سرانه آب برای هر ایرانی از  ۶۵۰۰ به ۱۲۰۰ مترمکعب در سال رسیده است
هشدار به کاهش پنج برابری سرانه مصرف آب؛

سرانه آب برای هر ایرانی از ۶۵۰۰ به ۱۲۰۰ مترمکعب در سال رسیده است

وزیر نیرو با اشاره به این که سرانه آب برای هر ایرانی از 6500 مترمکعب در سال به 1200 مترمکعب رسیده است، گفت: امروز 60 هزار روستا در کشور وجود دارد و بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده میزان برخورداری آبرسانی به روستاها به حدود 95 درصد جمعیت این بخش می‌رسد. برخی از منتقدین این بیانات وزیر را نوعی کلی گویی و بیان ناقص عملکرد برخی از برنامه های جاری، بئون کمترین اشاره به راهکارهای رفع چالش ها می دانند و آن را فاقد اثرگذاری و تحلیل ارزیابی می کنند.
قهرمانان بی‌نشان
پاکبانان شهر؛

قهرمانان بی‌نشان

برای شب‌زنده‌داران بی‌نشان شهر، فرقی ندارد شب یلدا باشد یا نوروز، عید یا عزا، سرما یا گرما، آلودگی هوا یا بارندگی، تعطیلی رسمی و غیررسمی ... در هر شرایطی آن‌ها با شروع شب، کارشان را شروع می‌کنند تا با طلوع خورشید، شهر چیزی جز پاکی و پاکیزگی نبیند. تصاویر زیر تنها بخش اندکی از زحمات شبانه پاکبانان را در گوشه کوچکی از شهر اصفهان و در واپسین ساعات آخرین روز‌های پاییز نشان می‌دهد.
مدیران غیرمتخصص و فجایع بعدی
محمدجواد حق شناس:

مدیران غیرمتخصص و فجایع بعدی

وقتی مدیری مثل شهردار تهران این حوزه را نمی‌شناسد و خــارج از ضوابط و قواعد بــدون دانش لازم و مدرک مرتبط، در این جایگاه قرار می‌گیرد و در مورد اخیر با کت و شــلوار و بدون حتی چکمه‌ای برای گرفتن عکس یــادگاری در گل و الی باقی مانده از ســیل اخیر می‌رود، طبیعی اســت که مورد انتقاد جامعه واقع شــود. تا وقتی مدیرانی بدون تخصص را صرفا به واســطه نگاه سیاسی و وابستگی در جایگاه‌های مهم منصوب می‌کنیم، جان و مال و روح و روان و سـلامت جامعه نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرد.
روایت شاهدان عینی از حادثه سیل سال ۱۳۳۳
سیل امامزاده داوود؛

روایت شاهدان عینی از حادثه سیل سال ۱۳۳۳

دفعه پیش که در روستای امامزاده داوود (ع) سیل آمد ۶۸ سال پیش بود؛ سال ۱۳۳۳ شمسی که مردم به سختی و با اسب و قاطر خودشان را به امامزاده می‌رساندند. آن‌موقع وضع چگونه بود؟ شاهدان عینی از حادثه سیل آن‌سال روایت کرده‌اند برای تاریخ.
میهمانی ۱۰ کیلومتری و ضرورت جامع‌نگری
عملکرد شهرداری تهران؛

میهمانی ۱۰ کیلومتری و ضرورت جامع‌نگری

دوشنبه روز عید غدیر‌خم، شهرداری تهران برنامه‌ای منحصربه‌فرد برگزار کرد؛ «مهمونی ده‌کیلومتری» در طول خیابان ولیعصر از چهارراه ولیعصر تا پل پارک‌وی. اینکه برای برگزاری این برنامه چقدر از صداوسیما تبلیغ شده است، غیر از دیدن پلاکارد‌های سطح شهر، اطلاعی ندارم؛ چون سال‌هاست هیچ برنامه تلویزیونی را نمی‌بینم.
وقوع سه زلزله بسیار شدید در هرمزگان
۵ فوتی و ۴۴ مصدوم؛

وقوع سه زلزله بسیار شدید در هرمزگان

زلزله‌ای به بزرگی ۶ و سه دهم ریشتر ساعت ۳:۵۵ و دو زلزله دیگر به بزرگی شش و یک دهم ریشتر ساعت ۲:۰۲ و ۳:۵۴ بامداد شنبه حوالی بندرلنگه را لرزاند. زمین لرزه‌های بامداد امروز سایه خوش تاکنون ۵ فوتی و ۴۴ مصدوم داشته است.
معطل ماندگی قانون الزام به ارزیابی «بلندمرتبه‌های بحران‌زا» بخاطر نبود بودجه؟!
قانون بی اعتبار؛

معطل ماندگی قانون الزام به ارزیابی «بلندمرتبه‌های بحران‌زا» بخاطر نبود بودجه؟!

علی بیت الهی، رییس بخش زلزله و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: تعداد ساختمان‌های در دست بهره‌برداری ناایمن بسیار زیاد است، اما از آنجایی که هر چه دایره فعالیت گسترده‌تر باشد، عملاً کاری نمی‌توان انجام داد، لذا برای اینکه کاری انجام شود، آمدیم در بند «ظ» ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی را مکلف کردیم که مسوولیت ارزیابی و ایمنی ساختمان‌های مهم بلندمرتبه را بر عهده بگیرد که امیدوار بودیم اعتباری به آن تخصیص داده شود و به ترتیب از شهر تهران، تعدادی از ساختمان‌های اولویت‌دار ارزیابی شود. این قانون شهریور ۱۳۹۸ ابلاغ شد و انتظار داشتیم که با تخصیص اعتبار، این کار از سال ۱۳۹۹ آغاز می‌شد، اما متأسفانه تاکنون و علی رغم پیگیری‌های مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی برای آغاز اجرای ارزیابی ساختمان‌های مهم و ناایمن شهر تهران و شرکت‌های ارزیابی ایمنی فعال شوند، اما این اتفاق رخ نداده است.
۶ ماموریت فوری علیه متروپل‌های تهران، تقاضای قطع آب و برق ساختمان‌های ناایمن
بررسی ابعاد فنی و حقوقی حادثه ریزش برج آبادان؛

۶ ماموریت فوری علیه متروپل‌های تهران، تقاضای قطع آب و برق ساختمان‌های ناایمن

۱۰۰ نفر از کارشناسان شهری و البته مدیران میانی شهرداری تهران با بررسی «ابعاد فنی و حقوقی حادثه ریزش برج آبادان» از شهرداری خواستند ۶ ماموریت فوری برای نجات متروپل‌های پایتخت اجرا کند. در این گزارش ۵۳صفحه‌ای، «ساختمان‌های فاقد پایان‌کار» در تهران به‌عنوان «بحران در سطح ملی» توصیف شده که برای کنترل آن پیشنهاد قطع خدمات داده شده است.
تنش آبی در ۲۷۲ شهر ایران؛ افزایش روستای تحت پوشش آبرسانی سیار به ۷ هزار عدد
مدیریت مصرف آب؛

تنش آبی در ۲۷۲ شهر ایران؛ افزایش روستای تحت پوشش آبرسانی سیار به ۷ هزار عدد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: پس از تذکر و اخطار در چند مرحله به افراد بد مصرف، از ابتدای تیر امسال انشعاب آن‌ها قطع می‌شود و بر اساس جداول تنظیم‌شده، این قطعی آب از چند ساعت آغاز و در مراحل بعدی شامل موارد جدی‌تر نیز می‌شود.
۳