چرا در ایران برنج چاق کننده‌تر از نان است؟

چرا در ایران برنج چاق کننده‌تر از نان است؟

دلیل اینکه برنج چاق کننده عنوان می‌شود این است که فرهنگ آشپزی ما ایرانی‌ها به گونه‌ایست که برنج را حتماً باید همراه با روغن و کره‌ها میل کرد و افزودن روغن و کره به برنج مقدار زیادی به کالری آن می‌افزاید و باعث خاصیت چاق کنندگی آن می‌شود.
آمارجالب مصرف مواد غذایی و تولید زباله درایران وجهان
اینفوگرافی؛

آمارجالب مصرف مواد غذایی و تولید زباله درایران وجهان

یکی از روش های نقد و تحلیل سبک زندگی ما ایرانی ها، مقایسه وضعیت ما با متوسط جهانی است(البته با نظر داشت به تفاوت ها، تحفظات و الزامات فرهنگی- اجتماعی). نگاه آسیب شناسانه به چالش ها و ایرادات و برنامه ریزی برای کاهش و رفع آن، از مهمترین اقدامات قابل پیگیری در ادامه نقد و تحلیل سبک زندگی باید باشد . در متن زیر، سرانه مصرف مواد غذایی و تولید زباله در ایران و جهان با یکدیگر مقایسه شده اند.
برداشت جذاب خرما از بالای درخت
برداشت رطب؛

برداشت جذاب خرما از بالای درخت

برداشت رطب در شهر نرماشیر و ریگان بم طی چهار چین از اواخر مرداد ماه شروع و در برخی مناطق تا اواسط مهر ماه انجام می‌شود و حد فاصل هر چین ۵ الی ۶ روز است که در چین آخر با بریدن خوشه خرما برداشت به پایان می‌رسد. باغداران به همراه خانواده و نزدیکان خود با تکاندن نخل به جمع‌آوری و بسته‌بندی رطب مضافتی می‌پردازند.
۴