در بخش سنگ  کمبود ماشین‌آلات و محدودیت فناوری نداریم ؟ + اطلاعات را کی بهت داده آقای معاون
ادعای عجیب معاون امور معادن وزیر صمت:

در بخش سنگ کمبود ماشین‌آلات و محدودیت فناوری نداریم ؟ + اطلاعات را کی بهت داده آقای معاون

صرف داشتن رابطه استخدامی با دولت و چند لابی ریز و درشت، می شود زمینه ساز کسب پست های معاونی و وزارت و وکلات توسط بعضی ها؟ از آقای محتشمی پور می پرسیم که تا حالا کارگاه برش سنگ را از نزدیک دیده است؟ می داند چند مدل دستگاه داریم؟ می داند که بدلیل محدودیت عرض تیغه، فلت های تولیدی از اندازه خاصی نمی توانند بزرگتر باشند؟ می داند دز زمینه ساب واقعا مشکل داریم؟ می داند که بخش زیادی از دستگاه های موجود در کشور ، از رده خارج هستند؟ بی سوادی یا کم اطلاع ؟ فیلم بازی می کنی یا واقعا به حرفت ایمان داری؟
عزم جدی وزارت صمت برای ایجاد تحول در بخش معدن
در مراسم معارفه رئیس جدید هیات عامل ایمیدرو مطرح شد؛

عزم جدی وزارت صمت برای ایجاد تحول در بخش معدن

مراسم تکریم و معارفه رئیس هیات عامل ایمیدرو درحالی برگزار شد که در این مراسم دستیار وزیر صمت، بر عزم جدی این وزارتخانه برای ایجاد تحول در بخش معدن تاکید کرد.
سنگ تراشان شهر جهانی گوهر سنگ نه سنگی برای تراش‌دارند و نه زیوری برای صادرات
سهم ناچیز ایران از صنعت گوهرسنگ؛

سنگ تراشان شهر جهانی گوهر سنگ نه سنگی برای تراش‌دارند و نه زیوری برای صادرات

مشهد از سوی سازمان جهانی یونسکو به‌عنوان نخستین شهر گوهرسنگ دنیا انتخاب شد، ولی قوانین دست و پاگیر برای واردات و صادرات باعث شده سنگ تراشان نه سنگی برای تراش‌داشته باشند و نه زیوری برای صادرات دارند.
آقای فولاد مبارکه ، تو خیلی خوبی ، با ما رسانه های نادان برخورد حقوقی کنید لطفا!
دستاوردهای فولاد مبارکه؛

آقای فولاد مبارکه ، تو خیلی خوبی ، با ما رسانه های نادان برخورد حقوقی کنید لطفا!

بشکل زشتی از توانمندی ها انهم با قرائتی یکطرفه می گویند ،انگار آنجای فلک پاره شده و این نوگل نوشکفته در قالب فولاد مبارکه تحویل کره خاکی گردیده است. انگار نه انگار که 92 تا را در همین شرکت بالا و پائین کرده اند و در زمان ماضی،مدیر همین شرکت از این حرف ها می زد. انگار نه انگار که اثرات تخریب زیست محیطی فعالیت این شرکت در جای خود قابل بحث است. انگار نه انگار که فشار این شرکت بر منابع آبی استان قابل کتمان نیست. انگار نه انگار که حوادث کار در این شرکت، آمار قابل توجه ای دارد. انگار نه انگار که صورت های مالی فصلی و سالیانه این شرکت جای هزاران سوال وجود دارد.انگار نه انگار که بهره وری در این شرکت جای سوالات فراوان دارد و هزاران سوال دیگر. آقای مدیرعامل محترم و عزیر فولاد مبارکه، شما لطفا لیست رسانه هایی که با شما کار می کنند را برای افکار عمومی شفاف نموده و منتشر کن. شما فیش حقوقی و کلیه دریافتی های ماهیانه مدیران شرکت ( 100نفر اول) را برای افکار عمومی شفاف کن. این دو خواسته را می توانید پاسخگو باشید یا خیر؟ اگر مایل به نظارت موثر رسانه ای هستید، در خدمتیم. اگر دنبال گل و بلبل نشان دادن هستید، ما نیستیم و نبودیم. حتی زمانی که میلیاردی می دادند، پایمان را پس کشیده بودیم. به لیست رسانه های ماجرای 92 هزار میلیاردی نگاهی بیندازید لطفا.
داستان اغمای احیای معادن کوچک مقیاس و مافیای آماده چپو، در پشت بروکراسی اداری
چالش های توسعه معادن؛

داستان اغمای احیای معادن کوچک مقیاس و مافیای آماده چپو، در پشت بروکراسی اداری

از مجموع معادن کل کشور ۹۸.۳ درصدشان، کوچک مقیاس بوده و نه تنها اجرای طرح احیا و فعال سازی معادن کوچک و متوسط که از سال ۹۸ با هدف برپایی نهضت فرآوری و بهره وری آغاز شده همچنان مغفول مانده است بلکه به اعتقاد برخی کارشناسان، سیاست‌های خرد و کلان و بخشنامه‌های صادر شده در چند سال اخیر نیز به ضرر این معادن تمام شده است. به باور این کارشناسان، اغلب سرمایه گذاران پس از اکتشاف و در هنگام دریافت پروانه بهره برداری با سد محکم سازمان‌های تصمیم‌گیر روبرو می‌شوند و چند سال کار و سرمایه و تلاش شان به همین راحتی به هدر می‌رود.
قبولی‌ها و مردودی‌های صادراتی در بخش معدن در سال ۱۴۰۱
طبق آمار مجموع صادرات بخش معدن اعلام شد:

قبولی‌ها و مردودی‌های صادراتی در بخش معدن در سال ۱۴۰۱

کارشناسان معتقدند که قطعی گاز و برق از جمله مهمترین عوامل کاهش صادرات زنجیره فولاد و سایر محصولات معدنی است. این عامل باعث شده تا ترکیب زنجیره فولاد به سمت محصولات خام‌تر از جمله کنسانتره و گندله آهن سوق پیدا کند. به طوری که، مجموع صادرات بخش معدن و صنایع معدنی در سال ۱۴۰۱ معادل ۱۲ میلیارد و ۲۳۹ میلیون دلار بوده است. رقمی که حاکی از کاهش ۷.۶ درصدی نسبت به سال قبل‌تر به لحاظ ارزشی است. هر چند که به لحاظ وزنی رشد ۳.۵ درصدی را تجربه کرده است.
پیش بینی تولید لیتیوم در کشور طی ۲ تا ۳ سال آینده
معاون معدن و فرآوری مواد وزارت صمت :

پیش بینی تولید لیتیوم در کشور طی ۲ تا ۳ سال آینده

معاون معدن و فرآوری مواد وزارت صمت با اشاره به کشف ذخایر لیتیوم در همدان درخصوص فاصله زمانی دستیابی به تولید لیتیوم در کشور اظهار داشت: انتظار من برای تحقق این امر در ۲ تا ۳ سال آینده است.
تبعات «ترک فعل» در بخش معدن
غفلت از ارزآوری معدن در شرایط تحریم؛

تبعات «ترک فعل» در بخش معدن

ترک فعل‌ها در بخش معدن در دو سال‌اخیر به اندازه‌ای شده‌است که توانسته برخی از فعالان این بخش را نسبت به ادامه فعالیت و کار در بخش معدن منصرف کند. این موضوع هشداری برای کاهش تولید و اشتغال در بخشی است که علاوه‌بر نقش مهم در صادرات غیرنفتی، با توجه به قرار‌گیری معادن نقش بسزایی در محرومیت‌زدایی بر عهده دارد. خش معدن کشور امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند حمایت برای راهبرد برنامه‌های خود است که اجرای درست قانون می‌تواند شکلی از این حمایت باشد. از سویی باید در بین دولت و به‌ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت به‌عنوان متولی اصلی بخش معدن گوش شنوایی وجود داشته باشد تا راهکار‌های کارشناسی اجرایی شود. فعالان بخش معدن با توجه به تجربه‌ای که در اختیار دارند، می‌توانند به‌عنوان یک مشاور متخصص در کنار وزارت صمت قرار گرفته و به رفع چالش‌ها کمک کنند.