما هشدار هم دادیم و نشنیدید. از فساد‌ها و اهمال‌ها و تعارض منافع خصوصا در سازمان تحت امر خودتان بگویید؟ شهروندان را چه تصور کردی عزیز؟ اگر امروز حاشیه امن مدیریتی به هزار و یک دلیل اشتباه برای مدیران ارشد دولتی برقرار است (من جمله شخص شما)، قرار نیست که این روند نادرست همراه با ضعف نظارت مردمی و چشم پوشی‌های نظارتی ادامه داشته باشد. گام دوم انقلاب، گام مطالبه گری هاست نه گام توجیه. به کارتان با قدرت بپردازید و حاشیه گویی‌ها و توجیهات را کنار بگذارید.
عین الهی را استیضاح کنید، ما درباره شکست دارویار هشدار داده بودیم
وزیر، دارویار را گردن نمی گیرد؛

عین الهی را استیضاح کنید، ما درباره شکست دارویار هشدار داده بودیم

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال با آسیب شناسی نظری-عملیاتی (استنتاج بر اساس اطلاعات جمع آوری شده از طریق تحلیل‌های کارشناسی و نظرات داروخانه دارها) صورت پذیرفته ، آسیب‌های طرح دارویار را مستند نموده و منتشر کرد. به وزیر در خصوص این طرح و عواقب و پیامد‌های آن هشدار داده شد، اما گویا ایشان بزرگ زاده تشریف داشتند و نشنیدند؟! بنظر می‌رسد که مجلس در این خصوص نباید با ایشان مماشات کند و حتی نهاد‌های نظارتی- امنیتی کشور، با رویکرد سو مدیریت (اهمال، قصور و تقصیر) باید به مسئله ورود قانونی داشته باشند. مردم بدبخت شوند که یک آقای مثلا پزشک در مقام وزارت و صدرات شانه بالا بیندازد و بگوید نشد؟ زکی.
۴